Τραγωδία στη Χαλκιδική: Νεκρός 15χρονος που έκανε μπάνιο στα Νέα Φλογητά!

8
2597

Ξάδερφος του 15χρονου τον είδε μπρούμυτα στο νερό – Ο νεαρός ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του για να διαπιστωθεί λίγη ώρα αργότερα ο θάνατός του

Το μπάνιο στη θάλασσα αποδείχτηκε μοιραίο για έναν 15χρονο στη Χαλκιδική. Ανασύρθηκε από το νερό χωρίς τις αισθήσεις του για να διαπιστωθεί λίγη ώρα αργότερα ο θάνατός του. Το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στα Νέα Φλογητά Χαλκιδικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, ξάδερφος του 15χρονου τον είδε μπρούμυτα στο νερό αλλά θεώρησε ότι αστειευόταν. Όταν πέρασαν μερικά δευτερόλεπτα τον πλησίασε και είδε ότι δεν ανταποκρινόταν. Τον γύρισε ανάποδα και διαπίστωσε ότι έβγαζε αφρούς από το στόμα.

15xronos_xalkidiki__3_
15xronos_xalkidiki__1_

 

Λουόμενοι έβγαλαν τον ανήλικο από τη θάλασσα και προσπάθησαν για ώρα να τον επαναφέρουν. Σε λίγα λεπτά στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και παρέλαβε τον νεαρό για να τον μεταφέρει στο Κέντρο Υγείας Μουδανιών. Δυστυχώς, ο άτυχος νεαρός κατέληξε.

Να σημειωθεί ότι στην παραλία υπήρχε ναυαγοσώστης ενώ για την επαναφορά του άτυχου νεαρού χρησιμοποιήθηκε απινιδωτής που υπήρχε στο σημείο.

Ειδήσεις σήμερα:

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Να δείτε τι γίνεται σε κεντρικές παραλίες μέχρι τα ξημερώματα.

    Νεαροί ξένοι που έχουν καταναλώσει κουβάδες από μπόμπες κολυμπούν,συνεβρίσκονται ομαδικά, καταναλώνουν ουσίες, καπνίζουν αργιλέδες…αυτά τα οργανωμένα πάρτι εδώ και χρόνια, χωρίς ναυαγοσώστη , χωρίς καν φώτα.
    Με την παρότρυνση ξενοδοχείων, αφού όταν πάνε στην περιοχή της πισίνας ενοχλούν τους υπόλοιπους πελάτες τους και έτσι τους λένε να πάνε παραλίες.
    Έχουν γίνει μικροατυχήματα με ιδιωτικό ασθενοφόρο,αλλά με τόσες ουσίες και ποτό δεν θ αργήσει το κακό.

  2. Ποσό άρρωστοι και φανατισμένοι είστε ! Εφιάλτης σας έγινε ο φόβος σας να μην κάνετε το εμβόλιο. Εφιάλτης. Προσπαθείτε να το ξορκίσετε και να πείσετε τον εαυτό σας ότι ευτυχώς που δεν το έκανα γιατί κάθε θάνατος έχει αιτία το εμβόλιο. Αμ δε.
    Πνιγμός είναι η αιτία.

    • Προς ... πνίγηκε το παιδί έτσι ξαφνικά, από μόνο του, χωρίς να βγάλει ούτε κιχ, με 500 ανθρώπους γύρω του.........

      Ρε χαχόλε/χαχόλα, η 36χρονη μητέρα από τη Νάξο ; ο 51 χρονος μηχανοδηγός στο Πρέβελης; η 56χρονη φιλόλογος; ο 60χρονος διευθυντής δημοτικού σχολείου; ο 48χρονος στη Ρόδο; ο χορευτής στην Ορεστιάδα; Η 19χρονη «δηλήτηριασμένη» από σάντουιτς στην Τυνησία; Οι δεκάδες που πεθαίνουν καθημερινά σαν τα κοτόπουλα; Θα θελες να είσαι μέσα σε αυτούς εσύ ή κάποιος δικός σου και αντί να πούνε την πραγματική αιτία να προσπαθούν να τα καλύψουν τραβηγμένα από παντού; Μην βιαστείς να απαντήσεις……. Πες μας όμως να γελάσουμε, εσύ τώρα θεωρείσαι εμβολιασμένος 6 μήνες μετά τη δέυτερη / τρίτη και φαρμακερή που έκανες; Αν ναι τότε μάθε ότι το 6μηνο σου έληξε και σου έμεινε μόνο το ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΗΛΙΘΙΕ? Αλλιώς θα σου επανέφερε το πιστοποιητικό ο Πλεύρης να το καμαρώνεις τώρα βάλτο στην τουαλέτα να σκουπίζεσαι ΑΝΟΗΣΙΑ ΤΗΣ ΑΓΕΛΗΣ και μείνε με το διαρκή ΦΟΒΟ για το τι σου ξημερώνει….. Πήγε ο άλλος 40 χρονων στον καρδιολόγο μετά από ενόχληση που είχε και το πρώτο πράγμα που τον ρώτησε είναι αν είναι εμβολιασμένος, από κει να καταλάβεις….

      • Άσε τα παραμύθια και τα ψέμματα και τις παραφιλολογίες.
        Βρες κάτι στη ζωή σου να ασχοληθείς κι άσε την Ιατρική και την Ιατροδικαστική να μιλάνε.
        Θα μας πεις εσυ τώρα για το εμβολιο και τα συστατικά του.
        Αν δεν είσαι πληρωμένος για προπαγάνδα όπως κάτι άλλοι ντεμεκ επιστήμονες, άλλαξε πλευρό. Σε δουλεύουν και σε ταΐζουν σκουπιδοσουπα.
        Άντε μας τα κάνατε τσουρέκια. Λες και δεν υπάρχουν πνιγμοί κι ανακοπές.
        Κανε καμία βουτιά.

      • Καταλαβαίνεις ποσό γελειος γίνεσαι;Γιατί έτσι ρε φίλε;Μπροστά εισουνα στα γεγονότα που λες η έκανες προσωπικά τις νεκροψίες;Τι φανατίζεσαι;Έχουμε πει από τον Μαρτη.Όπιος θέλει εμβολιάζεσαι όπιος δεν θέλει όχι.Χαλαρωσαι

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ