Kηδεία Ελισάβετ: Ο μυστηριώδης «γίγαντας» της τελετής που έγινε viral στο ίντερνετ

0
358

Ένας πανύψηλος άνδρας που έδωσε το παρών στην κηδεία της βασίλισσας Eλισάβετ, προκάλεσε πλήθος σχολίων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Οι βασιλικοί συντάκτες που παρακολούθησαν βήμα βήμα την κηδεία της Ελισάβετ, έμειναν με το στόμα ανοικτό από το εντυπωσιακό ύψος του βοηθού γραμματέα της εκλιπούσας βασίλισσας.

Ο Mάθιου Μάτζι με ύψος 2, 18 μ περπάτησε μπροστά από το φέρετρο της βασίλισσας κατά τη διάρκεια μιας υπαίθριας πομπής, με αποτέλεσμα πολλοί Βρετανοί να…σπεύσουν στο Twitter για να ρωτήσουν την ταυτότητα του «εξωφρενικά ψηλού» μυστηριώδους άνδρα.

«Αυτός ο πολύ ψηλός άνδρας στη νεκρώσιμη πομπή, μέλος του βασιλικού οίκου, πρέπει να είναι ο βασιλικός αντικαταστάτης λαμπτήρων!» σχολίασε κάποιος με χιούμορ. «Είναι γνωστός ως ο αρχηγός της ομάδας μπάσκετ της Βασιλικής Οικιακής ομάδας», παρατήρησε ένας άλλος σαρκαστικά.

Ο «βοηθός-γίγαντας» ο οποίος κατάγεται από τη Βόρεια Ιρλανδία, προσλήφθηκε από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ το 2018. Οι ειδικοί διευκρίνισαν γρήγορα ότι ο Μάθιου είχε εργαστεί στο πλευρό της βασίλισσας τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Αντικατέστησε τη Σαμάνθα Κοέν, η οποία συνέχισε να εργάζεται για τον Δούκα και τη Δούκισσα του Σάσεξ. Στο παρελθόν ήταν ο ιδιωτικός γραμματέας του πρίγκιπα Εδουάρδου και, σύμφωνα με την Daily Mail, επιλέχθηκε να προαχθεί στον ρόλο του λόγω του «εξαιρετικού μυαλού του» και της «εξαιρετικής αίσθησης του χιούμορ».

Πράγματι, ο βοηθός εντοπίστηκε με τον μονάρχη σε πολλές περιπτώσεις τα τελευταία χρόνια, παρέχοντας μια κωμική αντίθεση με τη βασίλισσα, η οποία είχε ύψος γύρω στο 1,60. Ο Mάτζι ήταν μόνο ένα από τα πολλά δημόσια πρόσωπα που βρέθηκαν στο προσκήνιο στην κηδεία που έγραψε ιστορία τη Δευτέρα – την οποία παρακολούθησαν δισεκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο.

Η Ελισάβετ και ο Φίλιππος, μαζί ανάμεσα στα σύννεφα: Ο συγκινητικός φόρος τιμής στην Ελβετία
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ