ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ: Κωνσταντίνος Κωτσαδάμ: Για την Κω, το Πυλί και τις εμφανίσεις του στο νησί

0
4472

Χαρίκλεια Χριστοφή

Κωνσταντίνος Κωτσαδάμ, ένα εξαιρετικός ερμηνευτής, σπουδαίος καλλιτέχνης και άνθρωπος ο οποίος έγινε ευρύτερα γνωστός πριν 4 χρόνια με την συμμετοχή του στο «The voice» όπου έφτασε μέχρι τον τελικό και έκτοτε έχει συνδεθεί στενά με το νησί μας.

Κάτοικος Πυλίου τα τελευταία τέσσερα χρόνια, έχει δεθεί πλέον με τον τόπο και τους ανθρώπους του.

Εκτός από τις εμφανίσεις του σε διάφορα γνωστά καταστήματα του νησιού όλο αυτό το διάστημα (μας τα αναφέρει ο ίδιος αναλυτικά στο βίντεο) και την συμμετοχή του στην συναυλία για το Σβουρένειο ΚΔΑΠ ΜΕΑ που έγινε στο Uniq, τον συναντήσαμε τελευταία σε μια έκτακτη εμφάνιση στην πλατεία Πυλίου για τα τέσσερα καταστήματα της περιοχής.

Ο Κωνσταντίνος Κωτσαδάμ κατάγεται από τη Λιβαδειά.

Είναι αριστούχος της Ανώτερης Δραματικής Σχολής του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος, ενώ έχει φοιτήσει στη Σχολή Κινηματογράφου Κ.Ε.Α. Μπέλλου – Τμήμα Σκηνοθεσίας. Είναι πτυχιούχος ανώτερων θεωρητικών, Ωδικής και Αρμονίας, έχει κάνει σπουδές βυζαντινής μουσικής και από το 1997 τραγουδάει σε μουσικές σκηνές. Εχει κάνει κλασικό χορό και τζαζ και εχει παρακολουθήσει μαθήματα στο «Broadway Dance Center» της Νέας Υόρκης. Είναι τελειόφοιτος στο τμήμα θεάτρου του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κατέχει τα πτυχία Ωδικής και Αρμονίας. Παρακολούθησε και μαθήματα Αγιογραφίας.

Στην ως τώρα πορεία του έχει συνεργαστεί με σημαντικούς καλλιτέχνες σε αξιόλογες θεατρικές και μουσικές παραστάσεις ανά τον κόσμο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ