Δήμητρα Παπαδήμα: Φασιστικό το πρόστιμο των 100 ευρώ για τους ανεμβολίαστους – Μιλήστε για το metoo

0
1036

Την άποψή της για τα μέτρα κατά της πανδημίας αλλά και για το ελληνικό metoo μίλησε μεταξύ άλλων η Δήμητρα Παπαδήμα.

Για τα μέτρα περιορισμού του κορονοϊού αλλά και τα εμβόλια μίλησε μεταξύ άλλων η ηθοποιός Δήμητρα Παπαδήμα και ξέσπασε για τον τρόπο που προσπαθούν να εφαρμοστούν.

Η ηθοποιός μίλησε στον Ant1 και τόνισε πως η ίδια δεν έχει εμβολιαστεί καθώς αφενός έχει ένα πρόβλημα υγείας για το οποίο δεν έχει ξεκαθαριστεί το εάν προτείνεται ή όχι το εμβόλιο κατά της COVID-19, ενώ αφετέρου πιστεύει πως όλα αποτελούν ένα «στημένο πράγμα για τα οικονομικά συμφέροντα».

«Έχει εμβολιαστεί το παιδί μου και έφτασα 22 πίεση από τον φόβο μου, έχει εμβολιαστεί ο Γιάννης, όλη μου η οικογένεια» ξεκαθάρισε.

«Το φασιστικό μέτρο, τα 100 ευρώ που πρέπει να παίρνουν από τους μη εμβολιασμένους. Εμένα μετά τα 60 ας το παίρνουν, αλλά να το παίρνουν από ηλικιωμένους 80 και πάνω οι οποίοι έχουν ζήσει πολέμους, έχουν πρηστεί οι κοιλιές τους και λέω για συγκεκριμένο μου άτομο, τη μάνα μου» συμπλήρωσε.

«Δεν θέλει η μάνα μου να εμβολιαστεί στα 86 της, δεν το κατάλαβα δηλαδή;» δήλωσε κλείνοντας το θέμα.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε και σε περιστατικά σεξιστικής βίας που έχει βιώσει και η ίδια.

«Ένιωσα την ανάγκη μέσα μου να μιλήσω για περιστατικά metoo που συνέβησαν εκτός θεάτρου και για αυτό έγραψε ένα βιβλίο με τίτλο «Βίος Βίας». «Όλοι πρέπει να μιλήσετε για τέτοια περιστατικά» υπογράμμισε η ηθοποιός.

Για τη δικαιοσύνη, με αφορμή τις υποθέσεις που έχουν οδηγηθεί σε αυτή, όπως του Λιγνάδη και του Φιλιππίδη επισήμανε πως θεωρεί ότι βρίσκεται μέσα σε καλούπια, με αποτέλεσμα οι δίκες συνεχώς να αναβάλλονται.

«Δεν πιστεύω στους δικηγόρους και στα δικαστήρια για αυτό δεν κατήγγειλα κανέναν, θα τους ξεζουμίζω όσους με έχουν παρενοχλήσει μέσα από τις συνεντεύξεις μου» πρόσθεσε.

Χαρακτηριστικά αναφέρθηκε και σε ένα περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης που δέχθηκε σε ηλικία μόλις 19 ετών, που την οδήγησε στο νοσοκομείο με κρίση πανικού και ζήτησε το σύστημα να γίνει πιο «φασιστικό» και σκληρό με παραδειγματικές ποινές για όσους επιτίθενται με παρόμοιο τρόπο σε παιδιά.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ