Δυστυχώς έχασε τη μάχη η 48χρονη από τη Μεσσηνία που νοσηλευόταν μετά τον εμβολιασμό της

5
4141

Θλίψη έχει προκαλέσει στη Μεσσηνία η είδηση ότι η 48χρονη γυναίκα, η οποία νοσηλεύονταν σε Νοσοκομείο της Αθήνας μετά τον εμβολιασμό της, έχασε τη μεγάλη μάχη που έδινε. H άτυχη γυναίκα ήταν μητέρα δύο παιδιών και ο θάνατός της έχει βυθίσει στο πένθος οικογένεια, φίλους και γνωστούς.

Η περιπέτεια

Η άτυχη γυναίκα είχε νοσήσει από κορονοϊό τον περασμένο φθινόπωρο, χωρίς να αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα.

Η περιπέτεια για τη 48χρονη ξεκίνησε αμέσως μετά τον εμβολιασμό της κατά του κορονοϊού, ο οποίος έγινε στα μέσα του Ιουλίου.

Τις επόμενες μέρες η γυναίκα αντιμετώπισε τα πρώτα προβλήματα, καθώς ένιωσε έντονη αδυναμία. Προσέφυγε σε ιδιώτη γιατρό και πραγματοποίησε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις.

Αμέσως μετά προσέφυγε και νοσηλεύτηκε σε κλινική του Νοσοκομείου της Καλαμάτας, από όπου έλαβε εξιτήριο λίγες ημέρες μετά.

Στη συνέχεια η 48χρονη, εξακολουθούσε να αντιμετωπίζει ζητήματα και προσέφυγε εκ νέου σε γιατρό του Κέντρου Υγείας της Καλαμάτας, ενώ έκανε νέες εξετάσεις, σε ιδιωτικό διαγνωστικό κέντρο, προκειμένου να αποσαφηνιστεί η αιτία των προβλημάτων της.

Ακολούθως, με την προτροπή και των γιατρών, η γυναίκα απευθύνθηκε σε νοσοκομείο των Αθηνών, όπου και πραγματοποίησε νέες εξετάσεις.

Η γυναίκα τελικώς νοσηλεύτηκε σε Νοσοκομείο των Αθηνών, καθώς διαγνώστηκε με θρόμβωση. Στο συγκεκριμένο Νοσοκομείο η άτυχη 48χρονη άφησε την τελευταία της πνοή.

 

Πηγή – πληροφορίες: https://messiniapress.gr

Πηγή: http://www.platy-kalamatas-messinias.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Γαλαζιε Φασιστακο με τα δεκάδες σχόλια προπαγάνδας υπέρ του εμβολίου

    τον χλευασμό και τον εκφοβισμό όσων δεν τρυπηθηκαν όπως έκανες εσύ, τι προτιμάς να ευχηθώ για εσένα;;

    Άραγε αυτό να είναι και το δικό σου μέλλον; Εγώ στο χώμα από τον ιό και το ανύπαρκτο ΕΣΥ, εσύ να αποσυντίθεσαι από το μπόλι και νά’ρθεις να με βρεις…;;;!
    Δεν είναι ντροπή, τις…τελευταίες στιγμές της ζωής μας, να αφήνουμε έναν ψυχοπαθή Δικτάτορα, που εσύ ανέδειξες Φασίστα- Πρωθυπουργό, να διχάζει και πάλι το Έθνος μας, κι όλους μεταξύ μας, όπως τόσο συχνά πετυχε και στο παρελθόν ο πολιτικός χώρος που εκπροσωπεί..;;!;;

  2. Γιατί δε γράφετε τίποτε και για τους δεκάδες συμπολίτες μας που πεθαίνουν κάθε μέρα από κορωνοιό; Δεν έχουν ψυχή αυτοί;;;;

  3. Η βλακεία τρώει κόσμο και κοσμάκη και δυστυχώς δεν υπάρχει ούτε εμβόλιο ούτε φάρμακο…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ