Πρώην συμβασιούχος μαχαίρωσε τον Δήμαρχο Ελευσίνας μέσα στο γραφείο του & πήγε να πιει καφέ! – Συνελήφθη ο δράστης (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

1
786

Όπως έγινε γνωστό ένας άντρας, πρώην συμβασιούχος υπάλληλος του δήμου, εισέβαλε στο δημαρχείο και μαχαίρωσε δύο φορές τον Δήμαρχo Ελευσίνας Γιώργο Τσουκαλά.

Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι ο δράστης μπήκε μέσα στο δημαρχείο, ζήτησε να μιλήσει με τον δήμαρχο και έτσι μπήκε στο γραφείο του. Υπάλληλοι του δήμους που ήταν παρόντες, κάνουν λόγο για έναν άνθρωπο ιδιαίτερα ψύχραιμο και αυτός είναι ο λόγος που δεν κατάλαβε κανείς τις προθέσεις του.

Μετά από περίπου δέκα λεπτά, ο δήμαρχος βγήκε έξω αιμόφυρτος, υπάλληλοι έσπευσαν να του δέσουν την πληγή, προκειμένου να σταματήσει η αιμορραγία, ενώ ο 35χρονος με την ίδια ψυχραιμία βγήκε έξω σαν κύριος και χάθηκε στα στενά της περιοχής.

Όπως φάνηκε στη συνέχεια, ο συμβασιούχος μαχαίρωσε τον δήμαρχο δύο φορές στη γάμπα.

Ο δήμαρχος χρειάστηκε να μεταφερθεί στο Θριάσιο νοσοκομείο και σύμφωνα με πληροφορίες από το νοσοκομείο, η κατάστασή του αιμοδυναμικά είναι σταθερή και δεν εμπνέει ανησυχία, ωστόσο πρόκειται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Ο δράστης είναι εν ενεργεία συμβασιούχος του δήμου Ελευσίνας, οδηγός οχημάτων κυρίως στον τομέα της καθαριότητας. Η συμβαση του, σύμφωνα με πληροφορίες, έληγε τον Δεκέμβριο.

Η ΕΛ. ΑΣ. κατάφερε να εντοπίσει τον 35χρονο άνδρα λίγα στενά πιο μακριά από το δημαρχείο και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το δήμο, ο δράστης είχε περιθωριακή συμπεριφορά, ήταν ψυχολογικά ασταθής και μοναχικός, ενώ δεν έκανε παρέα με τους άλλους υπαλλήλους. Ήταν παντρεμένος, χωρίς παιδιά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδει το thriassio.gr, ο δράστης ζητούσε επίμονα από το πρωί να συναντήσει τον δήμαρχο στο ιδιαίτερο γραφείο του.

Μόλις η συνάντηση έγινε και βρέθηκαν μόνοι τον μαχαίρωσε δύο φορές στον μηρό και έφυγε ατάραχος απο το δημαρχείο.

Αργότερα, συνελήφθη από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ σε καφετέρια της πόλης.

Ο κ. Τσουκαλάς, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, έχασε αρκετό αίμα όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, καθώς από το χτύπημα με το μαχαίρι προκλήθηκε ζημία σε μία μεγάλη αρτηρία.

Ο δήμαρχος χειρουργήθηκε στο Θριάσιο νοσοκομείο και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

 

Δείτε τις σοκαριστικές εικόνες:

Ο Γιώργος Τσουκαλάς:

Όλοι μιλούν για την αταραξία του

Ο 35χρονος μαχαίρωσε τον δήμαρχο Ελευσίνας και μετά πήγε να πιει καφέ

Ο 35χρονος μαχαίρωσε τον δήμαρχο Ελευσίνας και μετά πήγε να πιει καφέ

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 35χρονος είναι θαμώνας της καφετέριας και είναι χαρακτηριστικό πως πάντα συνήθιζε να πηγαίνει μόνος του εκεί

Ο 35χρονος συμβασιούχος που επιτέθηκε σήμερα το μεσημέρι στο δήμαρχο Ελευσίνας Γιώργο Τσουκαλά και τον μαχαίρωσε, σύμφωνα με πληροφορίες, έφυγε ατάραχος μετά το περιστατικό και πήγε να πιει καφέ σε καφετέρια επί της οδού Αθηνάς.

Ο δράστης, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι θαμώνας της καφετέριας και χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως πάντα συνηθίζει να πηγαίνει μόνος του.

Η καφετέρια που είπε καφέ ο δράστης

Ο 35χρονος φέρεται να μην έφερε καμία αντίσταση στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν και αυτή τη στιγμή κρατείται στην ασφάλεια Ελευσίνας.

Είναι ενδεικτικό ότι οι περισσότεροι που είδαν τον δράστη μιλούν για την αταραξία του και την ψυχραιμία του. Υπάλληλοι του δήμου που ήταν παρόντες, κάνουν λόγο για έναν άνθρωπο ιδιαίτερα ψύχραιμο και αυτός είναι ο λόγος που δεν κατάλαβε κανείς τις προθέσεις του.

Στην αταραξία του δράστη αναφέρθηκε, μεταξύ των άλλων, και ο αντιδήμαρχος Ελευσίνας Γρηγόρης Κοροπούλης, ο οποίος αναφέρθηκε στις πληροφορίες ότι αμέσως μετά το μαχαίρωμα ο 35χρονος πήγε σε παρακείμενη καφετέρια για να πιει καφέ.

Δείτε τις δηλώσεις του αντιδημάρχου Ελευσίνας, Γρηγόρη Κοροπούλη

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ