Περιοδεία του υποψήφιου Ευρωβουλευτή ΚΚΕ Ανέστη Τσουκαράκη, στρατηγού ε.α στην Κω

6
4006

Στην Κω περιοδεύει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ και στρατηγός ε.α Ανέστης Τσουκαράκης, ο οποίος συμμετείχε στην πολιτική συγκέντρωση στο ΧΑΝΙ με θέμα : «Σπάμε τα δεσμά της Ευωπαϊκής Ένωσης για την Ελλάδα και την Ευρώπη του σοσιαλισμού, ενώ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολίτες, με εκπροσώπους συλλόγων και φορέων για τα προβλήματα που ταλανίζουν τους πολίτες.
Μιλώντας στο kos tv, επισήμανε την εκμετάλλευση των εργαζόμενων για την εξυπηρέτηση των μεγάλων συμφερόντων, τον άδικο πόλεμο στην Παλαιστίνη, αναφέρθηκε στην υποστελέχωση του νοσοκομείου της Κω , ενώ κάλεσε τους εργαζόμενους να στηρίξουν το ΚΚΕ σαν τη μόνη δύναμη που μπορεί να εμποδίσει την αντιλαϊκή λαίλαπα .

Πηγή: https://www.kostv.gr/

6 ΣΧΟΛΙΑ

    • Δείτε με τον αποστwλαlaki.
      με το που πήγε σαν πολιτικός στον ΣΥΡΙΖΑ, πάει η Μακεδονία μας.
      Και πίσω πίσω στην βουλή τον έπιασε η κάμερα να χειροκροτεί μετά μέγιστης ηδονής το ψήφισμα για τα Σκόπια.
      Ελλάδα καληνύχτα.

  1. βρε παιδια….. ολοι αυτοι οι θιασοι -παρατρεχαμενοι πολιτικοι…… περνανε και βρισκουν το νοσοκομειο λειτουργικο???? ολα καλα??? δηλ εχουμε απ ολα??????????.

  2. Δηαλαδη τώρα το ΚΚΕ ζητάει ψήφο να κάνει τι στην Ευρωβουλή;Μας δουλεύουν;Ούτε πιστεύουν ούτε συνεργάζονται με κάποιο κόμμα εκεί ούτε συμμαχία με άλλο κόμμα.Να υπερασπίσουν Εθνικά συμφέροντα δεν το κάνουν.Ο λόγος απλός.Να εισπράξουν τους μισθούς.Ψηφιστε τους,για αντίδραση;Ελεος ακόμα μερικοί δεν ψηφίζουν τι πιστεύουν αλλά κόντρα σε κάτι άλλο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ