«Μου τηλεφώνησε, δεν απάντησα. Δεν έχω μπει ακόμα στο δωμάτιο της»: Ραγίζει καρδιές η μητέρα της 20χρονης Μάρθης που «έσβησε» στα Τέμπη

0
5767

Έχουν περάσει περισσότερες από 70 ημέρες από εκείνο το τραγικό βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου, όπου η Ελλάδα θρήνησε για τις 57 αθώες ψυχές του τραγικού δυστυχήματος των Τεμπών. Ο κόσμος έχει επιστρέψει στους κανονικούς ρυθμούς του και για πολλούς είναι μια δυσάρεστη ανάμνηση. Όχι όμως και για τους συγγενείς και φίλους των 57 θυμάτων. Για αυτούς ο χρόνος σταμάτησε το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου. Ανάμεσα τους και η Μαρία Καρυστινού μητέρα της 20χρονης Μάρθης που επέβαινε στην μοιραία αμαξοστοιχία.

Η 20χρονη Μάρθη ήταν ένα από τα 57 θύματα στην τραγωδία των Τεμπών και η μητέρα της, Μαρία Καρυστινού άνοιξε την καρδιά της στην εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα» και στην Κατερίνα Σουλιώτη.

ΤΗ μητέρα της 20χρονης Μάρθης δεν έχει μπει ακόμη στο δωμάτιό του παιδιού της

Όπως υπογράμμισε η παιδίατρος «δεν έχω μπει ακόμα στο δωμάτιο του παιδιού μου… Ήμουν στο ιατρείο, με πήρε στις 7 και δεν μπορούσα να απαντήσω. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πως αισθάνομαι γι’ αυτό!».

Η κλήση που έκανε η 20χρονη Μάρθη στη μητέρα της και δεν απαντήθηκε ποτέ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ