Αντ. Γιαννικουρής, νέος Γενικός Γραμματέας ΤΕΕ: «Συνεχίζουμε τον αγώνα για την ανάπτυξη και την πρόοδο του τόπου

0
2848

Αντ. Γιαννικουρής, νέος Γενικός Γραμματέας ΤΕΕ: «Συνεχίζουμε τον αγώνα για την ανάπτυξη και την πρόοδο του τόπου»

 

Για την εκλογή του στο προεδρείο της Αντιπροσωπείας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΤΕΕ), ο νέος  Γενικός Γραμματέας κ. Αντώνης Γιαννικουρής δήλωσε:

 

«Με τιμή και ευθύνη, αναλαμβάνω τη θέση του Γενικού Γραμματέα του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΤΕΕ). Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο Γιώργο Στασινό, για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου όλα αυτά τα χρόνια αλλά κυρίως για την τιμητική επιλογή του.

Η εκλογή μου σε αυτή τη θέση δεν αποτελεί μόνο προσωπική διάκριση, αλλά και μία ισχυρή δέσμευση για την προώθηση της ανάπτυξης και της προόδου του τόπου. Ως Γενικός Γραμματέας, θα εργαστώ με αφοσίωση και συνέπεια, για την επίτευξη των στόχων του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΤΕΕ).

Η διαπαραταξιακή σύνθεση των οργάνων διοίκησης καταδεικνύει, ότι μόνο μέσω της συνεργασίας και της κοινής δραστηριότητας, μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για όλους τους επαγγελματίες του κλάδου μας και για την κοινωνία γενικότερα.

Το ΤΕΕ και ο τεχνικός κόσμος θέλουν και μπορούν, να συνεχίσουν να συμβάλουν σε ένα καλύτερο μέλλον για τη χώρα, με περισσότερες ευκαιρίες για όλους, με πραγματικές δουλειές, με βιώσιμη ανάπτυξη για την οικονομία και κοινωνικό μέρισμα για τους πολίτες.

Με σαφή προσανατολισμό στη βιώσιμη ανάπτυξη και την προστασία του περιβάλλοντος, μέσα από καινοτόμες δράσεις και προηγμένα πρότυπα, πιστεύουμε βαθιά ότι μια πράσινη και ψηφιακή Ελλάδα, που εφαρμόζει πολιτικές αιχμής και με τους μηχανικούς πρωταγωνιστές, την καθιστά ισχυρή. Σε αυτήν την κοινή προσπάθεια είμαι αποφασισμένος και εγώ, να συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις».

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ