Έλευση Παιδιάτρου και Ψυχιάτρου στο Νοσοκομείο Κω έως 30/04

21
6378

Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου – Κέντρου Υγείας Κω «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΝ», θα ήθελε να σας  ενημερώσει για την έλευση Παιδιάτρου στο νοσοκομείο μας, από              19-04-2024  έως και 30-04-2024.

 

Ο Διοικητής

ΓΝ-ΚΥ ΚΩ «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΝ»

 

 

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ

Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου – Κέντρου Υγείας Κω «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΝ», θα ήθελε να σας  ενημερώσει για την έλευση Ψυχιάτρου,   από    24-04-2024  έως   και          30-04-2024.  Τα ραντεβού κλείνονται μέσω 1535 με κωδικό 8217.   Το ιατρείο  βρίσκεται στο Πλατάνι Κω (πρώην ΙΚΑ) και θα δέχεται από τις  09:30   έως  τις 14:00.                       Μόνο για τις 24-04-2024 τα ραντεβού θα ξεκινήσουν μετά τις 11:00 .

 

 

 

 

Ο Διοικητής

ΓΝ-ΚΥ ΚΩ «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΝ»

 

 

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

21 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τίποτα … πάτος . Πλέον μας θεωρείται τελείως μπάζα … και καλά κάνετε βέβαια. Μαγκιά σας κύριοι υπεύθυνοι

  2. Αυτο θα πει επενδυση στη δημοσια υγεια! Μπραβο στον υπουργο κυριο Γεωργιαδη που φροντίζει επιτελους και για τους κατοικους του νησιου μας.

  3. Χαχαχαχαχα . Είστε για φτύσιμο . Να μου κοπεί το χέρι αν ποτέ σας ξανά ψηφίσω . Νουδούλα κατάντησες νουδούλα. Έχετε στην Κω και κάτι εκπροσώπους… δε ντρέπεστε ρε λίγο? Παίζετε με τη νοημοσύνη μας … φαίνεται γιατρό για νια βδομάδα και το θεωρείτε και είδηση … φοστείρες που σας πληρώνουμε και χρυσάφι.

  4. Καλέ ενημερώστε όλα τα μεγάλα κανάλια Ελλάδας και εξωτερικού. Αυτό είναι είδηση. Έρχονται στο νοσοκομείο μας γιατροί για μια εβδομάδα. Να σημάνουν οι καμπάνες . Εθνική εορτή . Θαύμα, θαύμα.

  5. Δεν εχετε γιατρούς φωναζετε, σας στελνουν γιατρούς παλι φωναζετε. Αποφασιστε αν θελετε νοσοκομειο ή όχι.

  6. Ελευση ενός παιδιάτρου από 19/04 έως 30/04!!! Μπράβο! Άξιοι!! Το βγάλατε και σε δελτίο τύπου! Ρε πάτε καλά? Για δέκα ημέρες, ένας παιδίατρος ? Για πόσες ώρες ημερησίως? Κι αν αρρωστήσει ένα παιδάκι εκτός εφημερίας? Τι θα γίνει? Ποιος θα το δει όταν δεν θα αφήνετε τους εξωτερικούς γιατρούς να μπουν στο νοσοκομείο? Ευτυχώς έρχεται ψυχίατρος…να εξεταστειτε πρώτοι εσείς κύριοι! Εάν δεν κριθείτε ακατάλληλοι, τότε κάτι γίνεται… Πάντως με τόσα δελτία τύπου και ανακοινώσεις για τις τρύπες στο νερό πού κάνετε, μου θυμίζετε τη δημοτική αρχή!

  7. Να θεωρούν οι «υπεύθυνοι» ότι το γεγονός να έρθουν γιατροί για μια εβδομάδα πρέπει να αποτελεί είδηση. Και περιμένουμε από αυτούς τώρα την καλυτέρευσή της κατάστασης της υγείας στο νησί 🤣. Τραγικοί και επικίνδυνοι

  8. Αντί να ντρέπεστε , κράτος και διοίκηση , για τέτοιες κινήσεις το κοινοποιείται και δημόσια. Τόσο μυαλό έχετε

  9. Α ρε Κώοι πόσο κουτόχορτο τρώτε . Σε άλλα μέρη θα είχε γίνει σούσουρο μια τέτοια είδηση . Εσείς τπτ . Καμία αντίδραση . Χειροκροτήστε τους κιόλας….

  10. Χάλι μαύρο … χειρότερα δε γίνετε νομίζω . Επικίνδυνη κατάσταση πια . Αν τώρα δε ξεσηκωθούμε είμαστε πια άξιοι της μοίρας μας .

  11. Σαν δεν ντρέπεσται !!!δεν ξέρω να γελάσω η να κλάψω άκου θα έχουμε ιατρό για δέκα μερεσ , τι μας νοιάζει ποιος κυβερνάει οποίος και να είναι στην εξουσία πρέπει να έχουμε δημόσια περιθάλψει τέλος .

  12. Πολλοί από εμάς, αν όχι όλοι μας, ζούμε σε άλλο πλανήτη.
    Γίνεται μια διαμαρτυρία μερικών ανθρώπων, δέκα είκοσι, όποιοι είναι αυτοί, για την υγεία και τους κοροϊδεύουμε. Οι υπόλοιποι εμείς τι κάνουμε; Νομίζουμε ότι είμαστε αθάνατοι; Σε λίγες εβδομάδες θα έχουμε 200 χιλιάδες+ κάτοικους στο νησί.
    Δεν γράφω άλλο, ο Θεός να βάλει το χέρι του.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ