Π. Αποστόλου: «Η Τουρκία εξοπλίζεται με οπλικά συστήματα και εμείς με μετανάστες»

0
401

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΞΟΠΛΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΟΠΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΜΕ “ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ”

Ζει” ο Οσάμα Μπιν Λάντεν;

Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

Είναι σε όλους γνωστό, πως η Ουάσιγκτον αντιτίθεται στη μεγάλη συμφωνία προμήθειας και παραλαβής από την Τουρκία των ρωσικών S-400. Εκβιάζοντας πως θα αναστείλει την παράδοση των μαχητικών αεροσκαφών F-35 προς τον Ρ. Τ. Ερντογάν και την Τουρκία.

Ωστόσο πρόσφατα έσκασε κι άλλη μια βόμβα από πλευράς των ΗΠΑ δια επισήμων χειλιών του Υπουργείου Άμυνας! Εκφράστηκε με τον πλέον επίσημο τρόπο, πως η Τουρκία πρέπει να παραμείνει στο πρόγραμμα των F-35 και προκειμένου οι ΗΠΑ να την πείσουν, θα της προτείνουν να αγοράσει σύγχρονα συστήματα Patriot, δηλαδή συστήματα αεροπορικής άμυνας!

Αλλά από την πλευρά της η Τουρκία, σε όλους τους τόνους έχει διαμηνύσει πως δεν εγκαταλείπει την προμήθεια – αγορά των S-400. Όσον αφορά για τα F-35, επίσης ισχυρίζεται πως τα έχει ήδη πληρώσει και δεν έχουν κανένα δικαίωμα οι ΗΠΑ να εκφράζουν εκβιαστικά διλλήματα, από τη στιγμή μάλιστα που έχουν συμβάλλει στην παραγωγή τους!

Όλα τα παραπάνω καταδεικνύουν ότι, η Τουρκία του Ρ. Τ. Ερντογάν είναι ισότιμος παίχτης με τις ΗΠΑ και την Ρωσία, την ίδια ώρα που εμείς ασχολούμαστε με τα παιδικά καμώματα των Τσίπρα και Μητσοτάκη, οι οποίοι σκηνοθετούν Πολακιάδες και Αδωνιάδες! Με έναν ελληνικό λαό απόλυτα αποχαυνωμένο, που θα τρέξει στην κάλπη για να εκλέξει τους επόμενους τυράννους του! Οι οποίοι ουδόλως ενδιαφέρονται για το γεγονός, πως οι στρατιωτικές ισορροπίες μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας μεταβάλλονται πάρα πολύ εις βάρος μας!

Ωμός εκβιασμός της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ προς τους ευρωβουλευτές μας…

Αλλά, να ήταν μόνο εκεί η υπεροχή της Τουρκίας έναντι της Ελλάδος;

Βλέπετε οι ισορροπίες διαμορφώνονται εις βάρος μας, από όλον τον “διεθνή παράγοντα”! Έτσι, ενισχύοντας την άποψή μου, σας ενημερώνω με δημοσίευμα που άντλησα από νησιωτική εφημερίδα, την οποία είδηση δεν θα βρείτε στις Συστημικές εφημερίδες των Αθηνών:

«Η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες απευθύνει έκκληση στους υποψήφιους ευρωβουλευτές της Ελλάδος, ώστε να υιοθετήσουν επτά βασικές προτάσεις για την ενίσχυση της προστασίας των προσφύγων εντός και εκτός των συνόρων της Ευρωπαϊκής Ενώσεως! Τα μέλη του επόμενου ευρωπαϊκού κοινοβουλίου έχουν μια σημαντική και μοναδική ευκαιρία να προστατεύσουν καλύτερα τους πρόσφυγες τόσο σε ευρωπαϊκό, όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο…!

Ο αντιπρόσωπος του Ύπατου Αρμοστή του ΟΗΕ (σ.σ. αυτός ο Οργανισμός, του οποίου τα ψηφίσματα δεν τα σεβάστηκε ποτέ η Τουρκία στα κατεχόμενα της Κύπρου και ο οποίος συνέβαλλε στη δημιουργία της Συμφωνίας των Πρεσπών) για τους πρόσφυγες στην Ελλάδα, Phillippe Leclerc δήλωσε:

Το επόμενο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο πρέπει να κατευθύνει την ΕΕ προς μια πιο ισχυρή και δίκαιη ανταπόκριση στο ζήτημα των βίαια εκτοπισμένων ατόμων στην ευρύτερη περιοχή αλλά και παγκοσμίως. Αυτό συνεπάγεται, μεταξύ άλλων, την επίδειξη αλληλεγγύης προς τους πρόσφυγες σε όλη την ΕΕ, καθώς και στις χώρες που τους φιλοξενούν, όπως η Ελλάδα…»!

Τώρα οι “μετανάστες” μας έρχονται με πολυτελή σκάφη…

Την ίδια ώρα λοιπόν, οι κάτοικοι των νησιών μας που βιώνουν στο πετσί τους την αλαζονική – να μην πω προδοτική – οικονομική πολιτική των Μνημονιακών κυβερνήσεων, καθημερινά στερούνται τα απαραίτητα και περιμένουν εναγωνίως τον ερχομό της καλοκαιρινής περιόδου προκειμένου να ανασάνουν!

Μια τουριστική περίοδος, που είναι ιδιαίτερα εύθραυστη και ευάλωτη, αφού επηρεάζεται από την αλλοπρόσαλλη οικονομική πολιτική της κυβερνήσεως κι από τις περίεργες δηλώσεις διάφορων Συριζαίων βουλευτών που ενισχύουν την επιθετική ρητορική της Τουρκίας! Ιδιαίτερα δε, από την φημολογία περί “θερμού επεισοδίου” στο Αιγαίο!

Όμως, αντίθετα με τους Έλληνες κατοίκους των νησιών μας, οι παράνομοι μετανάστες των Hot Spot λαμβάνουν δυο και τρία επιδόματα από την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ, από τη Διεθνή Αμνηστία και από διάφορες μη κυβερνητικές οργανώσεις. Το γεγονός αυτό από μόνο του αποτελεί ένα ισχυρό κίνητρο για τον ερχομό κι άλλων παράνομων μεταναστών. Απόδειξη, η είδηση που δημοσίευσε η εφημερίδα “Το Βήμα της Κω”, με ημερομηνία 14 Μαΐου 2019:

«Νωρίς το πρωί της Κυριακής, πολυτελές σκάφος με 23 μετανάστες προσάραξε στα αβαθή στην περιοχή “Αμμόγλωσσα”. Αμέσως στήθηκε επιχείρηση διάσωσης από το διασωστικό σκάφος της ΕΟΔ Κω και με τη συνοδεία του Λιμενικού και σκάφους της Frontex οι επιβαίνοντες οδηγήθηκαν στο λιμάνι, όπου συνελήφθη ο διακινητής»!

Από ότι βλέπετε, τώρα οι διακινητές φέρνουν στα νησιά του Αιγαίου μας παράνομους μετανάστες, όχι με πλαστικά φουσκωτά, αλλά με πολυτελή σκάφη…

Τι δεν κατάλαβες Έλληνα;

Ξέρουν κάτι περισσότερο από εμάς οι ξένοι;

Κατά το παρελθόν σας ενημέρωσα ότι, στην Κω και στην Ρόδο γίνεται περίεργη εσωτερική μεταφορά παράνομων μεταναστών! Ενώ λοιπόν, μετά τη δημοσιότητα που έλαβε το ζήτημα, υπήρξε ένα “νεκρό” διάστημα – όπως με ενημερώνουν – ξανάρχισε νέα μεταφορά από Hot Spot της Σάμου προς αντίστοιχο της Κω!

Μου ζήτησαν επίσης να επισημάνω – από επιχειρηματία της Κω – ότι αυτό το νέο ανησυχητικό φαινόμενο συνδέεται με τη μαζική ακύρωση κρατήσεων σε ξενοδοχεία του νησιού για τον μήνα Ιούνιο! Μου είπαν, πως ακόμη και τουριστικές σχολές και πανεπιστήμια του εξωτερικού που εδώ και χρόνια έστελναν φοιτητές τους για εξάσκηση, προέβησαν σε τέτοιες ακυρώσεις!

Αληθεύουν αυτές οι πληροφορίες; Και αν ναι πως αντιμετωπίζονται από την Τοπική Αρχή, αλλά και από την Κεντρική Εξουσία;

Τον “ελέγχουμε” τον Τούρκο Πρόξενο της Ρόδου;

Την ίδια χρονική στιγμή, ο ιδιαίτερα “δραστήριος” Τούρκος Πρόξενος στη Ρόδο, εγείρει – αξιώνει θέματα περιουσιακών διεκδικήσεων και αποζημιώσεων! Έχουν κάποια σχέση – όπως μας ενημερώνουν – με τα δυο τετραμελή κλιμάκια της ΜΙΤ που κατέφθασαν στη Ρόδο; Μήπως επικαιροποιείται και πάλι ο χάρτης του τουρκικού Προξενείου, ο οποίος (σ.σ. τον είχαμε δημοσιεύσει κατά το παρελθόν) εμφανίζει την νήσο Κω να περνά στην τουρκική κυριαρχία εντός του 2019;

Τους πιάνουμε τους διακινητές ναρκωτικών και τους αφήνουμε ελεύθερους…

Επίσης ανησυχητικά είναι τα μηνύματα στα νησιά μας, από την διακίνηση ναρκωτικών! Ενημερωνόμαστε ότι, το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων Δωδεκανήσου, καταδίκασε 32χρονο Αλβανό σε κάθειρξη 8 ετών για διακίνηση ναρκωτικών στην Κω! Το ζευγάρι αλβανικής καταγωγής – η 26η κρίθηκε αθώα – κατηγορήθηκε για κακούργημα και κρίθηκε ο άνδρας ένοχος χωρίς ελαφρυντικά!

Βέβαια η ποινή έχει ανασταλτικό χαρακτήρα (;;;) με απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισής του μια φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του και μετά την έκτιση της ποινής του διατάσσεται η απέλασή του…

Επί του πιεστηρίου…

Ζει” ο Οσάμα Μπιν Λάντεν;

Έχω γράψει πολλές φορές, αλλά έχει δημοσιευτεί και γενικότερα στον Τύπο, ότι τα Hot Spot σε όλη την Ελλάδα, που “φιλοξενούν επ΄ αόριστον” παράνομους μετανάστες, ενδεχομένως να “κρύβουν στα σωθικά” τους εξτρεμιστικά – τρομοκρατικά στελέχη του δολοφονικού ISIS!

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύω σήμερα μου εστάλησαν με την ενημέρωση, ότι σε κάποια Hot Spot, έχει δημιουργηθεί Graffiti με τη μορφή του Οσάμα Μπιν Λάντεν!

Αν αληθεύει αυτή η πληροφορία, τι ακριβώς υποκρύπτεται από τους φανατικούς υποστηρικτές του Οσάμα Μπιν Λάντεν;

Ο Οσάμα Μπιν Λάντεν, υπήρξε ο ιδρυτής και ο αρχηγός της διεθνούς ισλαμιστικής τρομοκρατικής οργάνωσης Αλ Κάιντα, που πραγματοποίησε τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου 2001, και πολλές άλλες ανά τον κόσμο. Ο Οσάμα Μπιν Λάντεν φονεύτηκε στις 2 Μαΐου 2011, κατόπιν αιφνίδιας επέμβασης Αμερικανικών ειδικών δυνάμεων σε έπαυλη που διέμενε στην πόλη Αμποταμπάντ (Abbottabad), βόρεια του Ισλαμαμπάντ (Islamabad), πρωτεύουσας του Πακιστάν, αδυνατώντας να τον συλλάβουν ζωντανό, κατά το ένταλμα σύλληψης που είχε εκδοθεί. Η Αλ Κάιντα αναγνώρισε το θάνατό του στις 6 Μαΐου, και απείλησε με αντίποινα…

Ποιοι είναι αυτοί λοιπόν που στα Hot Spot στην ελληνική Επικράτεια τον νεκρανασταίνουν;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ