Αλήθειες με τη Ζήνα – Σάλος στη Νίσυρο «Βροχή» οι καταγγελίες και από γονείς άλλων παιδιών | 63χρονος φύλακας: Αρνούμαι κάθε κατηγορία, ότι έχω να πω θα το πω στο δικαστήριο

3
9132

Αρνούμαι κάθε κατηγορία για όσα προσάπτουν, ότι έχω να πω, θα το πω στο δικαστήριο», δήλωσε στους αστυνομικούς της Κω, όπου κρατείται, ο 63χρονος φύλακας του μουσείο της Νισύρου που κατηγορείται για ασελγείς πράξεις σε βάρος ανηλίκων.
Ο Γ.Ν., με καταγωγή από το Ηράκλειο της Κρήτης, οδηγήθηκε στο τμήμα ασφαλείας Κω προκειμένου να καταθέσει για την πολύκροτη υπόθεση που έχει αναστατώσει τους κατοίκους του νησιού. Στο πλαίσιο της έρευνας οι αστυνομικοί έχουν κατασχέσει ένα tablet το οποίο έχει σταλεί για εξέταση στην διεύθυνση εγκληματολογικών ερευνών προκειμένου να εντοπιστεί το επίμαχο πορνογραφικό υλικό, το οποίο καταγγέλθηκε πως έδειχνε σε ένα 12χρονο αγόρι. Οι καταθέσεις του πατέρα του παιδιού, όπως και του ανήλικου, ελήφθησαν το πρωί της 16ης Απριλίου παρουσία ψυχολόγου.Ο φερόμενος ως δράστης, μετά τον σάλο που προκάλεσε η αποκάλυψη για τις πράξεις του, παρέμεινε στο αστυνομικό τμήμα Νισύρου για λόγους ασφαλείας και εν συνεχεία οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα της Κω.
Μετά την γνωστοποίηση της υπόθεσης, ακόμη 6 ανήλικα παιδιά ανέφεραν για «περίεργες» συμπεριφορές τον 63χρονο φύλακα, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει γίνει κάποια επίσημη καταγγελία στο οικείο αστυνομικό τμήμα.
Κατά την εξέλιξη της υπόθεσης διαπιστώθηκε ότι ο πατέρας του ανηλίκου διέμενε παράνομα στην χώρα μας, καθώς σε βάρος του ίσχυε σε το μέτρο της απαγόρευσης εισόδου έως το 2025 έπειτα από εκτέλεση απόφασης απέλασης το 2020 από την Ζάκυνθο, καθώς στερούταν ταξιδιωτικά έγγραφα.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πολύ περίεργη υπόθεση.Εχω καταλάβει ότι το παιδί έβλεπε πορνό παρουσία του.Φανταζομαι αυτός θα λέει το παιδί το έκανε μόνο του κλπ.Το παιδί το είδε στο δικό του μέσω η του κατηγορουμένου;Καταλαβαίνουμε την αναλογία τότε του κατηγορουμένου και των γονιών.Γινοταν πολλές φορές;Έγινε μια;Υπάρχει τελικά άλλος με την ίδια εμπειρία η απλά αντιδρά σαν όχλος;Τέλος αν όντως έγινε αυτή η αποτρόπαια πράξη ,καταγγέλθηκε πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης.Σε τι ακριβώς βοηθάει όλη αυτή η προβολή;Συνήθως να προλάβουμε παρόμοια φερόμενα σωστά;Μήπως δεν έχουμε περάσει χειρότερα,βιασμούς δολοφονίες στο ντουγκου και κάνουμε πανελλήνιο θέμα αυτό.Βοηθαει κάπου τη Νισυρο όλο αυτό;Τους Νισυριους που κάνουν τους δικαστές αλλά όλοι ήταν κότες ενώ ήξεραν δεν μίλαγαν και έβαλαν μπροστά ένα παράνομο Αλβανό;Δεν είμαστε ανατολίτες επιτέλους.Εκτος αν δεν θελουμε δικαιοσύνης και κράτη και να αποφασίζουμε εμείς ανάλογα.

  2. εναν νεο μιχο στην νησυρο χωρις ομως στοιχεια. οπως παντα η εκπομπη ψεματα με την ζηνα παντα παραπλανα τις ειδησεις. Ειναι νωρις να λεμε τον 63χρονο μιχο. αφηστε την αστυνομια να κανει την δουλεια της παρα να την ενοχλητε

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ