Σε εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 30 Μαΐου η ετήσια χοροεσπερίδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Μουσουλμάνων Κω «Η Αδελφότης» στο κέντρο Νέα Φαντασία, με αφορμή τη μεγάλη θρησκευτική εορτή του Κουρμπάν Μπαϊράμ.
Την εκδήλωση άνοιξαν εντυπωσιακά οι μαθητές του χορευτικού τμήματος του συλλόγου, εισπράττοντας το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκομένων.
Στο επίσημο μέρος, χαιρετισμό απηύθυναν , ο πρόεδρος του συλλόγου Μέμης Κανδρής, η αντιπρόεδρος Αϊτουλ Χαϊδαράκη, η Γενική Πρόξενος της Τουρκίας στη Ρόδο Mebsure Taşkın, ο Δήμαρχος Κω Θεοδόσης Νικηταράς, η Έπαρχος Κω-Νισύρου Ντίνα Σβύνου, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Σταματία Κανταρζή και η Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Κω Κατερίνα Γαβαλά .
Μετά το πέρας των ομιλιών, η εκδήλωση συνεχίστηκε με παραδοσιακό μουσικοχορευτικό πρόγραμμα από την ορχήστρα και τους παρευρισκόμενους.
Πηγη: https://www.kostv.gr












Ποσο τραγικοί,ανίδεοι και ανεύθυνοι…
Με την ΧΑΧΑΝΙΖΟΥΣΑ ΑΧΑΜΠΑΡΟΣΥΝΗ ΤΟΥΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΠΙΚΙΚΔΥΝΟΙ!!!
Αλλά αυτοί φταίνε η οι αυτοί που τους ψήφισαν?
Κορδωμένοι χειροκροτούν ακούγοντας μόνο Τουρκική γλώσσα..
Φαίνεται ότι στην ευθυτενιδιο σχολη υπάρχει ταχυριθμο προγραμμα εκμάθησης τουρκικής γλώσσας…
Χθές η Αγία ΣΟΦΊΑ ΛΕΙΤΟΎΡΓΗΣΕ ΩΣ ΤΖΑΜΙ ΣΗΜΕΡΑ ……ΟΙ «ΕΛΛΗΝΕΣ» ΓΙΌΡΤΑΣΑΝ ΜΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ!!!!
Αιδώς Αργείοι!!! Να γίνονται με αμοιβεβαιότητα !!!! Οι φύλακες έχουν γνώση και ετοιμότητα!!!
Χθές η Αγία ΣΟΦΊΑ ΛΕΙΤΟΎΡΓΗΣΕ ΩΣ ΤΖΑΜΙ ΣΗΜΕΡΑ ……ΟΙ «ΕΛΛΗΝΕΣ» ΓΙΌΡΤΑΣΑΝ ΜΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ!!!!
Αιδώς Αργείοι!!! Να γίνονται με αμοιβεβαιότητα !!!! Οι φύλακες έχουν γνώση και ετοιμότητα!!!
Όπου γλέντι και χορός….
Ανεξάρτητα από θρησκεία, καταγωγή ή οτιδήποτε άλλο, καλό είναι να βλέπουμε και την πραγματικότητα. Το τελευταίο διάστημα, από τους λίγους που στηρίζουν έμπρακτα την αγορά της Κω είναι οι επισκέπτες από τα απέναντι παράλια, που έρχονται μαζικά και τακτικά στο νησί. Την ώρα που πολλοί ντόπιοι προτιμούν να ψωνίζουν ηλεκτρονικά από Shein και Temu, οι άνθρωποι αυτοί γεμίζουν τα σούπερ μάρκετ,τοπικά καταστήματα και αφήνουν χρήματα στα εστιατόρια και στις επιχειρήσεις του νησιού.
Αυτή είναι η πραγματικότητα, είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι.
Ίσως λοιπόν ήρθε η ώρα να αφήσουμε στην άκρη τη στενομυαλιά. Η Κως μόνο κερδισμένη μπορεί να βγει όταν οι άνθρωποι συνυπάρχουν με αλληλοσεβασμό, ειρήνη και καλή διάθεση. Όλοι θέλουμε ένα νησί ζωντανό, με δουλειές, ανάπτυξη και αρμονική συνύπαρξη. Κουραστικό το μίσος. Και οικονομικά ασύμφορο, αν θέλουμε να μιλήσουμε και με όρους αγοράς.