«Έφυγε» από τη ζωή ο αγαπητός συμπολίτης μας Νίκος Νικολάου

2
24997

«Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 91 ετών ο αγαπητός συμπολίτης μας Νικόλαος Νικολάου του Εμμανουήλ από το Λαγούδι.

Ένας άνθρωπος της αγροτιάς και της εργασίας. Από τους τελευταίους παραδοσιακούς γεωργούς που όργωνε τη γη με τα ζώα («έκανε ζευγάρι») μέχρι λίγα χρόνια πριν και κρατούσε καταπράσινα κάθε καλοκαίρι με τις ντομάτες, τα κρεμμύδια, καρπούζια κλπ κηπευτικά που φύτευε τα χωράφια που διατηρούσε στη Μινιέρα, όπου έμενε.

Ακούραστος, γρήγορος και δυναμικός. Άνθρωπος της γης, με αγάπη για τον τόπο και το χωριό του, την εκκλησία της Παναγίας, τα παραδοσιακά πανηγύρια (καλός παραδοσιακός χορευτής), πρόσχαρος, καλοσυνάτος και όπου χρειαζόταν αυστηρός και τσεκουράτος.

Άριστος σύζυγος και οικογενειάρχης, πατέρας τριών πολύ αξιόλογων παιδιών της Κατίνας, του Μανώλη και του Δήμου, καθώς και παππούς με εγγόνια και δισέγγονα.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί αύριο Παρασκευή 19 Μαΐου 2023 και ώρα 5μμ στον ΙΝ Γενεσίου Θεοτόκου στο Λαγούδι (η σορός θα βρίσκεται εντός του ναού μία ώρα νωρίτερα και ο ενταφιασμός θα γίνει στο κοιμητήριο του Αγίου Νικολάου).

Καλή ανάπαηση και καλό παράδεισο αγαπητέ μας κυρ Νίκο.

Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια  στην αγαπητή οικογένεια, τη σύζυγο, τα παιδιά, τα εγγόνια και τους λοιπούς συγγενείς.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλό παράδεισο, τα θερμά μας συλλυπητήρια σε όλη την αγαπητή οικογένεια και ιδιαίτερα στην καλή μας φίλη Κατίνα.

  2. Κύριε Νίκο γείτονα καλό παράδεισο εργατικός και ευγενικός από τους παλιούς γεωργούς . Σας γνωρίζω από παιδάκι στο χωριό και έχω να πω τα καλύτερα τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ