Κρήτη: Το σπαρακτικό μήνυμα της μητέρας της Έμμας μετά την κηδεία

2
4259

«Θα σ΄ αγαπώ όσο ζω και αναπνέω» αναφέρει η μητέρα της 21χρονης

Η μητέρα της 21χρονη Εμμανουέλας, που έχασε τη ζωή της όταν παρασύρθηκε και εγκαταλείφθηκε αιμόφυρτη στη μέση του δρόμου, στη Θεσσαλονίκη, έγραψε ένα συγκινητικό μήνυμα.

Συγκεκριμένα, λίγες ώρες μετά την κηδεία της άτυχης κόρης της, η οποία έγινε στον τόπο καταγωγής της στα Χανιά, η μητέρα της την αποχαιρετά με ένα σπαρακτικό μήνυμα που έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

«Καλό ταξίδι Έμμα μου στου σύμπαντος την άκρη, να σε δροσίζει όπου βρεθείς του πόνου μου το δάκρυ…», έγραψε η μητέρα της 21χρονης, που με τον θάνατό της πρόσφερε ζωή σε συνανθρώπους της δωρίζοντας τα όργανά της.

«Καλή ανάπαυση στην ψυχούλα σου πανέμορφή μου… ξεκουράσου και μην ανησυχείς για τίποτα… Θα σ΄ αγαπώ όσο ζω και αναπνέω», αναφέρει, κλείνοντας την δημοσίευσή της με δύο ραγισμένες καρδιές.

Τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση της μητέρας

«Όλη η Ελλάδα σήμερα πενθεί! Δεν το χωράει ανθρώπινος νους! Κουράγιο σε αυτούς τους υπέροχους γονείς που αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση», είναι ένα από τα δεκάδες σχόλια κάτω από την ανάρτηση της μητέρας.

«Ο άγγελός σου έγινε και δικό μας παιδί… το πονέσαμε… και δε θα ξεχαστεί ποτέ.. εύχομαι να σου δίνει δύναμη από εκεί που είναι…», γράφει σε ένα άλλο σχόλιο.

Το τελευταίο αντίο

Χανιά: Το τελευταίο αντίο στην αδικοχαμένη Έμμα-Απαρηγόρητοι οι γονείς

Θρήνος

Η τελευταία πράξη του δράματος, για την 21χρονη Εμμανουέλα που έχασε τη ζωή της όταν παρασύρθηκε και στη συνέχεια την εγκατέλειψαν αιμόφυρτη στη μέση του δρόμου στη Θεσσαλονίκη, «γράφτηκε» σήμερα, με την κηδεία της που ολοκληρώθηκε το μεσημέρι.

Συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν την άτυχη Έμμα στην κηδεία της που έγινε στον Ιερό Ναό Αγίου Γεράσιμου Νεοκούρου, ενώ η ταφή της φοιτήτριας έγινε στο κοιμητήριο του Ι.Ν. Παναγίας.

Απαρηγόρητη ήταν η μητέρα της 21χρονης Έμμας κατά τη διάρκεια της κηδείας κρατώντας στην αγκαλιά της ένα μπουκέτο από άσπρα τριαντάφυλλα έκλαιγε απαρηγόρητη στο πλευρό του αδερφού της. Τραγική φιγούρα και ο πατέρας της 21χρονης που ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει ότι η κόρη του έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή.

Το άσπρο φέρετρο έφτασε στην εκκλησία λίγο μετά τις 10 το πρωί ενώ ο κόσμος είχε κατακλύσει τον Ιερό Ναό για να της απευθύνει το τελευταίο αντίο. Συγγενείς και φίλοι της 21χρονης βρίσκονται ακόμα σε κατάσταση σοκ για τον άδικο χαμό της.

Ο θάνατος της άτυχης φοιτήτριας από τα Χανιά, που εγκαταλείφθηκε από τον ασυνείδητο οδηγό αιμόφυρτη στην άσφαλτο, έχει συγκλονίσει τους πάντες όχι μόνο για τον άδικο χαμό της αλλά και για την γενναιότητα και την μεγαλοψυχία που έδειξαν οι γονείς της και δώρισαν τα όργανα του παιδιού τους δίνοντας ζωή σε άλλους ανθρώπους.

Απαρηγόρητη ήταν η μητέρα της 21χρονης Έμμα κατά τη διάρκεια της κηδείας στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στα Νεροκούρου Χανίων.

Κρατώντας στην αγκαλιά της ένα μπουκέτο από άσπρα τριαντάφυλλα έκλαιγε απαρηγόρητη στο πλευρό του αδερφού της. Απαρηγόρητος όμως ήταν και πατέρας της 21χρονης που ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει ότι η κόρη του έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή.

Ντυμένη στα λευκά η μητέρα της Έμμας έστειλε το δικό της μήνυμα.

«Δεν ήξερα ότι είχα τόσες πολλές δυνάμεις. Κανένα άλλο παιδί να μην πάει έτσι άδικα. Κάποια πράγματα πρέπει να αλλάξουν σε αυτή τη χώρα, γιατί το παιδί μου πήγε άδικα και δεν πρέπει να πάει κανένα άλλο παιδί έτσι. Κανένα άλλο παιδί», είπε η μητέρα της Έμμας.

«Από μικρή γνώριζα την Έμμα. Ήταν ένα αγαπητό παιδί, από μικρή. Χαρούμενη, ζωντανή, με ζωντάνια μέσα της. Εδώ έχουμε βαφτίσει και την αδερφή της. Ο πατέρας της είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος, η μητέρα της είναι πολύ ευγενική. Είναι μία δύσκολη κατάσταση για την οικογένειά της, αλλά όμως στο τέλος οι γονείς έδειξαν το μεγαλείο τους και την αγάπη τους και στον κόσμο, προσφέροντας τα όργανα της. Καλό παράδεισο, να είναι στην αγκαλιά του Θεού, στη γωνιά των αγγέλων» είπε ο ιερέας του χωριού.

Δείτε το βίντεο του Star από τις «Αλήθειες με την Ζήνα»

Πλήθος κόσμου στο τελευταίο αντίο

Το άσπρο φέρετρο έφτασε στην εκκλησία λίγο μετά τις 10 το πρωί ενώ ο κόσμος είχε κατακλύσει τον Ιερό Ναό για να της απευθύνει το… τελευταίο αντίο.

Συγγενείς, φίλοι της 21χρονης αλλά και της οικογένειας βρίσκονται ακόμα σε κατάσταση σοκ για τον άδικο χαμό της Έμμας, καθώς ακόμα δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν πως έφυγε από κοντά τους για πάντα.

Σε 40χρονη χτυπά η καρδιά της Έμμας

Η καρδιά της Έμμας πλέον χτυπά σε 40χρονη γυναίκα, μητέρα ενός κοριτσιού, που ήταν στο τελικό στάδιο της καρδιακής ανεπάρκειας. Η μεταμόσχευση κράτησε τέσσερις ώρες και η 40χρονη βρίσκεται διασωληνωμένη σε βαθιά καταστολή, με τους γιατρούς να είναι αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας της.

Το ήπαρ δόθηκε σε έναν 62χρονο καρκινοπαθή, ενώ ο ένας νεφρός της σε 67χρονη γυναίκα.

Στο μεταξύ σοκ προκαλεί η καταγγελία ότι την ώρα που η Έμμα ήταν χτυπημένη και πεσμένη στο έδαφος, κάποιος που έσπευσε να τη «βοηθήσει» της έκλεψε 1500 ευρώ που είχε πάνω της, χρήματα που της είχαν στείλει οι γονείς της.

Ακολουθήστε το Newsbomb

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. «Αν περνούσε από την διάβαση, δεν θα συνέβαινε τίποτε»…, είπε το σκουλήκι…

    Αντώνη Σαμαρά, εσύ που άνοιξες τα σύνορα το 1990 στον ΕΜΜΕΤΟ των Βαλκανίων, μας έριξες στα 4 απο κατω τους, εδώ και 30 χρόνια.. Και για την «προσφορά» σου στην Πατρίδα, σε εξέλεξαν Πρωθυπουργό οι Τουρκόσποροι Γαλάζιοι. Αυτή ήταν πάντα η Δεξιά.

    Δεν ξέρω πόσοι Έλληνες έχουμε απομείνει στα 10.5 εκατομμύρια, φοβάμαι λίγοι, αλλά το ΜΕΓΑΛΕΙΟ αυτής της Μάνας, έχει Αρχαιοελληνικό Γονίδιο.
    ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΟΛΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΥΠΟΚΛΙΝΕΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΠΟΝΟ ΣΟΥ. Οι προσευχές μας ας απαλύνουν το μαρτύριο που θα σε ακολουθεί ως την τελευταία σου πνοή, ως την στιγμή που θα ανταμωσεις ξανά το σπλάχνο σου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ