Όλγα Πολίτη: Πώς εκβίαζαν αντιδήμαρχο με γυμνές της φωτογραφίες «Νιώθω βιασμένη»

0
5530

«Νιώθω βιασμένη. Έχουν παραβιάσει την προσωπική μου ζωή. Έχουν βιάσει την προσωπική μου ζωή, το όνομά μου, την οικογένειά μου», καταγγέλλει η αντιδήμαρχος Όλγα Πολίτη για τον εκβιασμό με γυμνές φωτογραφίες.

Η αντιδήμαρχος Βούλας, Βάρης, Βουλιαγμένης, Όλγα Πολίτη, καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα εκβιασμού με μονταρισμένες γυμνές φωτογραφίες.

Όπως ανέφερε στο Star η Όλγα Πολίτη, φαίνεται πως κάποιοι την εκβίαζαν με γυμνές φωτογραφίες, οι οποίες δεν ήταν αληθινές. Μάλιστα, η Όλγα Πολίτη προσέφυγε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

«Νιώθω βιασμένη. Έχουν παραβιάσει την προσωπική μου ζωή. Έχουν βιάσει την προσωπική μου ζωή, το όνομά μου, την οικογένειά μου. Βλέπω εμένα σε αυτή τη θέση. Να είμαι θύμα μίας τέτοιας επίθεσης. Είναι φοβερό», ανέφερε χαρακτηριστικά η Όλγα Πολίτη.

Όπως περιέγραψε η ίδια στο Star, οι εκβιασμοί φαίνεται να ξεκίνησαν πριν από περίπου ένα μήνα. Τότε ήταν που είδε το πρόσωπό της σε φωτογραφίες με άσεμνο περιεχόμενο σε χορηγούμενη διαφήμιση στο Ίντερνετ. Μετά τις φωτογραφίες, ακολούθησαν μηνύματα στο email της, που έγραφαν: «Δείτε την Όλγα γυμνή».

Σύμφωνα με την ίδια, ο εφιάλτης ξεκίνησε πριν από περίπου έναν μήνα, όταν είδε ξαφνικά το πρόσωπό της να εμφανίζεται σε φωτογραφίες με άσεμνο περιεχόμενο σε χορηγούμενη διαφήμιση στο διαδίκτυο. Στη συνέχεια έλαβε μηνύματα στο mail της. Οι επιτήδειοι έχουν στείλει μηνύματα με άσεμνο περιεχόμενο και σε ανθρώπους που γνωρίζει, με τίτλο: «Δείτε την Όλγα Πολίτη γυμνή».

«Έπαθα πανικό»

«Έχει γίνει photoshop πάνω στο πρόσωπό μου με κάποιες φωτογραφίες που διαδίδονται με mail και εμφανίζουν πράγματα που δήθεν έχω πει. Το είδα στο κινητό μου και νόμιζα ότι μου κάνουνε πλάκα, ότι κάτι δεν έχω δει σωστά. Δεν το περίμενα ότι εγώ θα είμαι αυτή η γυναίκα που γράφουνε. Έπαθα πανικό» είπε η κ. Πολίτη.

Μετά το αρχικό σοκ που υπέστη, η αντιδήμαρχος Βούλας, Βάρης, Βουλιαγμένης απευθύνθηκε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για να βρεθούν οι εκβιαστές.

«Θα το φτάσω εκεί που πρέπει να το φτάσω. Μέχρι να βγει η αλήθεια, να αποκατασταθεί το όνομά μου και να βρεθούν οι υπαίτιοι. Αυτός ο εκβιασμός κάπου αποσκοπεί. Θέλω να πω σε όλες αυτές τις γυναίκες που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα με εμένα, να είναι δυνατές και στο τέλος οι αλήθεια θα φανεί» είπε χαρακτηριστικά.

Ο δικηγόρος της, Νίκος Αλεξανδρής, δήλωσε: «Τους προειδοποιώ. Θα βρεθούν. Είναι βαρύτατο ποινικό αδίκημα. Προβλέπονται βαρύτατες ποινές. Αλίμονο εάν το 2023 στοχεύουν και “χτυπούν” σεξιστικά γυναίκες».

ΒΙΝΤΕΟ: https://www.newsbomb.gr/ellada/story/1395991/olga-politi-pos-ekviazan-antidimarxo-me-gymnes-tis-fotografies

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ