ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Με πολλές παρουσίες ο Αγιασμός στο Εσπερινό Γυμνάσιο-Λύκειο στο Πυλί | Προβληματισμός για την δημιουργία & 2ου σχολείου ώστε να εξυπηρετείται όλο το νησί

2
3210
Συνεργάτης aegeanews.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Με τους περισσότερους από τους 45 εγγεγραμμένους για φέτος μαθητές/τριες πραγματοποιήθηκε απόψε ο αγιασμός στο Εσπερινό – Γυμνάσιο και λύκειο στο Πυλί, από τον Σεβασμιοτατο μητροπολίτη Κω – Νίσυρου κ. Ναθαναήλ και τους Ιερείς π. Κωνσταντίνο και π. Αναστάσιο,με την παρουσία του δημάρχου Κω Θ. Νικηταρά, της Αντιδημάρχου Σ. Βλάχου, της Αντιδημάρχου Γ. Κασσιώτη, του νέου Προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Μ. Μήτρου, του πρ. Προέδρου Μ. Ζερβού, του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Ασφενδιού Μ. Γιωργαλλή και του Δημοτικού συμβούλου Μ. Κιάρη.

Στην ομιλία της η διευθύντρια του σχολείου Τέτη Χατζηνικολάου, τόνισε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το σχολείο και κυρίως το πρόβλημα της απόστασης από την Κω, καθώς και τον χρόνο που  χάνουν οι μαθητές για την προσέλευση και την επιστροφή τους.

Ακολούθησε ένας επικοδομητικος διάλογος με τον δήμαρχο και με την παρέμβαση του σεβασμιότατου ο οποίος πρότεινε την δημιουργία 2 σχολείων ώστε να εξυπηρετούνται οι μαθητές όλων των περιοχών του νησιού που θέλουν ν φοιτήσουν στο σχολείο.

Το παρών του έδωσε κι ο πρώτος σε όλη την Ελλάδα μεγάλος επιτυχών των πανελληνίων εξετάσεων της περυσινής χρονιάς Μ. Ψαρός, ο οποίος με θέληση προσπάθεια και κόπο πραγματοποιεί το όνειρο του να αποκτήσει μετα από πολλά πτυχία ιδιωτικών σχολών και το πτυχίο Πανεπιστημίου!

Να τονίσουμε ότι πήρε την μεγαλύτερη βαθμολογία σε όλη την Ελλάδα στην έκθεση.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Άμεση μεταφορά του εσπερινού στην πόλη και μετά αν υπάρχουν μαθητές από τα χωριά ας γίνει και δεύτερο. Αλλά να υπάρχει ένα και να το κρατάνε εγκλωβισμένο στο Πυλί οδηγεί στην απαξίωση και το κλείσιμο.

  2. Αχ σχολείο μας αγαπημένο! Ευχόμαστε καλή αρχή και καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά του Νυχτερινού. Εκεί βγάλαμε και Γυμνάσιο και Λύκειο και δεν το ξεχνάμε ποτέ! ΠΟΛΛΑ συγχαρητήρια στον φίλο μας Μανώλη για την επιτυχία του και εις ανώτερα γιατί το αξίζει.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ