Το νεότευκτο ημερόπλοιο του Δρόσου Σαρούκου (Μαμάχα) ρυμουλκούμενο εν πλω προς Κάλυμνο

1
9487

Φωτογραφίες από την καθέλκυση και ρυμούλκηση

Το νεότευκτο ημερόπλοιο του Δρόσου Σαρούκου (Μαμάχα) ρυμουλκούμενο εν πλω προς Κάλυμνο, όπου θα ολοκληρωθεί η ναυπήγηση του.

Είναι το νέο απόκτημα του δραστήριου και ακούραστου Δρόσου Σαρούκου που προσθέτει ακόμα ένα σκάφος στο στόλο του τουριστικών σκαφών του.

Το σκάφος ναυπηγήθηκε στη Χαλκίδα στο Ναυπηγείο “ΜΑΝΤΖΑΡΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ”, καθελκύστηκε και μετά τις προβλεπόμενες δοκιμές και ελέγχους, ρυμουλκούμενο από Ρ/Κ της οικογένειας Ψαρομπά, βρίσκεται εν πλω προς Κάλυμνο. Στην Κάλυμνο θα γίνουν όλες οι υπόλοιπες εργασίες ολοκλήρωσης της ναυπήγησης του και μετατροπής του σε ένα σύγχρονο ημερόπλοιο. Αμέσως μετά την άφιξη του, ο έμπειρος και πολυμήχανος Μαμάχας με τα απαραίτητα συνεργεία θα ξεκινήσουν τις εργασίες, ώστε το νέο σκάφος, το συντομότερο να είναι πανέτοιμο για ασφαλείς πλόες.

Το νέο σκάφος θα ονομαστεί “ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΣΤΑΡ” (το όνομα της μητέρας του Δρόσου)και τα χαρακτηριστικά του είναι:

Τύπος: Ε/Γ – Τ/Ρ. Θα χρησιμοποιηθεί ως ημερόπλοιο για εκδρομές τους καλοκαιρινούς μήνες

Υλικό Κατασκευής: GRP

Ολικό Μήκος: 29 m

Ολικό Πλάτος: 7 m

Επιβάτες: 200

πηγή: https://kalymnos-news.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. οταν η πρωτοβουλία ειναι ιδιωτικη, τότε, το σκάφος κατασκευάζεται στη σωστή τιμή, γρήγορα, χωρίς αστοχίες, κολυσιεργείες και λοιπα προβλήματα! Οταν η πρωτοβουλία είναι «δημοτική» τότε είδαμε όλοι τι συμβαίνει…λές και αγοράσαμε το blue star!!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ