Αρχική Ειδήσεις Ελλάδα-Κοινωνία Δημήτρης Σιούφας: Το συγκινητικό αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Κώστα Καραμανλή | Αρνήθηκε την...

Δημήτρης Σιούφας: Το συγκινητικό αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Κώστα Καραμανλή | Αρνήθηκε την κηδεία δημοσία δαπάνη η οικογένειά του

1
712

Ο επί χρόνια βουλευτής της ΝΔ και υπουργός, Δημήτρης Σιούφας, “έφυγε” την Παρασκευή, 11.01.2019 και η κηδεία του δεν θα πραγματοποιηθεί δημοσία δαπάνη, όπως θα άρμοζε στην περίσταση.

Κι αυτό καθώς γίνεται σεβαστή σχετική επιθυμία, κατόπιν επικοινωνίας του υπουργού Εσωτερικών, Αλέξη Χαρίτση με την οικογένεια του εκλιπόντος.

Δημήτρης Σιούφας: Το συγκινητικό αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Κώστα Καραμανλή

Δημήτρης Σιούφας: Το συγκινητικό αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Κώστα Καραμανλή | Newsit.gr

Ο πρώην πρωθυπουργός τόνισε πως ο Δημήτρης Σιούφας ήταν και στενός του φίλος, και πως με την συνέπειά του κέρδισε των σεβασμό ακόμα και των πολιτικών του αντιπάλων.

Αναλυτικά η δήλωση

«Με βαθύτατη θλίψη αποχαιρετώ το στενό μου φίλο, επί χρόνια πολύτιμο συνεργάτη και ξεχωριστό άνθρωπο, Δημήτρη Σιούφα. Υπηρέτησε με συνέπεια και ανιδιοτέλεια τη Δημοκρατία και το δημόσιο συμφέρον, κερδίζοντας το σεβασμό των συναγωνιστών και την εκτίμηση των πολιτικών του αντιπάλων. Στην οικογένειά του εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια».

Δημήτρης Σιούφας: Τα συλλυπητήρια του Αλέξη Χαρίτση

Ο κ. Χαρίτσης εξέφρασε τη θλίψη του για την απώλεια του πρώην προέδρου της Βουλής και υπουργού και τα θερμά του συλλυπητήρια στους οικείους του.

«Ο Δημήτρης Σιούφας υπήρξε ένας ξεχωριστός άνθρωπος και πολιτικός που άφησε σημαντικό έργο, υπηρετώντας πάντα με αυταπάρνηση τον κοινοβουλευτισμό και τη δημοκρατία», σημείωσε στο συλλυπητήριο μήνυμά του ο υπουργός Εσωτερικών.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Καλό ταξίδι και συλλυπητήρια στους δικούς του. Απλά εγώ μπήκα (με την ευκαιρία) να σχολιάσω για άλλο θέμα που το είχα απορία εδώ και χρόνια. Αναφέρομαι για την δημόσια δαπάνη που ακούγεται συχνά μετά από τον θάνατο κάποιου πολιτικού. Δημοσία δαπάνη η κηδεία των πολιτικών για ποιο λόγο; Τόσο δημόσιο χρήμα καταχράστηκαν όταν ήταν εν ζωή, θέλουν και μετά το θάνατο; Προκλητικό το βρίσκω!!
    Πάντως, προς τιμήν της η οικογένεια, που δεν δέχτηκε η κηδεία να γίνει δημοσία δαπάνη.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ