Γιάννης Βοϊδονικόλας: Στην εντατική μετά από ξαφνικό επεισόδιο και τροχαίο ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πειραιά

0
2549

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα είχε ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας ΝΔ Α’ Πειραιά και Νήσων και Προέδρου της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πειραιά, Γιάννης Βοϊδονικόλας.

Ο Γιάννης Βοϊδονικόλας, ο Πρόεδρος μιας εκ των μεγαλύτερων κομματικών οργανώσεων της ΝΔ και Πρόεδρος της ΚΟΔΕΠ, δίνει τη μάχη της ζωής του στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Αττικού Νοσοκομείου σύμφωνα με το piraeuspress.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι παρουσίασε ένα ξαφνικό πρόβλημα υγείας το οποίο οδήγησε σε τροχαίο ατύχημα. Το αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστεί πολύ σοβαρά μόνο ο ίδιος.

Μετά τον απεγκλωβισμό του από το αυτοκίνητο που οδηγούσε, μεταφέρθηκε άμεσα στο Τζάνειο Νοσοκομείο Πειραιά όπου και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Δεδομένης της σοβαρότητας της κατάστασης, κρίθηκε απαραίτητο να μεταφερθεί στο Αττικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, όπου έκανε άμεσα σοβαρό χειρουργείο και στη συνέχεια, νοσηλεύεται στη ΜΕΘ σε καταστολή.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές η κατάσταση του παραμένει σοβαρή, αλλά υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία για την πορεία της υγείας του.

Το ενδιαφέρον τους έδειξαν αμέσως μόλις ενημερώθηκαν για το συμβάν η ηγεσία του κόμματος της ΝΔ και προσωπικά ο Γραμματέας Παύλος Μαρινάκης, η ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, τόσο ο υπουργός Θάνος Πλεύρης όσο και η αναπληρώτρια υπουργός Μίνα Γκάγκα, ο Διοικητής της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιά και Αιγαίου Χρήστος Ροϊλός, ο Πειραιώτης Υφυπουργός Ναυτιλίας Κώστας Κατσαφάδος, ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, ο αδερφικός του φίλος και Αν. Διοικητής του Νοσοκομείου Μεταξά Σαράντος Ευσταθόπουλος καθώς και πολλοί φίλοι και γνωστοί του.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ