Αρχική Ειδήσεις Ελλάδα-Κοινωνία Τροχαίο στην Παραλιακή: Τραυματίες ο γιος του εφοπλιστή Πατέρα και ο εγγονός...

Τροχαίο στην Παραλιακή: Τραυματίες ο γιος του εφοπλιστή Πατέρα και ο εγγονός του Εβερτ (Φωτογραφίες από το σημείο)

0
3872

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στην παραλιακή τα ξημερώματα της Τετάρτης, με τον γιο του εφοπλιστή Νίκου Πατέρα να τραυματίζεται σοβαρά.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, συνοδηγός του Διαμαντή Πατέρα ήταν ο εγγονός του Μιλτιάδη Εβερτ, γιος της Αλεξίας Εβερτ, Μιλτιάδης Γεώργιος Αλβέρτης, ο οποίος έχει τραυματιστεί ελαφρύτερα και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Γεννηματάς, καθώς και ένας ακόμα 19χρονος.
Πώς έγινε το τροχαίο με τον γιο του Πατέρα

Το τροχαίο σημειώθηκε στις 5 τα ξημερώματα, στην Ποσειδώνος, στο ρεύμα προς Αθήνα, έξω από το κέντρο «Ποσειδώνιο».

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, το Mini Cooper που οδηγούσε ο 19χρονος βγήκε εκτός πορείας και μπήκε στον παράδρομο.

Πραγματοποιήθηκε #απεγκλωβισμός ενός τραυματισμένου ατόμου, από Ε.Ι.Χ. αυτοκίνητο, ύστερα από τροχαίο, επί της Λ.Ποσειδώνος στο Ελληνικό Αττικής. Επιχείρησαν 6 πυροσβέστες με 2 οχήματα.

Νοσηλεύεται διασωληνωμένος

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης στην παραλιακή, στο ρεύμα προς Αθήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το ΕΚΑΒ οδηγός ήταν ο 19χρονος γιος γνωστού εφοπλιστή. Σύμφωνα με αυτές ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου για άγνωστη αιτία ενώ βρισκόταν στην παραλιακή και μπήκε σε παράδρομο.

Ο οδηγός μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» και στη συνέχεια στον «Ευαγγελισμό», όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένος.

Φωτογραφίες από το σημείο όπου τραυματίστηκε σοβαρά γιος γνωστού εφοπλιστή

Φωτογραφίες από το σημείο όπου τραυματίστηκε σοβαρά γιος γνωστού εφοπλιστή

Δείτε τις φωτογραφίες του news.gr

Συντρίμμια του αυτοκινήτου μετά το σοβαρό τροχαίο που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης, στην παραλιακή, στο ρεύμα προς Αθήνα, έξω από το κέντρο Ποσειδώνιο παραμένουν σκορπισμένα.

Οδηγός του Mini Cooper που διαλύθηκε ήταν ο 19χρονος γιος γνωστού εφοπλιστή, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στο τροχαίο, όταν -για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία – έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου.

Ο νεαρός νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως στο αυτοκίνητο υπήρχε άλλος ένας 19χρονος, ο οποίος έχει τραυματιστεί ελαφρύτερα και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς».

Φωτογραφίες: Γιάννης Κέμμος

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ