Τέμπη: Βίντεο από τη στιγμή της σύγκρουσης των τρένων | Το «προφητικό» πρωτοσέλιδο εφημερίδας και το «δρομολόγιο του τρόμου»

0
5980

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Σοκάρει το βίντεο από τη στιγμή της σύγκρουσης των δύο αμαξοστοιχιών στα Τέμπη με απολογισμό δεκάδες νεκρούς και τραυματίες

Στο βίντεο που δημοσίευσε η ΕΡΤ φαίνονται ακινητοποιημένες οι αμαξοστοιχίες που συγκρούστηκαν στα Τέμπη και μία πολύ έντονη λάμψη, η οποία συνοδεύτηκε από δυνατή έκρηξη.

Εστίες φωτιάς, νεκροί και τραυματίες παντού.

 

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Διαμαρτυρία φοιτητών έξω από τα γραφεία της Hellenic Train

Το «προφητικό» πρωτοσέλιδο εφημερίδας και το «δρομολόγιο του τρόμου»

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Το «προφητικό» πρωτοσέλιδο εφημερίδας και το «δρομολόγιο του τρόμου»
Eurokinisi

Απίστευτο το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Θεσσαλία» που με σημερινό πρωτοσέλιδό της, στην ουσία προεξοφλούσε στο δυστύχημα που έγινε το βράδυ της Τρίτης στα Τέμπη.

To πρωτοσέλιδο της Τετάρτης (01/03) της εφημερίδας «Θεσσαλία» μοιάζει να είναι «προφητικό», καθώς προεξοφλούσε το δυστύχημα με την σύγκρουση των δύο τρένων, που έγινε το βράδυ της Τρίτης (28/02) στα Τέμπη.

Μόλις την Τρίτη (28/02) καλώδιο ηλεκτροκίνησης κόπηκε και έπεσε πάνω σε αμαξοστοιχία (Intercity 56), στην οποία επέβαιναν 450 επιβάτες!

 

Οι επιβάτες τελικώς αναχώρησαν από τον σταθμό του Παλαιοφάρσαλου με καθυστέρηση τριών ωρών με λεωφορεία για τη Θεσσαλονίκη, ενώ στο διάστημα που μεσολάβησε δεν τους επετράπη ούτε να κατέβουν από το τρένο καθώς υπήρχε ο κίνδυνος πιθανών διαρροών ρεύματος και τραυματισμού.

Επιβάτες ανέφεραν ότι ακούστηκε τεράστιος κρότος και για το λόγο αυτό κάποιοι μίλησαν για έκρηξη ή βραχυκύκλωμα.

Στο σημερινό της πρωτοσέλιδο η εφημερίδα «Θεσσαλία» κυκλοφόρησε με τίτλο «Δρομολόγιο τρόμου» που μιλούσε για την πολύωρη ταλαιπωρία επιβατών και την επέμβαση συνεργείου για την αποφυγή ηλεκτροπληξίας.

Διαβάστε επίσης:

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Διεθνές κύμα συμπαράστασης στην Ελλάδα

Το σκίτσο που συγκλόνισε και η «εκτροχιασμένη» σημαία της Ελλάδας

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Το σκίτσο που συγκλόνισε και η «εκτροχιασμένη» σημαία της Ελλάδας

Σύγκρουση στα Τέμπη: Ένα σκίτσο με τις ράγες να μετατρέπονται σε φέρετρα έχει συγκλονίσει όλο το διαδίκτυο.

Το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη έχει συγκλονίσει όλη την Ελλάδα. Οι δεκάδες νεκροί και τραυματίες από τη σύγκρουση των δύο τρένων, προκάλεσαν θλίψη και πένθος στη χώρα, όπου κηρύχθηκε τριήμερο Εθνικό πένθος.

Οι καλλιτέχνες δεν αποτέλεσαν εξαίρεση, στέλνοντας τα δικά τους μηνύματα για την τραγωδία. Μάλιστα, κάποιοι προχώρησαν και στη δημιουργία σκίτσων που έχουν συγκλονίσει τους πάντες.

 

Ένα από αυτά ήταν και το σκίτσο του ηθοποιού και συγγραφέα, Γιώργου Γαλίτη. Στο σκίτσο απεικονίζονται ράγες που έχουν μετατραπεί σε φέρετρα, με την εικόνα να κυριαρχεί από το πρωί στο ελληνικό διαδίκτυο.

Ένα ακόμα σκίτσο που έκανε τον γύρο του διαδικτύου ήταν και η ελληνική σημαία με τις γραμμές της να έχουν «εκτροχιαστεί». Το σκίτσο δημιούργησε η σελίδα Beetroot Design.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ