Δ.Χασαπλαδάκης: Η κοινωνία της Νισύρου, στέκεται δίπλα στο παιδί και την οικογένεια του καταγγέλλοντα

2
8008
Ψυχολόγος και κοινωνική λειτουργός βρίσκονται δίπλα στα παιδιά και στις οικογένειες των Νισυρίων
Στα «κάγκελα» βρίσκεται η τοπική κοινωνία της Νισύρου, μετά  τις αποκαλύψεις  για τον υπάλληλο του υπουργείου Πολιτισμού-αρχαιοφύλακα- για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας 12χρονου παιδιού .
Τα στόματα «άνοιξαν»  στην μικρή κοινωνία της Νισύρου και οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές. Ο καταγγελλόμενος αρχαιοφύλακας αφέθηκε ελεύθερος,  βρίσκεται στη Ρόδο, ενώ  ο καταγγέλλων πατέρας που είναι αλλοδαπός  κι έχει λήξει η νόμιμη άδεια παραμονής του, κρατείται  και πλέον κινδυνεύει με απέλαση.
Οι Νισύριοι στέκονται δίπλα στην καταγγέλλοντα πατέρα και στην οικογένεια του, επισημαίνει ο διευθυντής του δημοτικού σχολείου Δημήτρης Χασαπλαδάκης , ο οποίος τονίζει πως στο νησί βρίσκονται ψυχολόγος και κοινωνική λειτουργός από το ΚΕΔΑΣΥ Κω, για να στηρίξουν τα παιδιά και τις οικογένειες τους.

Πηγή: https://www.kostv.gr/

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τώρα Μαλιστα.Αν ανακατεύθηκες και εσυ πάει το θέμα.Θα το ξεχειλώσετε για πολιτικά οφέλη και το παιδάκι και η οικογένεια του στο τέλος θα μείνει μόνο του.

  2. Esi des to sxoleio k ti douleia sou pou ekei pragmati isai poli axios ekpaideftikos kai ase ta politika kai koinonika giati ekei isai alja ntallon ki esu kai to komma sou.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ