Τροχαίο στην λεωφόρο Μεσογείων: Θρήνος για τον αρχισμηνία – Έτρεχε για να προλάβει το λεωφορείο

1
8137

Στην προσπάθειά του να διασχίσει κάθετα τον δρόμο, παρασύρθηκε διαδοχικά από δύο αυτοκίνητα

Θλίψη έχει σκορπίσει στην Πολεμική Αεροπορία η είδηση του θανάτου του 28χρονου αρχισμηνία ο οποίος τα ξημερώματα της Πέμπτης άφησε την τελευταία του πνοή στη λεωφόρο Μεσογείων, καθώς παρασύρθηκε, ενώ ήταν πεζός, από δύο αυτοκίνητα. Τραγική ειρωνεία ήταν πως το ενα αυτοκίνητο οδηγούσε ένας φαντάρος ο οποίος τραυματίστηκε από τη σύγκρουση και μεταφέρθηκε στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 28χρονος μηχανικός της Πολεμικής Αεροπορίας είχε φύγει νωρίς το πρωί από το σπίτι του στην περιοχή του Νέου Ψυχικού για να πάει στην 114 Πτέρυγα Μάχης όπου υπηρετούσε. Επειδή είχε καθυστερήσει, έτρεχε για να προλάβει το υπηρεσιακό λεωφορείο και να φτάσει εγκαίρως στη Μονάδα του, στην Τανάγρα.

Στην προσπάθεια του να διασχίσει κάθετα την λεωφόρο Μεσογείων, στο ύψος της γέφυρας Καλατράβα, παρασύρθηκε από το όχημα που οδηγούσε ο φαντάρος με αποτέλεσμα να εκτιναχθεί στο αντίθετο ρεύμα.

Σε εκείνο το σημείο ένα άλλο, διερχόμενο ΙΧ τον παρέσυρε τραυματίζοντάς τον θανάσιμα. Ο άτυχος αρχισμηνίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στον Ευαγγελισμό όπου λίγη ώρα μετά κατέληξε καθώς έφερε βαριά τραύματα σε όλο του το σώμα.

Screenshot_20221124_175305
FB_IMG_1669305168773

Ειδήσεις σήμερα: 

Ομαδικό «βέτο» 15 χωρών στην πρόταση της Κομισιόν για το πλαφόν στο αέριο

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Τόσο ξαφνικό και ακραία τραγικό τέλος....Κρίμα στο παλικάρι.......

    Δεν υπάρχουν λόγια σε τέτοιες καταστάσεις…

    Ας δώσει ο Κύριος παρηγοριά, κουράγιο και δύναμη στους γονείς και τους αγαπημένους του…..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ