Νέα Σμύρνη: Βίντεο ντοκουμέντο! Αστυνομικοί εντοπίζουν νεαρό σε πολυκατοικία και ακολουθεί χαμός…

1
1810

Σαρώνουν τη Νέα Σμύρνη οι αστυνομικοί της ΔΕΛΤΑ προκειμένου να εντοπίσουν κουκουλοφόρους που νωρίτερα προκάλεσαν σοβαρά επεισόδια γύρω από την πλατεία.

Το διαδίκτυο κατακλύζεται από βίντεο με αστυνομικούς να κάνουν «βίαιες» – όπως καταγγέλλουν – προσαγωγές νεαρών που μετά τις συμπλοκές κατέφυγαν σεπολυκατοικίες για να γλυτώσουν τη σύλληψη.

Στο παρακάτω βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Twitter, διακρίνονται αστυνομικοί να εντοπίζουν νεαρό σε παρτέρι πολυκατοικίας και να τον σπρώχνουν βίαια, ενώ όπως αναφέρεται ξυλοκοπήθηκε.

Στο βίντεο ακούγονται κάτοικοι της περιοχής να φωνάζουν και να βρίζουν τους αστυνομικούς για να αφήσουν ελεύθερο τον νεαρό.

Δείτε το βίντεο που αναρτήθηκε στο tweet:

Στον αντίποδα, στο διαδίκτυο κυκλοφορούν βίντεο με κουκουλοφόρους να σπάνε τα πάντα και να ρίχνουν πέτρες κατά αστυνομικών.

Σημειώνεται ότι δέκα συλλήψεις έχουν γίνει μέχρι στιγμής, σύμφωνα με την αστυνομία, κατά την διάρκεια των σημερινών επεισοδίων στην Νέα Σμύρνη, ενώ τουλάχιστον τρεις είναι οι τραυματίες αστυνομικοί, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε το βράδυ της Τρίτης (09/03) η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι τα επεισόδια δημιούργησαν περίπου 400 κουκουλοφόροι που βγήκαν μέσα από την πορεία προς το αστυνομικό τμήμα, ενώ στην συγκέντρωση που έγινε στην πλατεία σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα γεγονότα της Κυριακής, συμμετείχαν περίπου 5.000 άτομα και στην πορεία 3.000 άτομα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Μια απο τις πιο ήρεμες και σικάτες συνοικιες στην Ελλάδα, μετετράπη σε πεδίο μάχης. Έχουν διαλύσει την χώρα, έχουν περάσει απίστευτους αντιλαικούς νόμους, ενω ταυτόχρονα απαγόρευσαν και ποινικοποίησαν τις αντιδράσεις του λαού, με πρόσχημα την πανδημία. Εξαιρετική η… ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ με «άγνωστους» και «ένστολους»! Έτσι διελυε η ΝΔ και τις τεράστιες διαδηλώσεις επί μνημονίων. Λίγοι κουκουλοφόροι έπαιζαν το ρόλο του λαγού, έπεφτε ξύλο και χημικά και έτρεχαν δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι να σωθούν. Όταν η Ιστορία επαναλαμβάνεται, το κάνει ως φάρσα. Μια φάρσα, που ένα μεγάλο μέρος του ελληνικού λαού, με την ανελέητη πλύση εγκεφάλου από τα αγορασμένα ΜΜΕ που υπέστη, επέλεξε στις 07.07.2019 να βιώσουμε όλοι ξανά.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ