Ιδιαίτερη αίσθηση προκαλεί η καταγγελία για απόπειρα απαγωγής μαθήτριας πρώτης γυμνασίου στην πόλη της Κω

5
17635

Ιδιαίτερη αίσθηση προκαλεί η καταγγελία για προσπάθεια απαγωγής μαθήτριας πρώτης γυμνασίου στην πόλη της Κω.

Ειδικότερα η μαθήτριας αφού είχε τελειώσει το φροντιστήριό της περίμενε σε κεντρικό σημείο της πόλης της Κω να την παραλάβει η μητέρα της.

Όταν πέρασε από δίπλα της ένα φορτηγάκι (με σκεπασμένη καρότσα) ακούγοντας κάποιον που της έλεγε σε σπαστά ελληνικά να μπει μέσα…

Η συγκεκριμένη καταγγελία προκαλεί ιδιαίτερο προβληματισμό και αυξημένη επαγρύπνηση απ’ όλους μας.

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Σε ένα τόσο σοβαρό θέμα έπρεπε να είναι πρώτη είδηση και να το διαβάσουν κ άλλοι ώστε να βρεθεί αυτός ο τύπος γιατί όταν το ξανακάνει θα είναι αργά!!ελπίζω να βρεθεί!!

  2. Η Αστυνομία τι γνώμη έχει για όλα αυτά που γίνονται … μέρα μεσημέρι στην παιδική χαρά που βρίσκετε στο άγαλμα του Κολοκοτρώνη πάμε τα παιδιά μας να παίξουν μετά το σχόλασμα από το νηπιαγωγείο που βρίσκετε απέναντι , γινόμαστε μάρτυρες πολλών γεγονότων και τα έχουμε καταγγείλει … η περιοχή εκεί γύρω είναι γεμάτη ενοικιαζόμενα με ενοίκους από το χοτ σποτ … μαχαιρόνοντε μπροστά στα μάτια των παιδιών μας και τσακώνονται καθημερινά … τι κάνουν οι υπεύθυνοι ;

  3. Πότε μας κουβαληθηκαν και αυτά τα φρούτα εδώ;; απο όλα τα κακοποιά στοιχεία έχει το νησί μας. Κάποτε κοιμομασταν στα μπαλκόνια με ανοιχτά παράθυρα και αφήναμε τα κλειδιά στις πόρτες. Τώρα φοβόμαστε και τη σκιά.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ