CBS: Η στιγμή που μετεωρολόγος χάνει τις αισθήσεις της στον αέρα και λιποθυμά – Δείτε βίντεο

0
4831

Οι παρουσιάστριες του δελτίου ειδήσεων τα έχασαν στην αρχή αλλά στη συνέχεια έσπευσαν να τη βοηθήσουν

Αναστάτωση προκλήθηκε στο πλατό του CBS όταν μια μετεωρολόγος του καναλιού, η Alissa Carlson, λιιποθύμησε ενώ ήταν έτοιμη να αρχίσει να λέει τον καιρό.

Το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια ζωντανής τηλεοπτικής μετάδοσης σήμερα το πρωί και την τρομακτική στιγμή κατέγραψε η κάμερα. Η Alissa ήταν να ξεκινήσει να λέει τον καιρό στο Λος Άντζελες, στο δελτίο ειδήσεων αλλά πριν καν αρχίσει το ρεπορτάζ της, έχασε τις αισθήσεις της.

Όπως φαίνεται και σε βίντεο που έχει δημοσιευθεί στο διαδίκτυο,  τα μάτια της Carlson γυρίζουν προς τα πίσω και έγειρε προς τα εμπρός στο γραφείο στο οποίο βρισκόταν, με αποτέλεσμα να καταρρεύσει εντελώς.

Δείτε το βίντεο:

 

 

Επίσης, όπως φαίνεται, οι δύο παρουσιάστριες, στην αρχή, δεν αντιλήφθηκαν ότι είχε λιποθυμήσει αλλά λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, έσπευσαν να τη βοηθήσουν ενώ έκαναν διαφημίσεις.

 

Ο αντιπρόεδρος του CBS και διευθυντής ειδήσεων Mike Dello Stritto είπε στο TMZ: «Η συνάδελφός μας Alissa Carlson αρρώστησε κατά τη διάρκεια του δελτίου ειδήσεων στις 7 π.μ. σήμερα το πρωί. Θέλω να ευχαριστήσω τους συναδέλφους της που ανέλαβαν άμεσα δράση για να βοηθήσουν την Alissa και να καλέσουν το 911. Η Alissa νοσηλεύεται στο νοσοκομείο αυτή τη στιγμή. Ελπίζουμε ότι θα γνωρίζουμε περισσότερα σύντομα. Προσευχόμαστε για εκείνη ώστε να γίνει πολύ καλύτερα σύντομα».

Να σημειωθεί πως η Alissa, το 2014, είχε ζήσει ένα παρόμοιο επεισόδιο όταν έκανε εμετό στο πλατό κατά τη διάρκεια ενός δελτίου καιρού. Τότε, ήταν σε διαφορετικό σταθμό. Στη συνέχεια, διαγνώστηκε με πρόβλημα στην καρδιά και προς το παρίν, δεν έχει γίνει σαφές αν η προηγούμενη διάγνωση έπαιξε κάποιο ρόλο στο επεισόδιο του Σαββάτου.

Ειδήσεις σήμερα:

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ