Σοκ! Πέθανε ξαφνικά ο αστρολόγος Γιάννης Ριζόπουλος Κατέρρευσε έξω από σούπερ μάρκετ

1
7766

Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός αστρολόγος Γιάννης Ριζόπουλος ο οποίος διέμενε στην Αμάρυνθο Εύβοιας.

Ο γνωστός αστρολόγος, σύμφωνα με το eviazoom, κατέρρευσε ξαφνικά, λίγο πριν τις 19:00 το απόγευμα της Πέμπτης (16/3) στην Αμάρυνθο, όταν έπεσε στο έδαφος έξω από σούπερ μάρκετ.

Εντοπίστηκε από διερχόμενους χωρίς τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει διαταχθεί νεκροψία-νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Ειδήσεις σήμερα:

Λανς Ρέντικ: Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός του «John Wick» και «The Wire»

Ο ηθοποιός πέθανε από φυσικά αίτια την Παρασκευή – Ο τελευταίος του ρόλος ήταν αυτός του Charon, στο επερχόμενο «John Wick»

lans-rentik

Ο Λανς Ρέντικ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 60 ετών. Σύμφωνα με το Variety, ο ηθοποιός πέθανε από φυσικά αίτια την Παρασκευή. Ο εκπρόσωπός του επιβεβαίωσε την είδηση.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο ηθοποιός που εμφανίστηκε σε διάσημες τηλεοπτικές σειρές, όπως το «Wire» του HBO και το «Fringe» της Fox βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Λος Άντζελες το πρωί της Παρασκευής. Την είδηση μετέφερε πρώτο το TMZ.

Ο τελευταίος του ρόλος ήταν αυτός του Charon, στο επερχόμενο «John Wick: Chapter 4», που πρόκειται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 24 Μαρτίου. Ο ηθοποιός εμφανίστηκε και στις 4 ταινίες του δημοφιλούς franchise.

Ο πρώτος του σημαντικός τηλεοπτικός ρόλος, ο οποίος και τον έκανε γνωστό στο ευρύτερο κοινό ήταν αυτός του ντετέκτιβ Johnny Basil στην 4η σεζόν του δράματος φυλακής του HBO «Oz» το 2000.

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Αστρολογία … η ειδικότητα της απάτης.
    Αστρολόγοι… οι απατεώνες που εκμεταλλεύονται την βλακεία των ηλίθιων και πλουτίζουν.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ