Θρήνος: 31χρονος σκοτώθηκε από το όπλο φίλου του σε κυνήγι…

5
1290

Θρήνος και θλίψη στην περιοχή Στρατίμιστα Πωγωνίου, με ένα 31χρονο κυνηγό να πέφτει νεκρός.

Τραγική κατάληξη είχε το σημερινό κυνήγι για έναν 31χρονο άνδρα στην περιοχή Στρατίμιστα Πωγωνίου.

Ο 31χρονος άνδρας που είχε πάει μαζί με φίλους τους για κυνήγι αγριογούρουνων πυροβολήθηκε στη θωρακική χώρα από έναν κυνηγό και σκοτώθηκε.

Οι φίλοι του 31χρονου μόλις αντιλήφθηκαν τι είχε συμβεί κάλεσαν το ΕΚΑΒ, αλλά δυστυχώς για τον άτυχο άντρα ήταν αργά, καθώς ο θάνατός του ήταν ακαριαίος.

Ο 56χρονος κυνηγός που τον πυροβόλησε οδηγήθηκε στο ΑΤ Ιωαννίνων όπου διενεργεί και την προανάκριση γι ατο συμβάν.

Η είδηση του θανάτου που έγινε γρήγορα γνωστή σκόρπισε θλίψη και βύθισε στο πένθος το χωριό του, ενώ οι φίλοι του που βρίσκονταν μαζί του στο κυνήγι αδυνατούν να πιστέψουν αυτό που συνέβη.

Θλίψη επικρατεί και στο facebook σε διάφορα προφίλ κατοίκων του Δήμου Πωγωνίου, με την οικογένειά του 31χρονου να δέχεται συνεχώς συλλυπητήρια μηνύματα.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δυστυχώς αυτό το χομπι έχει καταντησει επικίνδυνο και έχουμε θρηνησει θύματα.Κρίμα το παιδί που έφυγε τόσο άδικα και εντυσε στα μαύρα την οικογένειά του…..Και φυσικά ο ανθρωπος που τον πυροβόλησε θα’χει μια ζωή τύψεις……Είναι πολύ λυπηρο συμβάν,σε μια κακια στιγμή να συμβεί κατι τόσο τραγικό…….Καλό παράδεισο στο παιδί……..

  2. Κρίμα το παιδί. Αλλά εξίσου (ή και περισσότερο) κρίμα για όλα αυτά τα ζώα που σκότωσε ή θα σκότωνε, και θα κρεμούσε τα κεφάλια τους στον τοίχο, κομπάζοντας για το κατόρθωμά του.

    Δεν το χωράει ο νους μου, πώς μερικοί άνθρωποι αντλούν χαρά, ικανοποίηση και διασκέδαση αφαιρώντας τη ζωή άλλων έμψυχων όντων. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά υπερηφανεύονται κι όλας, χωρίς ντροπή, κι εμείς οι υπόλοιποι όχι μόνο το ανεχόμαστε και δεν τους φτύνουμε κατάμουτρα, αλλά ενίοτε επικροτούμε.

    • Άμα σε κόψει η πείνα θα σου πω εγώ πως θα αφαιρέσεις τη ζωή από άλλο έμψυχο ον, για να τραφείς εσύ και τα παιδιά σου. Εκτός βέβαια κι αν το ρίξεις στα ροδάκινα…

      • Ας είμαστε λίγο ειλικρινείς, ανώνυμε, κανένας από τους σύγχρονους κυνηγούς δεν κυνηγάει επειδή πεινάει. Το κίνητρο τους είναι να περάσουν καλά, όχι να επιβιώσουν.

        Επίσης, καθώς φαίνεται δεν το γνωρίζεις, να σε πληροφορήσω ότι μια χαρά επιβιώνεις -με νόστιμα γεύματα και χωρίς να σου λείψει κανένα θρεπτικό συστατικό- χωρίς την κατανάλωση κρέατος. Πες τα ροδάκινα, πες τα φασόλια, πες τα αυγά…

        Οι άνθρωποι σήμερα έχουμε την επιλογή. Η ικανότητα κρίσης είναι αυτή που λείπει στους περισσότερους.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ