Με ιδιαίτερη συγκίνηση, οι εκλογές του Συλλόγου Ποντίων Κω «Ο Ξενιτέας», για νέο ΔΣ – Αποτελέσματα

0
6391

Την Κυριακή 07 Απριλίου και ώρα 19:30, πραγματοποιήθηκε Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση των Τακτικών Μελών του Συλλόγου Ποντίων Κω, ο «Ξενιτέας» στα γραφεία του Συλλόγου, Αντ. Ιωαννίδη 6.

Μετά τον απολογισμό πεπραγμένων της τριετίας που πέρασε από τον Πρόεδρο του Συλλόγου, ακολούθησε η ψηφοφορία.
Της Γενικής Συνελεύσεως Προέδρευσε ο επί σειρά ετών Πρόεδρος του Συλλόγου, κ.Παύλος Σιδηρόπουλος.
Αποτέλεσμα των εκλογών ήταν η ανάδειξη του νέου Δ.Σ. και ακολούθησε η ανάληψη καθηκόντων των εκλεγέντων.
Η σύνθεση του νέου Δ.Σ. είναι:
Πρόεδρος: Ναβροζίδης Χαράλαμπος
Αντιπρόεδρος: Λαϊνόπουλος Σταύρος
Γραμματέας: Καρακοζίδης Θεόδωρος
Ταμίας: Ταστσιόγλου Θεοχάρης
Μέλος: Τριανταφυλίδης Θεόδωρος
Αναπληρωματικό Μέλος: Δουδούς Σοφοκλής
Αναπληρωματικό Μέλος: Φωτιάδου Αναστασία
Ευχαριστούμε όλους όσους συμμετείχαν στις εκλογές του Συλλόγου μας.
Το Δ.Σ. με ενότητα και διάθεση πρόκειται να συνεχίσει την Διατήρηση και την Διάδοση της Ποντιακής Παράδοσης, όπως έπραξαν οι προκάτοχοι μας από την ημέρα ίδρυσης του Συλλόγου, πριν 34 χρόνια έως και σήμερα.
Ο Πρόεδρος
Ναβροζίδης Χαράλαμπος
Ο Γραμματέας
Καρακοζίδης Θεόδωρος
Με ικανοποιητική προσέλευση πραγματοποιήθηκε Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση, στα γραφεία του Συλλόγου Ποντίων Κω «Ο Ξενιτέας», το απόγευμα της Κυριακής 7 Απριλίου.
Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Πρόεδρος Μπάμπης Ναβροζίδης, ευχαριστώντας τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους.
Πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης, ορίστηκε ο Παύλος Σιδηρόπουλος, ο οποίος επί σειρά ετών, διτέλεσε Πρόεδρος του Συλλόγου, ενώ γραμματέας η Βασιλική Κέτσιου.
Ο κ.Ναβροζίδης, παρουσίασε τις δράσεις του «Ξενιτέα», την περίοδο 2019-2023, οι οποίες περιελάμβαναν από τη συμμετοχή του Συλλόγου στις εθιμοτυπικές παρελάσεις, τις χοροεσπερίδες και τις μουσικές βραδιές με γνωστούς Πόντιους μουσικούς και τραγουδιστές, μέχρι και τη σημαντικότερη δράση, που δεν είναι άλλη από τη δημιουργία μνημείου Ποντιακού Ελληνισμού στο νησί μας.
Λίγα λόγια με πολύ συγκίνηση, μοιράστηκε ο 90χρονος πλέον Πρόεδρος του «Ξενιτέα», Ιωάννης Γρηγοριάδης, ο οποίος με δάκρυα στα μάτια, ανέφερε πως πρώτα όλοι γνώριζαν τους Πόντιους από τα ανέκδοτα και κάποιοι τους κορόϊδευαν τα περασμένα χρόνια. Πλέον και με τη δική του συμβολή (εξέδωσε βιβλία με την ιστορία του Πόντου και τα μοίρασε σε σχολεία και σώματα ασφαλείας κ.α), γνωρίζουν πολλοί την ιστορική αλήθεια και τιμούν τη μνήμη της Ποντιακής Γενοκτονίας…
Ακολούθησε η καθιερωμένη διαδικασία των εκλογών, με 9 συνολικά άτομα να είναι υποψήφιοι για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Ποντίων Κω, μεταξύ των οποίων και ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου Σοφοκλής Δουδούς.

πηγή: https://www.kostv.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ