Σε ένα βράδυ θα αλλάξουν όλα στον κόσμο: Θέμα ημερών το κτύπημα στο Ιράν

9
62453

Πρέπει να μάθουμε το μάθημα από την Ουκρανία, δεν πρέπει να περιμένουμε το Ιράν.

Οι δυτικοί ηγέτες πρέπει να αλλάξουν στάση απέναντι στην Τεχεράνη. Η Διάσκεψη Ασφαλείας του Μονάχου δεν κατέληξε στο απαιτούμενο συμπέρασμα: η αδυναμία προκαλεί το κακό, Το μέλλον της παγκόσμιας τάξης διακυβεύεται.
Οι πόλεμοι ξεσπούν γιατί αυτοί που τους ξεκινούν πιστεύουν ότι μπορούν να κερδίσουν. Με άλλα λόγια, θέλει προσδοκία και αίσθημα ότι είμαι ικανός.
Η αλαζονεία και η αυτοπεποίθηση του Ιράν υπό τις τρέχουσες πολιτικές των Ηνωμένων Πολιτειών και της Ευρώπης έχουν δείξει τη διάβρωση του καθεστώτος τους.
Έτσι, η προκλητική συμπεριφορά του στον πυρηνικό τομέα: η πιθανότητα να έχει εμπλουτίσει ουράνιο στο επίπεδο του 84% σε 11 ημέρες απο σήμερα, την ικανότητα που έχει στα χέρια της να το πάει στο 90%, την παραγωγή μεταλλικού ουρανίου, τη συσσώρευση ποσοτήτων σχάσιμου υλικού σε διαφορετικά επίπεδα εμπλουτισμού, την αποτροπή της πρόσβασης των επιθεωρητών του ΔΟΑΕ και την άρνηση να απαντήσει στις ανοιχτές ερωτήσεις του οργανισμού. Το κάνει επικίνδυνο για το μέλλον.
Έτσι το Ιράν στην ανατρεπτική του δραστηριότητα: ο οπλισμός του, η ενεργοποίηση πολιτοφυλακών, τα εξελιγμένα αεροσκάφη που περιμένει από την Ρωσία και η επέκταση της παραγωγής και εξαγωγής UAV και πυραύλων, στο μέλλον θα το καθιστά πιο ισχυρό από ότι είναι σήμερα.
Το Ιράν δεν εμπλέκεται μόνο στον πόλεμο στην Ουκρανία, αλλά κατέχει σημαντική θέση στη διαδικασία ενοποίησης του άξονα των χωρών που αντιτίθενται στις ΗΠΑ και τη Δύση, η κινητοποίησή του από την πλευρά της Μόσχας στον πόλεμο και η εμβάθυνση της συνεργασίας μεταξύ των χωρών γίνεται την ίδια στιγμή που συσφίγγει τους δεσμούς της με την Κίνα, της οποίας ο πρόεδρος εξέφρασε πρόσφατα «υποστήριξη στις φιλοδοξίες του Ιράν για το πυρηνικό ζήτημα».
Το καθεστώς στην Τεχεράνη τοποθετείται ως ενεργός παίκτης στη σύγκρουση με το φιλελεύθερο δημοκρατικό στρατόπεδο υπό την ηγεσία των Ηνωμένων Πολιτειών. Αναγνωρίζει την αδυναμία της Δύσης και την εκμεταλλεύεται στο έπακρο. Το Ιράν θέτει σε κίνδυνο τη σταθερότητα και την ειρήνη σε ολόκληρο τον κόσμο, όχι μόνο στη Μέση Ανατολή.
Δεν απαιτούνται περαιτέρω στοιχεία για αυτό. Τώρα ήρθε η ώρα το Ισραήλ να φανεί αντάξιο των περιστάσεων και να κάνει το βήμα.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

9 ΣΧΟΛΙΑ

  • Όντως… Και πάλι στη ίδια ήπειρο. Οι καταστροφείς που πάντα ανακατέυουνται με ειρηνικούς σκοπούς (???) και για προστασία ανθρωπίνων δικαιωμάτων τάχα μου, είναι και πάλι εδώ για να επιβληθούν και να καταστρέψουν ότι δεν τους βολεύει

 1. Άιντε να τελειώνουμε. Μήπως υπάρξουν άλλα όντα, πιο ηθικά και πολιτισμένα. Τελικά μήπως οι Θεοί υπάρχουν;

 2. Όσο η ματαιοδοξία δεν μελετά τον παρελθόν, δεν μπορεί να χτίσει μέλλον.
  Εξ άλλου οι κυβερνώντες είναι ο καθρέφτης αυτών που τους ψήφισαν .
  Δηλαδή των σανοφαγων.
  Με τις υγείες σας.

 3. Καλά είμαστε σοβαροί? Η δύση αντιπροσωπεύει την δημοκρατία?
  Το άλλο το ανέκδοτο με τον Τοτό το ξέρετε?

 4. Ρε παιδιά που την είδατε την δημοκρατία στη δυση;Δικτατορία με το όνομα δημοκρατία μπορεί……τρώμε κουτόχορτο αλλά όχι και έτσι…..

 5. Έλεος πια με το παραμύθι του φιλελεύθερου δημοκρατικού στρατοπέδου (υπό Αμερικανική ηγεσία) κ το επικίνδυνο για την παγκόσμια δημοκρατία Ιράν….! Αυτές τις μαλ…κίες μας έλεγαν κ το Ιράκ (όχι μόνο…). Αντε με τις μαλ…ακίες!!!

 6. Ποια δημοκρατία και ποιος θεός ,τα μεγαλύτερα εγκλήματα της ιστορίας έγινα στο όνομα τού Θεού της θρησκείας δηλαδή και στο όνομα της δημοκρατίας που υποτίθεται ότι έχει η δύση .δηλαδή αρχ…ια Καλαβρεζικα και το νίνι της χαϊδως

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ