Ώρες αγωνίας στο σπίτι πρώην δημάρχου στα Μάλια: Ληστές έδεσαν την οικογένεια και απειλούσαν με μαχαίρι

0
159

Συναγερμός έχει σημάνει στις αστυνομικές αρχές

Ανάστατη είναι η κοινωνία στα Μάλια, μετά το πρωτοφανές περιστατικό που συνέβη στο σπίτι του πρώην δημάρχου, όταν μπούκαραν τέσσερις ληστές και βρέθηκε όλη η οικογένεια στα χέρια τους.

Οι ληστές με την απειλή μαχαιριού έδεσαν τον πατέρα, την μητέρα και την 22χρονη κόρη και ζητούσαν από τον πρώην δήμαρχο και έναν από τους πιο παλιούς ξενοδόχους, Νικηφόρο Λαμπρινό, χρηματικό ποσό. Ο άνθρωπος προσπάθησε να διατηρήσει την ψυχραιμία του, εξηγώντας τους πως δεν υπάρχουν τα χρήματα που ζητάνε, ενώ του είχαν βάλει το μαχαίρι στο λαιμό. Τους έδωσε όσα χρήματα είχε στο σπίτι (σύμφωνα με πληροφορίες κάτι παραπάνω από 2 χιλιάδες ευρώ), με τους ληστές να ανακατεύουν όλο τον χώρο, μήπως βρουν κάτι περισσότερο.

Όταν κατάλαβαν πως δεν υπάρχουν άλλα χρήματα έφυγαν και η οικογένεια κατάφερε μετά από λίγη ώρα να λυθεί και να ενημερώσει την αστυνομία. Οι δράστες μπήκαν στο σπίτι από μια πόρτα που ήταν σε ανάκληση και εκτιμάται ότι διέφυγαν από την πίσω μεριά, που είναι χωράφια και χωματόδρομος που οδηγεί στον κεντρικό δρόμο.

Το σημείο που βρίσκεται το σπίτι δεν βοηθάει τις αστυνομικές αρχές, καθώς δεν υπάρχουν κάμερες και πλέον ψάχνουν για ευρήματα μέσα στο σπίτι και στη γύρω περιοχή, προκειμένου να βρουν τους ληστές που μιλούσαν σπαστά ελληνικά.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ