Διονύσης Σαββόπουλος: Η μεγάλη προσπάθεια να τον κρατήσουν στη ζωή – Ήταν υποστηρικτής των εμβολίων

1
4021

Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται τις τελευταίες μέρες ο γνωστός τραγουδοποιός Διονύσης Σαββόπουλος καθώς κόλλησε για τρίτη φορά κορωνοϊό με αποτέλεσμα η υγεία του να επιβαρυνθεί σημαντικά.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Απογευματινή» ο Διονύσης Σαββόπουλος νοσηλεύεται στο ιδιωτικό νοσοκομείο «Μητέρα».

Οι γιατροί έκριναν απαραίτητη την εισαγωγή του στο νοσοκομείο, επιεδή η κατάσταση της υγείας του είναι ήδη επιβαρυμένη λόγω υποκείμενων νοσημάτων.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως «η υγεία του 78χρονου καλλιτέχνη επιδεινώθηκε ραγδαία, με τους θεράποντες γιατρούς να καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να τον κρατήσουν στη ζωή».

Είναι η τρίτη φορά που ο Διονύσης Σαββόπουολος νοσεί με κορωνοϊό. Αρχικά κόλλησε το Ιούλιο του 2022 και στη συνέχεια νόσησε ξανά τον Δεκέμβριο.

 

 

Σημειώνεται ότι ο Διονύσης Σαββόπουλος ζητούσε επιμόνως την υποχρεωτικότητα στον εμβολιασμό κατά Covid-19.

«Πιστεύω ότι ένας υποχρεωτικός εμβολιασμός θα « βόλευε» και τους δύσπιστους. Θα τους ανακούφιζε επειδή θα τους απάλλασσε από το βάρος της δικής τους ευθύνης.

Έτσι, θα μπορούσαν να συνεχίσουν να είναι ακόμη και αρνητές, εμβολιασμένοι όντες, όχι πάντως με την δική τους θέληση. Μερικές φορές πρέπει να βοηθούμε τους άλλους να σώσουν κάπως τα προσχήματα.

 

 

Και δυο στίχοι από τον «Πλούτο» του Αριστοφάνη:

«Στων γιατρών σας την παιδεία χαίρεστε λαοί, των θνητών παρηγορία οι Ασκληπιοί»

Διονύσης Σαββόπουλος»

 

 

oparlapipas.gr

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ