«Πώς έχεις τα πόδια σου ρε Τσίπρα, δεν είσαι σε καφενείο!» Μίλησε με αμερικάνικη προφορά & έπεσε το ίντερνετ – (Γιατί εξαφανίστηκε η βέρα του)

0
600

Τι είπε για την στάση του Τσίπρα ο Ανδρέας Λοβέρδος;

Ιδιαίτερα ενοχλημένος, έως και εκνευρισμένος, από την εμφάνιση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στη διάρκεια της συνάντησής του με τον Μπαράκ Ομπάμα, εμφανίστηκε ο Ανδρέας Λοβέδρος σε δηλώσεις του στο Star.

«Μου έκανε πολύ κακή εντύπωση το στιλ του Έλληνα πρωθυπουργού. Δεν έχει τρόπους. Όταν είσαι σε διεθνείς σχέσεις αυτού του επιπέδου δεν μπορείς να κάθεσαι με τον τρόπο που κάθεται», τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και πρόσθεσε:

«Και επειδή συγχωρέθηκε για κάποιο καιρό η εμφάνισή του, σαν να σήμαινε κάτι το “χωρίς γραβάτα”, αποδείχθηκε με την πάροδο του χρόνου ότι είναι μια απλή δυσμορφία στις εξωτερικές μας σχέσεις».

«Πρέπει κάποιος να του πει, παρότι τελειώνουν τα πολιτικά του ψωμιά, τουλάχιστον σε αυτές τις συναντήσεις πώς να κάθεται. Είναι προσβολή για όλους τους Έλληνες να τον βλέπουν έτσι», σημείωσε ο Λοβέρδος για τον Τσίπρα και κατέληξε: «Και τα πόδια πως τα έχει; Δεν είσαι σε καφενείο!».

Ο Τσίπρας μίλησε ελληνικά με αμερικάνικη προφορά και έπεσε το ίντερνετ

Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος μιλούσε ελληνικά με… αμερικανική προφορά, κατά τη διάρκεια της κοινής συνέντευξης με τον Μπαράκ Ομπάμα στο Μέγαρο Μαξίμου τρολάρει τα τελευταία λεπτά το ελληνικό διαδίκτυο. 

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο Έλληνας Πρωθυπουργός πρόφερε αρκετές ελληνικές λέξεις με αγγλική προφορά, κάτι που όπως είναι φυσικό δεν πέρασε απαρατήρητο από τους χρήστες του twitter.

Παρακάτω δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο με τον Αλέξη Τσίπρα να μιλά για τον Ντόναλντ Τραμπ και τις λέξεις με την… αγγλική προφορά του.

Πώς αντέδρασε το twitter στην προφορά του Τσίπρα:

Σακηηηη βγες μέσα απ τον Αλέξη ! #obama_athens
το βλαχαδερό και ο ερωτογυφτας (ταινια παραγωγης 1984) #obama_athen
πάλι ο Αλέξης λέει το «ρ» με προφορά Άινταχο και το «λ» με προφορά Μιζούρι #obama_athens
Ο τσιπρας γιατί λέει μόνο το ρ με προφορά? Τα άλλα γράμματα δεν τα έκαναν ακόμη? #obama_athens
Τώρα κατάλαβα τι εννοείτε για το «ρ» του Τσίπρα #obama_athens Γιατί μιλάει με αμερικάνικο αξάν; Υπάρχει περίπτωση να τον καταλάβει ο Ομπάμα
Πάλι με αγγλική προφορά μιλάει ελληνικά ο Τσίπρας. Εγκεφαλικούλι ή φαν του Σάκη;#obama_athens
Γιατί μιλάει με αμερικανικη προφορά ο Aleksis? Η θεία από το Σικάγο φάση;
Αυτό που μιλάει ελληνικά με αγγλική προφορά μπορεί να με στείλει Α ρε Τσιπρα #obama_athens
Όπα ο δικός μιλάει Ελληνικά με αμερικανική προφορά ;;; μα τι ωραία π το λέει το όνομα τ Ντόναλντ τρρρρραμπ;; #obama_athens
Ο Τσιπρας γιατι μιλάει τα ελληνικά με αγγλική προφορά ? #obama_athens #obama #athens
Αλέξης γιατί τονίζεις το ρροοο ρρε φιλέ #obama_athens
Τσίπρα! Πες του κανένα γιο, και καλά ότι ξέρεις αγγλικά #obama_athens
Βρε αλεξη μου,την προφορά στα αγγλικά την βάζουμε όχι στα ελληνικά.. plz

Ο Τσίπρας μιλάει λίγο με προφορά από Αμέρικα ή μου φαίνεται? Ομογενής… χαχα




Μυστήριο με Ομπάμα: Γιατί εξαφανίστηκε η βέρα του – Ποιος ακούει τη Μισέλ [φωτο]

Πώς εξαφανίστηκε η βέρα του Μπαράκ Ομπάμα;

Μήνυμα προς την Μισέλ; Δήλωση διαθεσιμότητας προς πάσα ενδιαφερόμενη; Προετοιμασία για μια «άγρια νύχτα» στην Αθήνα; Κλοπή; Απροσεξία και παράλειψη να την περάσει ξανά στο δάχτυλό του αφού την έβγαλε στο μπάνιο, στο γυμναστήριο ή οπουδήποτε αλλού; Μυστήριο καλύπτει την εξαφάνιση της βέρας του Μπαράκ Ομπάμα.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι το δαχτυλίδι-σύμβολο της μονογαμικής του δέσμευσης με την Μισέλ εξαφανίστηκε επί ελληνικού εδάφους.

Διότι, όταν ξεπρόβαλλε στην πόρτα του Air Force One, ο Μπαράκ Ομπάμα χαιρέτισε την Ελλάδα με το δεξί του χέρι, στο αριστερό όμως διακρινόταν καθαρά η βέρα.

Ωστόσο, ως δια μαγείας, το δαχτυλίδι απουσίαζε από την προεδρική χείρα λίγη ώρα αργότερα, όταν ο Πλανητάρχης αντάλλασσε χειραψίες με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Το ζήτημα δεν είναι διόλου επουσιώδες, καθώς η ενδεχόμενη απώλεια της βέρας μπορεί να δημιουργήσει στο παρασκήνιο ακόμη και μείζον διπλωματικό επεισόδιο. Και ας μην αναρωτηθεί κανείς τι μπορεί να συμβεί κατά την επιστροφή του Μπαράκ Ομπάμα στον Λευκό Οίκο χωρίς τη βέρα.

Στο παρελθόν η Μισέλ έχει αστράψει και έχει βροντήξει για πολύ πιο ελαφρά παραπτώματα του Μπαράκ Ομπάμα -και ποιος ξεχνά τους χαριεντισμούς του Αμερικανού Προέδρου με την Δανέζα πρωθυπουργό Χέλε Τόρνινγκ-Σμιτ.



ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ