Ερντογάν: Η Αθήνα να κάτσει φρόνιμα, γιατί οι ρουκέτες μας μπορούν να φτάσουν μέχρι εκεί

5
245

Το συγκεκριμένο πυραυλικό σύστημα φτάνει έως και τα 561 χλμ από την εκτόξευση

Ο Τούρκος πρόεδρος, δεν σταματά τις προκλήσεις και τις ακραίες επιθέσεις εις βάρος της Ελλάδας. Αυτή τη φορά, απειλεί να χτυπήσει την Αθήνα με τις ρουκέτες TAYFUN, παρότι προσπαθεί να παρουσιαστεί ως αυτόκλητος διαμεσολαβητής μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας, αφού την Κυριακή είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

Σε δήλωση του, όπως δημοσιεύει ο Τούρκος δημοσιογράφος, Ragip Soylu, είπε πως,«η Ελλάδα φοβάται τις ρουκέτες μας. Λένε ότι οι ρουκέτες TAYFUN θα χτυπήσουν την Αθήνα, θα το κάνουν, εκτός αν κάτσουν ήσυχα».

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, εξαπολύει ευθεία επίθεση για το θέμα των Tayfun. Πριν από σχεδόν έναν μήνα, είχε αναφέρει σε συνέντευξη του για την κατασκευή πυραυλικού συστήματος, ότι είναι εντός της ακτίνας 561χλμ που φτάνει η συγκεκριμένη ρουκέτα. Μάλιστα, ειρωνικά είχε πει, ότι αυτή η πληροφορία έχει φέρει σε πανικό τους Έλληνες.

«Οι δοκιμές του Tayfun, τρέλαναν την Ελλάδα. Εμείς θα συνεχίσουμε να αναπτύσουμε την πυραυλική τεχνολογία και θα αυξήσουμε ο εύρος ακτίνας της. Φυσικά και οι Έλληνες ανησυχούν, φτάνουμε την Αθήνα», τόνισε μεταξύ άλλων.

Μάλιστα, τότε, είχε δηλώσει ότι η Ελλάδα… χρησιμοποίει μια πολιτική επιθετική απέναντι στη Τουρκία τον τελευταίο καιρό, λέγοντας ότι αυτό είναι απαράδεκτο. Και είχε προσθέσει, ότι δεν θα σιωπήσουμε, οπότε η Ελλάδα πρέπει να «μαζευτεί».

Ειδήσεις σήμερα:

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Βρε ζωάκια Τούρκοι , μα κ οι δικές μας ρουκέτες φτάνουν τα 500 χιλιόμετρα μέσα σε εσάς αν τις ρίξουμε !!!!! Κ ειδικά όταν φύγουν από τα νησιά μας ,!!!!! Κάτσετε φρόνιμα εσείς γιατί ο θεός έχει εξοργιστεί μαζί σας προφητεία Αγίου Παϊσίου αγιορείτη .Γιατί το κράτος σας δεν έγινε με την ευλογία του Θεού ,σκοτώσατε σφαξατε σρπαξατε παιδιά αγόρια κ κορίτσια μέσα από την αγκαλιά της μάνας τους κ νομίζετε ότι δεν θα τιμωρηθειτε ?????? Θα πληρώσετε τον λογαριασμο για την Κωνσταντινούπολη τον Πόντο την Σμύρνη ,την Κυπρο ,ακόμα κ για τα Ίμια .Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικά μας θα είναι ,προφητεία της Παναγίας μας .Να θυμάστε ότι Η Ελλάδα δεν είναι ούτε Συρία ούτε η Έλληνες είναι Κούρδοι ,οι Ελλάδα είναι κράτος ,με ισχυρή άμυνα ,κ δυνατό έμψυχο υλικό ,τα στελέχη του στρατού μας εργαζονται μέρα νύχτα .

  2. Τις ρουκέτες θα τις βάλεις εκεί που ξέρεις Μεμετη,έχεις λυσσαξει δεν θα ησυχάσεις ποτε…θα μας κ@@@@ς τα αρχ@@@@ πο@@@@@ς γιε!!Δες τον λαό σου που πεινανε δεν έχουν ούτε ψωμί,οποίος τολμήσει να μιλήσει τον βάζεις φυλακή παλιοφασιστα

  3. Δεν πάει άλλο. Άμεσα αναγνώριση από τα Ηνωμένα Έθνη και τις βρώμικες "Μεγάλες Δυνάμεις"

    του Κατοχυρωμένου απο την Χάρτα του ΟΗΕ, του Δικαιώματος Αυτοδιάθεσης του Κουρδικού Έθνους, δημιουργία Κουρδιστάν και κατακερματισμός της Τουρκίας στα επί μέρους της. Έναν Χίτλερ στη γειτονιά μας δεν τον θέλουμε, ούτε εθνικιστές γείτονες (ούτε καν τους δικούς μας δεν γουστάρουμε). Άλλωστε, πόσο «περήφανος που γεννήθηκε Τούρκος» να είναι κάποιος, όταν η Τουρκία δεν έχει καν Ιστορία, αλλά μόνον ΠΟΙΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ;; Οι μισοί και βάλε γονιδιακά ειναι γενίτσαροι, παιδομαζωματα Ελληνικής καταγωγής… Το ξέρουν και οι Επιστήμονες τους. Αι σικτιρ ψυχακηδες όλοι.

  4. Υπάρχει προοπτική γιά ένα λαό πού πιστεύει σέ προφητείες; ή Πόλη πόσα εκατομύρια πληθυσμό έχει; πού θά πάνε αυτοί; οδεύοντας πρός … τήν Πόλη έχει μερικά εκατ/ρια πληθυσμό ακόμα. αυτούς πού θά τούς πάμε; καί ποιούς θά στείλουμε εκεί; κλείνοντας θά γράψω :΄΄εδώ δέν επιτρέπετε νά πάμε στά Ίμια…θά πάρουμε τήν Πόλη… εννοείτε ότι δέν φοβόμαστε τίς απειλές του ερντο-Χάν.

  5. σάν σήμερα 1.101 άρρενες κάτοικοι εκτελέστηκαν στά Καλάβρυτα. ό καραμανλής υποχώρησε στήν υπόθεση μέρτεν καί τόσων άλλων εγκληματιών πολέμου γιά… διάφορους λόγους.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ