Λιόσια: «Τώρα θα σε σκοτώσουμε» – Η συγκλονιστική μαρτυρία του 23χρονου που πυροβολήθηκε

0
1207

«Αυτός ο άνθρωπος ήθελε να με σκοτώσει» λέει στο protothema.gr από το Θριάσιο όπου νοσηλεύεται – Βίντεο και φωτογραφίες

Το χρονικό του τρόμου, αργά το απόγευμα της Παρασκευής με τη δολοφονική επίθεση που δέχθηκε στα Λιόσια ο 23χρονος επιχειρηματίας και στενός φίλος γνωστού τράπερ, που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με μια σφαίρα καρφωμενη στο πόδι, περιγράφει στο protothema.gr.

Το θύμα, μέσα απο το «δωμάτιο του πόνου», στο Θριάσιο νοσοκομείο, ξεδιπλώνει ολα οσα φρικτά έζησε, οταν, οπως φαίνεται και στο βίντεο που αποκάλυψε το protothema.gr, ο άνδρας με τα μαύρα, που σταμάτησε το οχημα του δίπλα του και με απολυτη ψυχραιμία, σήκωσε το πιστόλι και το άδειασε πάνω του.

Γάζωσαν με 8 σφαίρες έμπορο στα Λιόσια

 

«Είμαι σε πολύ άσχημη κατάσταση. Το πόδι μου είναι χάλια. Με πονάει πολύ και δεν μπορώ να το κουνήσω. Πυροβόλησε πολλές φορές και με βρήκε μία σφαίρα στο πόδι. Περιμένω μέσα στις επόμενες μέρες να δω τι θα μου πουν οι γιατροί» λέει ο νεαρος και στις επόμενες γραμμές περιγράφει πως «είχα φύγει από το σπίτι μου για να πάω να αγοράσω παπούτσια. Ξαφνικά τον βλέπω μπροστά μου, μόλις βγήκα έξω από το μαγαζί με πλησίασε σήκωσε το όπλο και μου έριξε επτά με οκτώ σφαίρες. Η πρώτη μου αντίδραση ήταν ενστικτώδης. Προσπάθησα να ξεφύγω από τις σφαίρες για να σώσω τη ζωή μου. Αυτός ο άνθρωπος ήθελε να με σκοτώσει» λέει΄το θύμα της επίθεσης.

liosia-3
liosia-1
liosia-2

Μάλιστα αναφέρει και τι ακριβως του ειπε ο «πιστολέρο με τα μαύρα». «Την ώρα που πυροβολούσε μου είπε τώρα θα σε σκοτώσουμε. Τον παρακαλούσα να σταματήσει, του έλεγα να σταματήσει γιατί είχε ήδη ρίξει επτά με οκτώ «κομμάτια» (σ.σ:προφανως εννοει τις σφαίρες) όμως εκείνος δε σταματούσε ήθελε να με σκοτώσει. Αυτό ήθελε. Με σημάδευε τα πόδια αλλά στόχευε και πιο πάνω. Πριν 10 μέρες είχε δεχθεί και η μητέρα μου επίθεση. Είχαν έρθει έξω απ’ το σπίτι και το γάζωσαν. Ηθελαν να με σκοτώσουν».

Το θύμα εχει αναγνωρισει τον δράστη ομως μεχρι στιγμής ο τελευταιός διαφευγει της σύλληψης.

Ο δικηγόρος του νεαρού τραυματία, Γεώργιος Κανιάρης μιλώντας στο protothema.gr, επισημαίνει πως: «Επισκέφτηκα για δεύτερη φορά στο Θριάσιο νοσοκομείο το θύμα της δολοφονικής επίθεσης, που έλαβε χώρα στα Λιόσια την Παρασκευή. Ο εντολέας μου, δέχτηκε καταιγισμό από σφαίρες και είμαστε τυχεροί που τουλάχιστον υπέστη τον τραυματισμό στο πόδι του και γίνεται προσπάθεια από το διευθυντή της ορθοπεδικής κλινικής να έχουμε την ενημέρωση αύριο Δευτέρα για την πορεία της κατάστασης. Αυτό που είναι σίγουρο και το λέω ως υπερασπιστής – γιατί ο εντολέας μου είναι το θυμα – είναι πως μοναδικός σκοπός του δράστη ήταν να βγάλει από τη μέση τον εντολέα μου, να τον σκοτώσει. Αυτό μου μεταφέρει ο ίδιος, αυτό αντελήφθη, ήταν τέτοιο το ύφος του την ώρα που τον πυροβολούσε, που στην παράκληση του και μόνο «μη με σκοτώσεις» αυτός συνέχιζε και του λέει «τώρα θα σε βγάλω από τη μέση». Αυτό ήταν που του έμεινε. Τα άλλα, θα πάρουν την πορεία τους, και αυτό το οποίο θεωρώ είναι πως μετά την σύλληψή του γιατί διαφεύγει, όπως τουλάχιστον πληροφορούμαι, από τις αρχές, ο εισαγγελέας εχει τον λόγο για να χαρακτηρίσει το έγκλημα αυτο, το οποίο θα ρισκάρω και θα το πω, απόπειρα ανθρωποκτονίας».

dikigoros-e
Ο δικηγόρος του θύματος Γεώργιος Κανιάρης

Ειδήσεις σήμερα:

Απόστολος Τζιτζικώστας: Στην Ελλάδα μετά το μπλόκο των Τούρκων – Τον παρέλαβε με αεροσκάφος από τη Σμύρνη ο Δένδιας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ