Την Κω επισκέφθηκε ο συντονιστής του Οργανωτικού Γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Βουλγαράκης

5
6127

Την Κω επισκέφτηκε σήμερα Παρασκευή 7 Ιουνίου 2024 το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Επικεφαλής Συντονιστής του Οργανωτικού Γραφείου του κόμματος και σύμβουλος του Προέδρου, Στέφανου Κασσελάκη, ο Γιάννης Βουλγαράκης, ενώ νωρίτερα επισκέφθηκε την Κάλυμνο.
Η επίσκεψη του Γιάννη Βουλγαράκη στην περιοχή μας πραγματοποιείται στο πλαίσιο της προεκλογικής καμπάνιας του Κόμματος ενόψει των ευρωεκλογών.
Το πρόγραμμα της επίσκεψης του στην Κω, περιελάμβανε : Δηλώσεις στα τοπικά ΜΜΕ στην Πλατεία Ελευθερίας, στη συνέχεια Περιοδεία στο Κέντρο της Πόλης Κω και τέλος συνάντηση του Γιάννη Βουλγαράκη με μέλη και φίλους του Κόμματος στην ταβέρνα SERIFστο Πλατάνι Κω.

Πηγή: https://www.kostv.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Έξι άτομα,εκ των οποίων οι τρεις συγγενείς, είναι αυτό που λέμε, οικογενειακή υπόθεση…… Κρίμα…Τα στερνά τιμούν τα πρώτα…. Άντε και αύριο άλλη μια τώρα που το συνηθισατε…..

  2. Κλασική κωμωδία των Μόντι Πάιθον που θα έκανε μέχρι και τον Βασιλιά Αρθούρο να παραδώσει το θρόνο για τον μοναδικό λόγο ότι θα είχε πέσει κάτω από τα γέλια.

  3. Να στείλετε πάλι τον Georgouli και την Βουλγάρα Kouneva στην ευρωβουλή να μας σώσουν.
    Μην το καθυστερήτε.
    Είστε οι σωτήρες της Ελλάδος μας.
    Μας απαλλάξατε από το βαρύ όνομα της αποκλειστικότητας της Μακεδονίας
    Μας απαλλάξατε από 100δις ευρώ
    Μας απαλλάξατε από εθνική περιουσία
    Και παραλίγο να μας απαλλάξετε για 100 χρόνια από κάτι βρωμομάρμαρα εκεί στην Αθήνα που έρχονται να δούνε κάτι βρωμοτουριστες από όλον τον κόσμο.+ παραλίγο και το μισό Αιγαίο.
    ΣΩΤΗΡΕΣ μας..

  4. νεοδημοκρατη, εισαι ευχαριστημενος με το ΕΣΥ?
    Με την ακριβεια?
    με τις αναθεσεις δισεκατομμυριων σε κολλητους?
    με τη φτωχεια και τις συνταξεις πεινας?
    με τα 500.000.000 χρεη της Ν.Δ.?
    με την αναξιοκρατια?
    εισαι αξιος της μοιρας σου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ