«Έφυγε» ο αγαπητός συμπολίτης μας Αγοραστός Διακαναστάσης | Μια ξεχωριστή φυσιογνωμία του τόπου μας

6
27402

«Έφυγε» ανήμερα των Θεοφανείων από τη ζωή σε ηλικία 77 ετών ο αγαπητός συμπολίτης μας Αγοραστός Διακαναστάσης του Χαράλαμπου.

Γεννημένος και μεγαλωμένος στο Λαγούδι, έζησε για πολλά χρόνια στην Αθήνα όπου εργαζόταν ως κηπουρός στο Νοσοκομείο «Σωτηρία» και τα τελευταία χρόνια στην Άρτα, τόπο καταγωγής της συζύγου του Σοφίας.

Άνθρωπος, απλός, εργατικός, φιλήσυχος, ευγενικός και καλοσυνάτος, με καρδιά μικρού παιδιού, παρότι ήταν από τους πιο χειροδύναμους του χωριού και όχι μόνο.

Είχε μεγάλη αγάπη για τον τόπο, τους συντοπίτες του (πάντα τους βοηθούσε όσο μπορούσε στην Αθήνα) και την εκκλησία και ιδιαίτερα για τον Άγιο Θεολόγο τον οποίο ευλαβούνταν πάρα πολύ έπειτα από ένα θαύμα που είχε ζήσει στα παιδικά του χρόνια κι ερχόταν κάθε χρόνο στην γιορτή του στις 8 Μαΐου.

Η κηδεία του θα γίνει στην Άρτα, αύριο Κυριακή 08 Ιανουαρίου 2023 στις 11πμ στον ΙΝ Αγίου Νικολάου στα Ρόκκα.

Καλό παράδεισο αγαπητέ μας Αγοραστέ.

Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην αγαπητή του σύζυγο, τα αδέλφια, τα ανίψια και τους λοιπούς συγγενείς.

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλό παράδεισο Αγοραστε μας,μας στεναχώρησε πολύ η απώλεια σου. Καλός πατριώτης και εξαιρετικός άνθρωπος. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ που κάποτε μας βοήθησες στο Σωτηρία σε κάποιο θέμα υγείας του πατέρα μας.Βοηθουσες απλόχερα όλο τον κόσμο και ιδιαίτερα όλους τους Πατριώτες μας που ανέβαιναν Αθήνα. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στον αγαπημένο μας φίλο Στέλιο και σε όλους τους συγγενείς εδώ στην Κω.

  2. Εξυπηρετούσε τους πάντες πήγαινε σε οποίο νοσοκομείο και αν ήταν και τότε έβλεπε και αν δεν είχαν που να μείνουν τους έσπερνε στο σπίτι του,καλ παράδεισο αγοράστε,

  3. Ζούσα στην Αθήνα και τον έβρισκα στο δρόμο και του έλεγα που πας Αγοραστέ και μου έλεγε ότι πήγαινε φαγητό στον Τζιμπούρ Αρμάου τον παλαιστή που δεν είχε να φάει,

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ