Τραγωδία στην Καβάλα: Τι έδειξε η νεκροψία νεκροτομή στο βρέφος που πέθανε από ανακοπή στο Κρυονέρι

0
4403

Συγκλονισμένη παραμένει η τοπική κοινότητα Κρυονερίου του δήμου Καβάλας, από τον θάνατο ενός βρέφους 20 ημερών, με το μωρό να εντοπίζεται νεκρό δίπλα από τη μητέρα του, ηλικίας περίπου 20 ετών.

Ολοκληρώθηκε νωρίτερα σήμερα η νεκροψία νεκροτομή στο μικρό αγγελούδι που «έφυγε» ξαφνικά σε κατοικία στο Κρυονέρι.

Όπως αναφέρει το proininews.gr, η ιατροδικαστής Κομοτηνής Αικατερίνη Αποστολίδου αναφέρει στην έκθεσή της πνευμονικό οίδημα και καρδιοαναπνευστική ανακοπή.

 

Σε εκκρεμότητα είναι τα αποτελέσματα των ιστολογικών-τοξικοκολογικών εξετάσεων τα οποία θα γίνουν γνωστά το επόμενο διάστημα.

Η τραγική ιστορία πίσω από το θάνατο του βρέφους

Ο Πρόεδρος της Κοινότητας, μιλώντας στο τοπικό μέσο ThessToday.gr, ξετύλιξε την ιστορία πίσω από την τραγωδία, ενώ δεν παρέλειψε να υπογραμμίσει την αμέριστη στήριξη της τοπικής αυτοδιοίκησης προς την οικογένεια.

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου. Η μητέρα στις 6 το πρωί τάισε το μωρό της και δύο ώρες αργότερα το εντόπισε παγωμένο. Ενημέρωσε τον πατέρα της -μένουν στο ίδιο σπίτι- και διαπίστωσαν ότι το παιδί δεν έχει τις αισθήσεις του. Άμεσα κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και περιπολικό, ωστόσο λίγο αργότερα, διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Το 20 ημερών βρέφος ήταν το δεύτερο παιδί της μητέρας που παρά τα οικονομικά της προβλήματα αναγκαζόταν να τα μεγαλώσει μόνη της.

Το πρώτο παιδί -το οποίο είναι εν ζωή- είναι ηλικίας 2 ετών και η 20χρονη το απέκτησε από τη σχέση της με έναν άντρα, που όμως πριν από τέσσερις μήνες έλαβε οριστικό τέλος. Έτσι, η μητέρα αναγκάστηκε να μετακομίσει από την πόλη της Καβάλας στο χωριό Κρυονέρι όπου το τελευταίο διάστημα φιλοξενείται από τους γονείς της.

«Βοηθούσε η μητέρα της όσο μπορούσε», ανέφερε ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Κώστας Πριονίδης, με τον ίδιο να επισημαίνει ότι, τα πρώτα στοιχεία, φαίνεται πως αποκλείουν το εγκληματικής ενέργειας. «Θα στηρίξουμε τη μητέρα με ό,τι χρειαστεί. Έχω επικοινωνήσει και με τον δήμαρχο ο οποίος μου μετέφερε πως ότι χρειαστούν να μας το πουν και από την πλευρά του δήμου αλλά και από τη δική μας, ως Τοπικής Διοίκηση», σημείωσε.

Νεκρό βρέφος στο Κρυονέρι Καβάλας

Διαβάστε επίσης:

Λαμία: Σε βιτρίνα καταστήματος έπεσε αυτοκίνητο με υπερβολική ταχύτητα – Δείτε βίντεο

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ