Βασιλική Θάνου, ανώτατη δικαστικός και πρώην πρωθυπουργός της Ελλάδας: «Υπήρχε οργανωμένο σχέδιο για ανεμογεννήτριες»

8
5187
Βασιλική Θάνου, ανώτατη δικαστικός και πρώην πρωθυπουργός της Ελλάδας:
»Υπήρχε οργανωμένο σχέδιο για ανεμογεννήτριες, γιατί έχει ήδη υπογραφτεί για την τοποθέτηση ανεμογεννητριών σε τέσσερις εταιρείες. Διαδίδεται εντόνως η υποψία, η φήμη ότι αυτό κρύβεται πίσω από τις πυρκαγιές».
Ψεκασμένη και αυτή κατά τον Μητσοτάκη!
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ξεχάσατε και την άλλη ιδιότητα της.Την πιο σπουδαία.Μετά από αυτά που λέτε έγινε γραμματέας του Τσίπρα.Τόσο Καλα .

    • τα ΜΜΕ ( αλλά δεν θα σας σώσουν) ρην ΕΥΠ, το στρατό,την αστυνομία και, και, και ……
      Η γαλάζια πανούκλα σκέπασε τα πάντα…

  2. Είναι αυτό που είπε ο καθηγητής Πολυτεχνείου Κρήτης ο κ. Φώσκολος: Στην αρχαία Ελλάδα λέει κυκλοφορούσαν με μία χλαμύδα. Δεν κρύωναν; Θέλει να πει ότι η θερμοκρασία ήταν πολύ υψηλότερη από την σημερινή.Δηλαδη λέει είχε περιβαλλοντολογική καταστροφή; Είχαν λιώσει οι πάγοι; Εξαφανίστηκαν οι πολικές αρκούδες;😂😂😂😂😂😂😂. Τίποτα από αυτά δεν έγινε.Το κλίμα αλλάζει μόνο του.Κανει κύκλο. Όποιος θέλει ας ψάξει στο you tube να τον ακούσει. Πάντως με πρόσχημα την κλιματική αλλαγή θα είναι οι επόμενες πιέσεις και απαγορεύσεις προς τον άνθρωπο οπως έγινε με τον covid19.Αφου είδαμε και παπάδες φοβούμενοι για την υγεία να κρατάνε το Ευαγγέλιο φορώντας μάσκα, που μέσα γράφει για ίαση και ζωή να περιμένουμε να δούμε και να περάσουμε το οτιδήποτε. Ούτε να κλ…σουμε ελεύθερα,θα έχει περιβαλλοντολογικό τέλος.😂😂😂😂😂😂.Μου θέλετε και πεζοπορίες στα δάση. Άκου εκεί!

    • Όσο αφορά την κλιματική αλλαγή ο ΦΥΣΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ είναι κάθε 22.000 χρόνια. Ένας πλήρης κύκλος περιλαμβάνει 11000 χρόνια για την ΠΗΞΗ των πάγων και άλλα τόσα για την ΤΗΞΗ. Είναι θέμα ελλειπτικής τροχιάς της γης προς τον ήλιο. Είμαστε τώρα κοντά στα 7.500 που άρχισε η τήξη. Παράδειγμα γύρω στο 5000 πχ μπορούσες να πας Πειραιά Αίγινα με τα πόδια. Άρα θέλουμε αλλά 3500 χρόνια για τη πλήρη τήξη. Αν σε 80 χρόνια από σήμερα ΔΕΝ θα υπάρχουν παγετώνες, αυτό σημαίνει ότι την κάτσαμε την βάρκα χάριν της ανθρώπινης δραστηριότητος. Άρα έχουμε ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ. Τώρα τι να λέμε? Την ΠΑΘΑΜΕ.

  3. Ζωντανή απόδειξη οτι ηλίθιοι και ξεπουλημένοι υπάρχουν σε όλες τις θέσεις, ανεξάρτητα μορφωτικού επιπέδου! Κρίμα! Η μέχρι προτινως υπερασπιστρια της Δικαιοσύνης απασφαλισε τις αρλούμπες! Η πρωην πρωθυπουργός της χώρας μας!

  4. Συντροφισσα Θάνου, τι …………των αριστερών δολοφόνων (Κουφοντινα, Κωνσταντίνου κτλ κτλ)?

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ