Πένθος στο Ρέθυμνο για τον ξαφνικό θάνατο του 49χρονου Κωνσταντίνου Κοζάκη

0
1903

Συγκλονισμένη η Κρήτη και συγκεκριμένα η τοπική κοινωνία του Ρεθύμνου στο άκουσμα της δυσάρεστης είδησης. Ο αγαπημένος τους Κωστής δεν είναι πια κοντά τους. Έφυγε ξαφνικά ο 49χρονος Κωνσταντίνος Κοζάκης.

Πένθος στο Ρέθυμνο για τον ξαφνικό θάνατο του Κωνσταντίνου Κοζάκη

Ο άτυχος 49χρονος έχασε τη ζωή του απρόσμενα την Κυριακή (19/03) και σύμφωνα με πληροφορίες του Daynight.gr βρισκόταν σε φιλικό του σπίτι μαζί με την παρέα του, όπου και κατέρρευσε για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους.

Ο 49χρονος Κωνσταντίνος Κοζάκης, Κωστής όπως ήταν γνωστός στους κύκλους της πόλης, ήταν για πολλά χρόνια οδηγός ταξί και όλοι έχουν να πουν μια καλή κουβέντα τόσο για τον χαρακτήρα του αλλά και για τον επαγγελματισμό του.

Ο 49χρονος Κωστής ήταν πατέρας 3 παιδιών

Αφήνει πίσω του τη σύζυγό του Ελένη και τα τρία του παιδιά, την Αφροδίτη, τη Γεωργία και τον Γιώργο.

Σε βαρύ κλίμα και θλίψη έγινε η κηδεία του σήμερα Τρίτη (21/03) στις 12 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου στο Ρέθυμνο.

Οι φίλοι και οι συγγενείς του, δεν μπορούν να πιστέψουν τον αδόκητο χαμό του 49χρονου Κωστή.

Συγγενείς και φίλοι αποχαιρετούν τον 49χρονο Κωστή

Ξάδελφε έφυγες ξαφνικά και βιαστικά καλο σου ταξίδι .Καλη αντάμωση 🥲🥲🥲🥲🥲

Φίλε Κωστή έφυγες πολύ νωρίς και ξαφνικά….
Καλή αντάμωση…😢😢😢

 

«Έφυγες γαλήνια σαν Άγγελος»: «Έσβησε» στα 48 της η αγαπητή σε όλους Σωτηρία – Αφήνει πίσω της τα δίδυμα κοριτσάκια της

έφυγες-γαλήνια-σαν-άγγελος-έσβησε-137255

Συγκλονισμένη η Εύβοια και πιο συγκεκριμένα η τοπική κοινωνία της Δροσιάς στην Χαλκίδα που βυθίστηκε στο πένθος στο άκουσμα της δυσάρεστης είδησης. Η 48χρονη Σωτηρία έφυγε νωρίς μόλις στα 48 της χρόνια.

Η 48χρονη Σωτηρία πάλευε με τον καρκίνο

Σύμφωνα με πληροφορίες από το evima η 48χρονη Σωτηρία έδινε την δική της μάχη με τον καρκίνο και δεν λύγισε τελικά την την Δευτέρα 20 Μαρτίου.

Η άτυχη Σωτηρία Κορομπίλια έχασε τη μάχη με την επάρατη νόσο βυθίζοντας στο πένθος τους συγγενείς και την τοπική κοινωνία της Δροσιάς Χαλκίδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το egnomi η άτυχη γυναίκα καταγόταν από το Βασιλικό, όπου ο πατέρας της Ευάγγελος Κορομπίλιας είναι πολύ γνωστός επιχειρηματίας, ιδιοκτήτης μηχανημάτων έργων.

Μετά τον γάμο της με το Νίκο Τσαμίτα, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης του καταστήματος “ola se 1”, η Σωτηρία ζούσε μόνιμα στη Δροσιά. Το ζευγάρι ζούσε ευτυχισμένο και είχε αποκτήσει δύο δίδυμες κορούλες, την Χριστίνα-Μαρία και την Χρυσούλα, που έχασαν για πάντα την μανούλα τους.

Η 48χρονη ήταν ιδιαίτερα αγαπητή στη Δροσιά και ο θάνατός της ακούστηκε σαν ψέμα στο χωριό

Η κηδεία της θα τελεστεί αύριο  Τετάρτη 22 Μαρτίου στον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης του Σωτήρος στην Δροσιά στις 15:00. Η σορός, θα βρίσκεται στον Ιερό Ναό από τις 14:00 το μεσημέρι.

Σπαρακτική είναι και η ανάρτηση του συζύγου της 48χρονης

Απόψε πέταξες για τους ουρανούς… Έφυγες γαλήνια , σαν Άγγελος.. Πάλεψες σαν λιοντάρι κοριτσάκι μου.. Να μας προσέχεις από εκεί ψηλα και να μας τηλεφωνεις! Δεν θα σε ξεχάσω ΠΟΤΕ ΣΩΤΗΡΑΚΗ ΜΟΥ………… Σε αγαπώ!
ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ ΣΩΤΗΡΑΚΗ ΜΟΥ!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ