Θλίψη στη Ναύπακτο: Πέθανε 53χρονος άνδρας που νοσηλευτόταν με θρομβώσεις μετά τον εμβολιασμό του

7
2682

Ο Αποστόλης Ράμμος, 53 χρονών, πολιτικός μηχανικός πατέρας 4 παιδιών, πέθανε σήμερα βυθίζοντας στην θλίψη την πόλη.

Νοσηλευόταν με θρομβώσεις από τις 4 Δεκεμβρίου σε νοσοκομείο της Πάτρας.

Η εισαγωγή του στο νοσοκομείο έγινε μια εβδομάδα μετά τον εμβολιασμό του.
Τις προηγούμενες ημέρες, λόγω των εκτεταμένων θρομβώσεων, οι γιατροί αναγκάστηκαν να του κόψουν το αριστερό πόδι.

Ο εκλιπών, εργαζόταν ως μηχανικός στον τομέα της εκπαίδευσης. Ευχόμαστε κουράγιο στην οικογένειά του.

Πηγή: npress

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πάει ο άνθρωπος τζάμπα. Αιωνια του μνήμη.Εμειναν τα παιδάκια του ορφανά χωρίς πατέρα στα καλά καθούμενα.

  2. !00 ατομα την ημέρα εδώ και πολύ καιρό πεθαίνουν από τον ιό. Στα καλά καθούμενα. Κανε τα μαθηματικα και βγαλε συμπέρασμα.

    • Άντε μ αυτή την καραμέλα. 52 νομούς έχει η Ελλάδα. 2 άτομα κάθε μέρα. Δεν είναι σωστό η συνάρτηση αριθμολογίας με ψυχές αλλά δεν μπορώ να στο εξηγήσω αλλιώς.Ετσι ήταν και πριν τον Covid. Και ποιοί πεθαίνουν; ένας παπάς 85 χρόνων η Ροζίτα Σώκου 99 ο Τράγκας με προβλήματα πόσο χρονών και αυτός κτλ. Στην ενορία σου χτυπάει η καμπάνα κάθε μέρα; Φεύγουν γνωστοί σου; Άντε με την καραμέλα.Σε κοροϊδεύει ο Ευαγγελάτος! Την λοίμωξη ανωτέρου ή την πνευμονική εμβολή σε τέτοιες ηλικίες πρώτη φορά την ακούς; Αλλά αφού δεν ντρέπονται οι γιατροί….

    • Ρε αντιβάηρους αφού διαβάζεις τις στατιστικές πως και δεν βλέπεις ότι αυτοί που πεθαίνουν είναι άνω των 70 ή έχουν τουλάχιστον ένα υποκείμενο νόσημα; Αυτά δεν λένε τα επίσημα στοιχεία του ΕΟΔΥ; Δεν μας εξηγεί όμως κανένας από τους ειδικούς ή τους άσχετους όπως εσύ, πως γίνεται να πεθαίνουν νέοι άνθρωποι χωρίς κάποιο πρόβλημα υγείας, αθλητές, ποδοσφαιριστές σε όλο τον κόσμο, που κάνουν συχνότατα εξετάσεις και σίγουρα δεν είχαν καρδιολογικά; Γιατί πέφτουν κάτω από ξαφνικίτιδα; Αν θέλεις σωστά συμπεράσματα να τα υπολογίζεις όλα ταστοιχεία και όχι μόνο ότι σε συμφέρει.

    • Στα 100 άτομα την ημέρα, τα 87 είναι…ευγενικη χορηγια του Μητσοτάκη. Αυτός ο Μεγιστάνας της Πολιτικής, Παγκόσμιου Βεληνεκούς και Αναγνώρισης, ακούγεται πως θα προταθεί εφέτος για το Νόμπελ Οικονομίας! Καταλυτικό ρόλο για την μεγάλη Τιμή και Διάκριση για τη Χώρα μας, στο όνομα του Πρωθυπουργού μας, διαδραμάτισε το συγγραμμα του : «Ο Αγών μου : Μια καινοτόμος πρακτική, για την Επιλυση του Συνταξιοδοτικού και η Τελική Λύση για την Ανυπακοή εν Καιρώ Πανδημιών «… Παμψηφεί!!!!

  3. Τι εχει να πει τωρα ο επισκοπος Ιεροθεος? Τι εχει να πει στα 4 ορφανα? Να αναλλαβει την ανατροφη τους. Αυτος που εσπρωχνε απειλωντας τον κοσμο προς το διαβολιο

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ