Επιτυχημένη εκδήλωση της ΑΧΕΠΑ στον Πειραιά, με θέμα την Τεχνητή Νοημοσύνη

0
3991

ΘΕΜΑ: «Επιτυχημένη εκδήλωση της ΑΧΕΠΑ στον Πειραιά, με θέμα την Τεχνητή Νοημοσύνη»

Τα μέλη της ΑΧΕΠΑ ΕΛΛΑΣ, πιστά στην πρωτοποριακή τους φιλοσοφία, διοργάνωσαν μια πολύ ενδιαφέρουσα ημερίδα που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 στον Πειραϊκό Σύνδεσμο, κερδίζοντας τις εντυπώσεις της ελληνικής ακαδημαϊκής και επιχειρηματικής κοινότητας, ανοίγοντας νέους ορίζοντες για το μέλλον της τεχνητής νοημοσύνης, εξερευνώντας τα πιο επίκαιρα και τα πιο επιστημονικά ενδιαφέροντα θέματα, συγκεντρώνοντας ένα θερμό και ενεργητικό κοινό.

Το θέμα της ημερίδας ανέλυσαν, μέσα από τις εμπεριστατωμένες εισηγήσεις τους, οι προσκεκλημένοι ομιλητές:

  • Δρ Ιωάννης Πατινιώτης: «Αποκαλύπτοντας την Τεχνητή Νοημοσύνη»
  • Χριστίνα Γρηγοριάδου: «Τεχνητή Νοημοσύνη και Επιχειρήσεις: Ζητήματα Συμμόρφωσης»
  • Δρ Μαρία-Ωραιοζήλη Κουτσουπιά: «Ειδικές Εφαρμογές της Τεχνητής Νοημοσύνης και Κατηγορίες Ρίσκου»

Την πρωτοβουλία ανέλαβαν τα τμήματα HJ-9 «Θεμιστοκλής» ΠΕΙΡΑΙΑΣ, HJ-38 «Φαληρεύς» ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ, HJ-54 «Ιπποκράτης» ΚΩΣ και η Ένωση Κώων Αθηνών «Ο Ιπποκράτης», υπό την αιγίδα της ΑΧΕΠΑ ΕΛΛΑΣ.

Η επιτυχημένη αυτή προσπάθεια, αποτελεί ένα σημαντικό βήμα προς την κατεύθυνση της ενημέρωσης και της ευαισθητοποίησης για τα ηθικά και πολιτικά ζητήματα που σχετίζονται με την τεχνητή νοημοσύνη. Η παρουσία κάθε συμμετέχοντα αποτέλεσε μια μοναδική ευκαιρία για ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών σε έναν κόσμο που εξελίσσεται με γοργούς ρυθμούς.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος της ΕΥΔΑΠ κ. Γιώργος Στεργίου, ο τ. βουλευτής Α’ Πειραιά & Νήσων κ. Γιάννης Μελάς, ο περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής κ. Νίκος Παπαγεωργίου, η δημοτική σύμβουλος Δήμου Ν. Σμύρνης κα Δήμητρα Νάνου, ο πρόεδρος του Ε.ΣΥ.Δ. κ. Κωσταντίνος Κούρταλης, ο πρώην κυβερνήτης της ΑΧΕΠΑ ΕΛΛΑΣ κ. Κωνσταντίνος Βαρσάμης, ο γενικός διευθυντής Ψηφιακής Διακυβέρνησης και εκπρόσωπος του Υπουργού Δρ Αντώνης Στασής, ο πρόεδρος του Πειραϊκού Συνδέσμου κ. Ευάγγελος Καρλάφτης, ο πολιτευτής Ανατολικής Αττικής κ. Τάσος Αγγέλικας, ο Πρόεδρος του Ινστιτούτου Προστασίας Καταναλωτών Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Ευγενικός, ο κοινοτικός σύμβουλος Δήμου Κω κ. Παναγιώτης Βασιλείου, ο γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Δωδεκανησιακών Σωματείων Αθηνών & Πειραιώς κ. Χατζηαντωνίου Γρηγόρης, πρόεδροι τμημάτων και μέλη της ελληνικής περιφέρειας (D25).

Μετά το πέρας των εισηγήσεων απένειμαν τιμητικές πλακέτες προς τους ομιλητές, ο πρόεδρος του τμήματος HJ-9 «Θεμιστοκλής» κ. Κωνσταντίνος Παπανικολάου, ο πρόεδρος του τμήματος HJ-38 «Φαληρεύς» κ. Κωνσταντίνος Μαριάκης και ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Κώων Αθηνών «Ο Ιπποκράτης» κ. Νίκος Φλυτζάνης.

Το πάνελ των ομιλητών συντόνισε ο πρόεδρος του τμήματος HJ-54 «Ιπποκράτης» κ. Αντώνης Γιαννικουρής.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ