Ο Μητσοτάκης απειλεί διά του Άδωνη τον Βαξεβάνη με φυλακή για να μην δημοσιοποιήσει τις αποδείξεις για τις υποκλοπές (Video)

28
4917

Πανικός έχει κυριεύσει την κυβέρνηση Μητσοτάκη μετά τις αποκαλύψεις την περασμένη Κυριακή του Documento σχετικά με τη λίστα παρακολουθήσεων πολιτικών, επιχειρηματιών και δημοσιογράφων.


Μετά το παραλήρημα του Κυριάκου Μητσοτάκη το βράδυ της Δευτέρας κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στον ΑΝΤ1 και στον Νίκο Χατζηνικολάου όπου εμφάνισε την εικόνα ενός φοβισμένου και στριμωγμένου πρωθυπουργού και προσπάθησε να διαστρέψει την εικόνα των βαρύτατων ευθυνών του στη υπόθεση των παρακολουθήσεων, εμφανίστηκε την Τρίτη στον ΣΚΑΙ ο Αδωνης Γεωργιάδης.

Ανοιχτά και απροκάλυπτα ο υπουργός του Κυριάκου απείλησε τον εκδότη του Documento, Κώστα Βαξεβάνη, με φυλακή σε μια προσπάθεια να τον τρομοκρατήσει, ώστε να μη δημοσιοποιήσει τις αποδείξεις για τη λίστα των παρακολουθήσεων που διενεργούσε το σύστημα του Μαξίμου.

Συγκεκριμένα ο Αδωνης Γεωργιάδης υποστήριξε ότι οι αποδείξεις, τις οποίες ας σημειωθεί ότι ζητούν εναγωνίως να δημοσιοποιήσει ο εκδότης του Documento από το Σάββατο το μεσημέρι όλα τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και της κυβέρνησης Μητσοτάκη, προσχηματικά βέβαια, «είναι προϊόντα παράνομης παρακολούθησης  και ότι με την ελληνική νομοθεσία είναι κακούργημα που τιμωρείται με 20 χρόνια φυλακή».

Επίσης απείλησε όποιον κατέχει μηνύματα δικά του ότι θα του κάνει μήνυση είτε λέγεται Βαξεβάνης είτε Τσίπρας καθώς αυτά είναι σύμφωνα με τον ίδιο προσωπικά δεδομένα.

Εχοντας χάσει την ψυχραιμία του το κύκλωμα του Μαξίμου δεν διστάζει να απειλεί απροκάλυπτα στην προσπάθειά του να τρομοκρατήσει όποιον διαθέτει αποδείξεις για το εγκληματικό δίκτυο των υποκλοπών που δρούσε και πιθανός να δρα ακόμη με εγκέφαλο τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ας είναι πάντως βέβαιως ο πρωθυπουργός, ο Αδωνης ή οποιοσδήποτε άλλος απειλεί, ότι και άλλα ονόματα από τη λίστα των παρακολουθήσεων θα δημοσιευτούν και τα στοιχεία που τις αποδεικνύουν υπάρχουν και θα δημοσιοποιηθούν στην ώρα τους.

Γιατί οι δημοσιογράφοι του Documento δεν τρομοκρατούνται από τις απειλές του Αδνη ή οποιουδήποτε Αδωνη.

(Δείτε το video με τις απειλές Γεωργιάδη από το 5:00)

 

Τεκμήριο ενοχής Μητσοτάκη

Έκθεση Pega: Το χρονικό του ελληνικού Watergate, ο Μητσοτάκης και οι αποκαλύψεις του Documento

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

28 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ότι ψηφίσατε πήρατε τώρα μην κλαίτε. οσο για τον Άδωνη δεν τον ξέρατε όμως τον ψηφίσατε.ετσι σε λίγους μήνες σαν τα αρνιά στην αγέλη θα πάτε και θα ψηφίσετε ξανά τους λύκους.

  2. Αλήθεια τώρα έχει ο Βαξεβάνης και ο ΣΥΡΙΖΑ στοιχεία αλλά δεν τα πάνε στη δικαιοσύνη ,δεν μας τα λένε να πέσει η κυβέρνηση,αλλά θα τα βγάζει σε συνέχισε κάθε Κυριακή στην εφημερίδα του.Όπως τότε με τη Novartis.Αλήθεια ποιος τον βάζει τελικά;Δεν έχω δει να προβάλει το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ η το έργο του σαν κυβέρνηση .Ούτε ο Τσιπρας λέει κάτι εκτός από τη μείωση του ΦΠΑ λες και θα γίνουν φθηνότερα τα προϊόντα έτσι η την αύξηση μισθών που θα δώσει ποιος;Αρχίζω να πιστεύω ότι τελικά είναι πιο έξυπνοι όσοι ψηφίζουν τον τύπο με τις Κ ρεμούλες από αυτούς του ΣΥΡΙΖΑ

    • Αυτο ακριβως θελει ο Βαξεβανης. Να ερευνησει η δικαιοσυνη και να γινουν δεκτα ως στοιχεια στο δικαστηριο. Αλλιως καλυπτονται απο τον νομο περι προσωπικων δεδομενων και δεν μπορει να τα δημοσιευσει. Ο Μητσοτακης και ο Αδωνις τι φοβουνται ομως αφου ειναι καθαροι;

  3. Μόνο σε απολυταρχικά καθεστώτα κυνηγούν τους Δημοσιογράφους.

    Ή δολοφονούνται.. ( βλ. ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΙΩΠΗ για τον Καραιβαζ)!

    Υπάρχουν τόοοοοοοσοι εκπορνευμένοι στον χώρο αυτό (στον ΣΚΑΙ ειναι οι σημαιοφόροι!) και ποτέ δεν τους επιτέθηκε κάποιος Πρωθυπουργός ή άλλος. Συνέλθετε Γαλάζιοι καρκίνοι!! Είναι θέμα Πολιτεύματος! Ούτε ο Σαμαράς με τον Βενιζέλο επί Μνημονίων (οτι χειρότερο ζήσαμε στην Μεταπολίτευση πριν εμφανιστεί ο Τραμπ της Ελλάδας) δεν έπιασαν τέτοιο βάθος στον Αυταρχισμό και την Διαφθορά.
    Δεν το έχει σε τίποτε να προκαλέσει εμφύλιο, για να γλιτώσει την Τιμωρία, όπως καταφέρνει πάντα.. ( Siemens, Novartis κλπ.)…

    Ρίξτε τον κι ας βγει κάποιος έντιμος για Αρχηγός σας. 1 έντιμος, δεν μπορεί, θα υπάρχει ακόμη και στην σημερινή Δεξιά..
    Η ΣΥΣΚΟΤΙΣΗ (απόρρητο κι άλλα τεχνάσματα), ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ, πως ο Δικτάτορας , όχι μόνον είναι από πεποίθηση φασίστας, αλλά και διεφθαρμένος μέχρι το μεδούλι. ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ, εαν συνεχίσει αυτή η αλητεία να καταστρέφει όλα όσα ως λαός πετύχαμε για το Δημοκραρικο Πολίτευμα μας..

    • Σε πιο πλανήτη ζεις;Πως την γλυτωνει λες;Μήπως απλά είναι αθώος μιας και ολόκληρο το σύστημα του ΣΥΡΙΖΑ για 4 χρόνια έψαχνε όλο του το σόι και συνεργάτες αλλά δεν βρήκε τίποτα;Οι δημοσιογράφοι όργανα ενός κόμματος είναι καλοί αλλά εν έχουν άλλη γνώμη είναι κακοί;Αυτό πιστεύεις το 2022;Αλήθεια αφού έχουμε χούντα και η δημοσιογραφία φιμώνεται πως βγαίνουν αυτά και Μαλιστα χωρίς καμία απόδειξη από τύπους που βρέθηκαν με εφημερίδες που τις αγοράζουν μόνο οι συγγενείς τους;Πως συντηρούνται;Δεν έχεις καμία Απορια;Σε χαλάει και εσένα η δυνατή Ελλάδα;Σου λειπει η υπέροχη ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ;Οι δημοκράτες;Ο Παπάς;

  4. Η Απορια μου είναι αν δεν έχει στοιχεία και κατηγορεί έτσι τον πρωθυπουργό δεν είναι για φυλακή;Από την άλλη αν έχει γιατί δεν τα βγάζει;Δεν θέλει να φύγει ο Μητσοτάκης;Θα τα βγάζει σε συνέχειες κάθε Κυριακή.Τέλος τυχαίο ότι όλοι τα έχουν με τον Γεωργιάδη;Γιατί;Τι ακριβώς έχει κάνει;Επειδή στριγκλίζει όταν μιλάει;επειδή είναι δεξιός;Μήπως επειδή δεν είναι από τζάκι και ανέβηκε μόνος του ;Αν σκευτεις ότι στα υπουργία που ήταν και είναι ούτε απείλησε ούτε ψήφισε κανένα νόμο κακό τις ιδέες του υπηρετεί για τις οποίες τον ψηφίζει ο κόσμος.Για Σκευτητε λίγο που σας έβλαψε και υπάρχει τόση προπαγάνδα εναντίων του;

  5. Συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ έρχεται. Η ένωση αυτών των δύο παρατάξεων έρχεται!!!

  6. Αλήθεια, παίρνεις που και που χάπια για την πίεση ή…δεν παθαίνεις τίποτε καθώς είσαι και εσύ… εκ φύσεως νευρωτικός/ή ψυχοπαθής όπως ο Άδωνις Γεωργιάδης;;;
    Τι σου συνέβη σε μικρή ηλικία;; Δεν σε άφηναν να παίξεις κι από τα τέσσερα σου έτη άρχισες ιππασία, μπαλέτο, γαλλικά, αγγλικά, ισπανικά, πιάνο, κιθάρα και ατελείωτο διάβασμα υποχρεωτικά, για να γίνεις όπως σε ήθελαν οι γονείς σου;; Ο μπαμπάς κι η μαμά ήταν νευρωτικοί «επιστήμονες» και οι δύο, και σε μεγάλωσαν τοιουτοτρόπως;;; Τέλος πάντων, μη το κουράσω. Αν θεωρείς πως η φράση/ λέξη ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ είναι φιλοφρόνηση ή ακόμη και έπαινος, πες το μας ξάστερα. Γιατί ΑΥΤΟ είσαι.

    • Φίλε η φίλη.Εγώ θεωρώ έως καλύτερη επιλογή για τη χώρα μου και πατριώτες μου αυτή την στιγμή την ΝΔ.Δεν έχω καμία υποχρέωση σε κανέναν και είμαι ελεύθερη.Αύριο μπορεί να θεωρώ άλλον κατάλληλο όπως πρην από χρόνια είχα άλλον .Για σκέψου λίγο.Ποιος έχει το πρόβλημα εγώ η εσυ που δεν έχεις το θάρρος να μας πεις το δικό σου πιστεύω ;Ούτε ένα ψευδώνυμο δεν μπορείς να βάλεις.Γράφεις ένα σχόλιο απλά να με βρίσεις;Γιατί;Γιατί φίλε η φίλη μου;Πες νας την πρόταση σου.Αυτό με έμαθαν εμένα οι γονείς μου.Να λεω τη γνώμη μου.Εσένα;

    • Ρε παιδιά, δεν αφήνουμε έξω από τις βλακείες μας τα γερόντια, τους γονείς μας, πολλοί μάλλον δεν ζούνε πιά!!! Να προσέξουμε εμείς πως θα μεγαλώσουμε τα κανακάρια μας, τα βλέπουμε κάθε μέρα. Όσο για τους πολιτικούς είναι η εικόνα μας…..

  7. Ασχέτως πολιτικής παράταξης πρέπει να μάθετε να έχετε κριτική σκέψη. Επειδή είπε ο Βαξεβάνης ότι απειλείται εσείς αμέσως το πιστέψατε; Ρεεεεεεεεεεε μην τσιμπάτε!!!!!!
    Δεν είναι τόσο χαζός ο Πρωθυπουργός να απειλήσει. Ούτε καν . Είπαμε όλοι. Αν έχει στοιχεία να τα βγάλει. Αλλά επειδή ΔΕΝ έχει τάχα μου λέει ότι απειλείται!
    Ρε σείς μην είστε γατάκια. Σας θέλω τίγρεις!
    Τα έχει ξανακάνει αυτά ο Βαξεβάνης. Παλιά μου τέχνη κόσκινο.

    • Μιραντα ξεχασες να βαλεις το ονομα σου. Αν δεν εχει αποδειξεις ο Βαξεβανης γιατι τον απειλει ο Αδωνις και ο Μητσοτακης να μην τα βγαλει στη φορα; Ασε καταλαβαμε

      • Δεν είμαι η Μιράντα. Αυτό περίμενες; Μόνο από τη Μιράντα να παίρνεις απαντήσεις; Όχι φίλε. Είμαστε κι άλλοι εδώ μέσα.

  8. όσα υπάρχουν μέχρι στιγμης δεν περνάνε στον εισαγγελέα ως απόδειξη ότι ο Κούλης βρίσκεται πίσω απο τις παρακολουθήσεις .
    Προβλέπω και ένατη παραπομπή στη δικαιοσύνη για συκοφαντία . Καλά ξεμπερδεματα σύντροφε Μπανγκς

    • Θα του κλ…….. οπως και στις προηγουμενες παραπομπες. Αληθεια με τη Λιστα Λαγκαρντ που τον κατηγορησαν οτι τους συκοφαντει τι εγινε στο τελος; Για θυμησε μου να γελασω λιγο.

  9. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Korkusuz Gazetesi, το σκάνδαλο των συνακροάσεων με το Predator στην Ελλάδα μοχλεύτηκε από εφημερίδα του ελληνικού αντιπολιτευτικού τύπου, μαζί με τουρκική εταιρία πληροφορικής, συνεργάτη της ΜΙΤ, με στόχο να πληγεί η ελληνική κυβέρνηση

    • Τωρα που αρχισαν να σας κραζουν και οι ελληνικες εφημεριδες αρχισατε να διαβαζετε τουρκικες κομματοσκυλα νεοδημοκρατες εθνοπροδοτες; Ουστ κοπροσκυλα ξεφτιλισμενα

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ