ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ: Μια φωτογραφία για τους νεότερους της μόλις ορκισθείσας «βασιλικής» Κυβέρνησης Στ. Στεφανόπουλου των «αποστατών»

4
771
Μια φωτογραφία για  τους νεότερους της μόλις ορκισθείσας «βασιλικής» Κυβέρνησης Στ. Στεφανόπουλου των «αποστατών» της Ένωσης Κέντρου την 24 -9- 1965.Πρώτος από δεξιά ο Κώος βουλευτής  Δωδ/σου, Υπουργός Υγιεινής Σταμάτης Μανούσης, ενώ στο βάθος διακρίνεται ο Υπουργός Συντονισμού Κων/νος Μητσοτάκης.
ΕΝΑΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τα τελευταία χρόνια, συστηματικά και μεθοδικά έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια αγιοποίησης του Σταμ. Μανούση. Χωρίς να υποτιμάμε την προσφορά της οικογένειάς (όπως το Κωακό Λεύκωμα) δεν μπορούμε να αγνοήσουμε το ολέθριο για την πορεία της χώρας, πολιτικό λάθος της συμμετοχής του στα Ιουλιανά με την κυβέρνηση των αποστατών. Δεν μπορούμε να καταλάβουμε λοιπόν προς τι η τοποθέτηση από τη διοίκηση του Νοσοκομείου αναμνηστικής πινακίδας με το όνομά του, θα πρέπει τότε σε όλες τις αντίστοιχες υπηρεσίες που προΐσταντο Κώοι Υπουργοί να τοποθετηθούν αντίστοιχες πινακίδες και μάλιστα για πολιτικούς που δεν ξεπουλήθηκαν

    • Και, αλήθεια, διερωτώμαι τίνος ιδέα ήταν η τοποθέτηση της εν λόγω πινακίδας. Ένας, ασφαλώς, το σκέφθηκε. Δεν θα ήταν δυνατόν 2 ή και περισσότερα άτομα να είχαν συγχρόνως αυτή τη φαεινή ιδέα. Ο αξιότιμος διοικητής του Νοσοκομείου θα μπορούσε προφανώς να απαντήσει. Αναμένομεν.

  2. ολοι αυτοι φερανε τη χουντα και την εισβολη στην κυπρο. και τωρα τους εντοιχιζουν μαρμαρινες πλακες…..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ