Και όμως το κάναμε όλοι λάθος: Σε αυτό χρησιμεύει τελικά το συρτάρι κάτω από τον φούρνο μας

0
3101

Oι περισσότεροι δεν το γνωρίζαμε… αλλά το συρτάρι που βρίσκεται στο κάτω μέρος του φούρνου μας είναι πάρα πολύ χρήσιμο για να διατηρρείται η θερμοκρασία του φαγητού και να το κρατάει ζεστό.

Σε τί χρησιμεύει το συρτάρι στο κάτω μέρος του φούρνου

Θα έχετε δει αυτό το συρτάρι που υπάρχει κάτω από σχεδόν κάθε φούρνο. Είναι αυτό το συρτάρι που οι περισσότεροι από εμάς φυλάμε μέσα τα ταψιά ή άλλα μαγειρικά σκεύη.

Στην πραγματικότητα, όμως, το συρτάρι αυτό βρίσκεται εκεί για άλλο λόγο και δεν έχει καμία σχέση με την αποθήκευση των ταψιών.

Θερμοθάλαμος το συρτάρι που βρίσκεται στο κάτω μέρος του φούρνου

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Travel and Leisure, αυτό το συρτάρι χρησιμεύει ως θερμοθάλαμος και βρίσκεται εκεί για να διατηρεί το φαγητό ζεστό, όσο εμείς βάζουμε τις τελευταίες πινελιές στο δείπνο μας ή περιμένουμε τους καλεσμένους να έρθουν στο σπίτι.

Μάλιστα, πολλοί είναι οι φούρνοι που αναφέρουν την χρήση του συρταριού και στις οδηγίες χρήσεις τους.

Το συρτάρι δεν έχει την δυνατότητα να ζεστάνει κρύο φαγητό ή φαγητό που βρίσκεται σε θερμοκρασία δωματίου, αλλά χρησιμεύει στο να διατηρήσει την θερμοκρασία σε ένα ήδη ζεστό φαγητό.

Και σε εμάς ήταν μια έκπληξη μιας και οι περισσσότεροι δεν το χρησιμοποιούμε σωστά και το έχουμε σαν χώρο αποθήκευσης μαγειρικών σκευών και κυρίως ταψιών. Να λοιπόν και κάτι χρήσιμο που μάθαμε σήμερα!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ