Ψευτογιατρός: Πουλούσε «σωτήριες» ουσίες με κύμινο και μαύρο «γκότσι μπέρι»

2
500

Συνιστούσε στους ασθενείς ως «σωτήριες» ουσίες το «μαύρο κύμινο», το «μαύρο γκότσι μπέρι», το «Ιπποφαές μαζί  Σπυρουλίνα» και ζητούσε να σταματήσουν τις θεραπείες που ακολουθούσαν!

Xειρόγραφα σημειώματα του προφυλακισμένου «ψευτογιατρού» Νίκου Κοντοστάθη στα οποία συνιστούσε ως «σωτήριες» ουσίες και τροφές όπως τον ζεόλιθο, το ρηγανέλαιο, το μύρτιλο με ζεαξανθίνη αποκαλύπτει «Το Βήμα».

Σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας, στα έγγραφα που κατασχέθηκαν από την ΕΛ.ΑΣ. συγκαταλεγόταν χαρτογράφηση των νεοπλασιών σε 17 μέρη του ανθρωπίνου σώματος και τρόπου καταγραφής των καρκινικών δεικτών από ξένους επιστήμονες τους οποίους ο ψευτογιατρός παρουσίαζε σαν δική του ανάλυση!

ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΣΗ--450x364

Σε σκευάσματα που πωλούσε σε ασθενείς του o 47χρονος κατέγραφε στην ετικέτα το όνομα γνωστού γιατρού σε ιδιωτική κλινική κι ότι σε αυτόν ανήκει η «πατέντα» του σκευάσματος. Ο εν λόγω ιατρός δήλωσε «παραπλανημένος» από τις μεθοδεύσεις του Νίκου Κοντοστάθη. Ομως η ΕΛΑΣ επαναδιερευνά τον ρόλο του γιατί θεωρεί ότι μπορεί να υποβοήθησε την δράση του ψευτογιατρού που οδήγησε στην επιδείνωση της υγείας περίπου 100 ατόμων και προκάλεσε τον θάνατο τουλάχιστον πέντε.

Σε χειρόγραφο του Νίκου Κοντοστάθη αναφερόταν το «μαύρο κύμινο», το αντιοξειδωτικό «μαύρο γκότσι μπέρι», το «Ιπποφαές μαζι Σπυρουλίνα» κι άλλες ουσίες ως αυτές που θα περιορίσουν σοβαρές νόσους.

ΣΗΜΕΙΩΜΑ-450x373

Εντοπίσθηκε ακόμη σκεύασμα το οποίο υποτίθεται ότι ήταν δημιούργημα της αμερικανικής φαρμακευτικής εταιρείας με έδρα το Σαν Φρανσίσκο Genentech που συνιστούσε ο «φυσικός» Νίκος Κοντοστάθης κι αποτελούσε ευρεσιτεχνία του προαναφερόμενου ιατρού.

ΦΑΡΜΑΚΟ1-450x338

Τέλος, στο γραφείο του ψευτογιατρού εντοπίσθηκε χαρτογράφηση των καρκινικών δεικτών και του χρόνου και τρόπου προσδιορισμού τους, που ουσιαστικά είναι αποτύπωση μελέτης αλλοδαπών επιστημόνων που είχε ιδιοποιηθεί ο 47χρονος.

protothema.gr

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. όλοι εσείς οι πραγματικοί πατριώτες, οι χριστιανοί, οι γνήσιοι οι Έλληνες, οι Βελοπουλικοί, σιγά, ένας ένας. Μη στριμώχνεστε να κατακρίνετε τον βελοπουλικό ψευτογιατρό δολοφόνο και τους μοναστηριώτες μοναχούς συνεργάτες του που έκλεψαν, εκμεταλλεύτηκαν και δολοφόνησαν άρρωστους Έλληνες χριστιανούς. Μην είστε τόσο σκληροί.

  2. Μα καλά πως δν το είχαν καταλάβει οι ασθενείς ότι δν είναι πράγματι ιατρός με τόσα καθαρά γράμματα 😂😂😂

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ