Μ. Χατζηάμαλλος: Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους έχουν γίνει παραλήψεις ενώ πήγε για προστασία

11
5856

Στην εκπομπή ΜΑΖΙ στο KosTv μίλησε ο Μανώλης Χατζηάμαλλος Πρόεδρος Δικηγορικού συλλόγου Κω σχετικά με τα όσα συνέβησαν στους Αγίους Αναργύρους. Ο Πρόεδρος αναφέρθηκε για το τι προβλέπει ο ποινικός κώδικας για την Γυναικοκτονία αλλά και ποιες είναι οι προτάσεις από την Ολομέλεια των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων και τις αναφέρει λεπτομερώς στην εκπομπή όπου στο σύνολο είναι εννέα.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Διαφθορά, συγκάλυψη συμφερόντων, χαμηλό επίπεδο αντιληπτικότητας…
    Δείτε τι γίνεται στα μέρη μας.
    Τροχαία ελέγχει για κράνη,ενώ αφήνει προκλητικά τις γουρούνες να πηγαίνουν ανάποδα στα πεζοδρόμια,σε μονόδρομους. Δεν ανακοινώνεται ποτέ πόσα Rent a Car απ τα εκατοντάδες που οδηγούν οι ξένοι, έχουν ελεγχθεί.
    Γίνεται της …άνας με τους πρόσφυγες, με τους γύφτους ,με τα πρεζόνια, αλλά αυτοί θα εξαντλήσουν την αυστηρότητα στον ευάλωτο.
    Τώρα για το κυρίως θέμα, κάποιες κατασκευάζουν εχθρούς και κυνηγούς.
    Δεν λειτουργεί τίποτα σ αυτό το κράτος.
    Ο λόγος είναι ότι το Δημόσιο είναι Όμηρο στην κάθε Κυβέρνηση.
    Το ΆΜΕΣΟ επείγον και αναγκαίο μέτρο είναι η κατάργηση της νομιμότητας στον Δημόσιο και Κρατικό τομέα.

  2. H εμπιστοσύνη του Πολίτη απέναντι στην Αστυνομία, έχει κλονισθεί

    Το βλέπουμε καθημερινά, το θέμα είναι η μη τήρηση ίσων αποστάσεων.

  3. Ταξί δεν είναι τα περιπολικά... μπέιμπι-σίτερς όμως για πλούσιους

    πολιτικούς, celebs και κολλητούς των 300 λαμόγιων μια χαρά είναι…
    Το επίπεδο εκπαίδευσης είναι οικτρό.
    Ματ που δεν ξέρουν ποιον πρέπει να ξυλοφορτωσουν, τροχαίοι που ανέχονται όργια μπροστά στα μάτια τους, αξιωματικοί που με το ζόρι βρίσκονται στην υπηρεσία , άμεση δράση που δεν ξέρει πότε και πώς να κάνει χρήση όπλου και φυσικά πολιτική ηγεσία διαχρονικά από εποχή ΠΑΣΟΚ να επιτηρεί την επιχειρησιακή αχρήστευση του σώματος.
    Ένα παράδειγμα είναι η συμπαθής ομάδα των delivery.
    Αυτοί δεν οδηγούν, ίπτανται,καταργούν όλο τον ΚΟΚ ,περνούν μπροστά απ το αστυνομικό όχημα με ταχύτητες και μανούβρες F 16 ,Rafale ,και όμως θα πάνε να πουλήσουν μούρη στον άτυχο.

  4. 55000 αστυνομικοί...Η δεύτερη χώρα στην Ευρώπη σε αναλογία αστυνομικών ανά 100000 κατοίκους.

    Για να προστατεύουν vip και να πίνουν καφέ. Κατά τα αλλά μπορούμε να βρούμε χιλιάδες δικαιολογίες. Μια γυναίκα σφαγιάστηκε στα 20 μέτρα από το τμήμα. Τραγικό. Και πάντα φταίει η Αριστεράτζα…
    Οι όποιοι έλεγχοι γίνονται στο Νησί μας είναι για εισπρακτικούς λόγους.
    Μια βρωμιά, δυσοσμία.

  5. Απ τον Τόσκα που μας έλεγε ότι πρέπει να κάνουμε ότι κοιμόμαστε,όταν δεχθούμε ντου στην οικία μας.
    Μέχρι τους Ταλιμπάν που υποκρίνονται, τις ψευδείς ελεγκτικές δράσεις κατά παραβίασης καθήκοντος.
    Μπουρδέλο.
    Ποτέ η χώρα δεν έφθασε σε τέτοια επίπεδα εγκληματικότητας και φταίνε .
    Ντροπή. Για την αστυνομία, και τη δικαιοσύνη της χώρας. Ντροπή. Είμαι βέβαιος ότι εάν ο φίλος της έβγαζε μαχαίρι να την προστατεψει, τα τσουτσεκια θα τον πήγαιναν για υπέρβαση άμυνας.

  6. Η αστυνομία είναι ανικανη να αξιολογησει σωστα τον κινδυνο και να αντιδρασει αναλογα. Σκοτωνει κάποιον που δεν πληρωσε 20 ευρώ στο βενζιναδικο και αφηνει να σκοτωσουν ανθρωπο μπροστά στο τμημα. Ακομα χειρότερα, δεν γνωριζουν πως να ακινητοποιησουν καποιον. Παντελης ελλειψη εκπαιδευσης σε συνδυασμο με ανυπαρξια κριτικης σκεψης.

  7. παραλήψεις? φίλε δεν έχουν ενσυναίσθηση πάνω τους αυτό δεν μαθαίνουν στην σχολή τους , πάντα απαντάνε χυδαία απότομα μονολεκτικά λες και τους χρωστάς κιόλας , ειδικά σε βραδυνή βάρδια άστα να πάνε , το κοριτσάκι έφυγε τζαπα γιατί ο αστυνομικός είναι πιστό αντίγραφο του ελληνικού κράτους δηλαδή ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ ΑΝΙΚΑΝΟ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ προς τον πολίτη, είναι ποτέ δυνατόν 2 μέτρα από φυλάκιο αστυνομίας να σφάξουν σαν κοτόπουλο ένα κορίτσι και να μην δουν να μην ακούσουν? και έχεις τα πολιτικά τομάρια να μιλούν για ελλειπή προσωπικό ? ή έλλειψη εκπαίδευσης ? ντροπή τους ούτε στο Μπαγκλαντές δεν γίνονται αυτά.

    • Μπράβο για την διαπίστωση που κάνεις στο τοπικό γίγνεσθαι.

      Πραγματικά ο έλεγχος ΄λεχει μείνει πίσω στα 90ς,στις γνωστές σκούπες.
      Θυμάμαι πήγαινα καθημερινά Ομόνοια-Κυψέλη με τα τραμ 8,3,11 λόγω παραμονής συγγενούς μου σε Νοσοκομείο σε άσχημη κατάσταση.
      Καθημερινά σταματούσαν τα τραμ και τα Λεωφορεία ένστολοι κομάντος, έκλειναν τις πόρτες και φώναζαν να κρατούν όλοι τις ταυτότητες στα χέρια !!!! έλεγχαν με ειρωνεία και επιθετικό τρόπο όλους ,ακόμα και παπούδες,ενώ κατέβαζαν κάτω τους ύποπτους για τα περαιτέρω.
      Ήταν η εποχή της μαζικής εισβολής των Αλβανών ,Ρωσοπόντιων, Βαλκάνιων…το αποτέλεσμα μετά 38 χρόνια οικτρό . Τίποτα δεν απέδωσε στην πάταξη της εγκληματικότητας και παραβατικότητας,το αντίθετο γκετοποιήθηκε η περιοχή του κέντρου .Κάθε μέρα αναρτήσεις για σύλληψη κατόχων φούντας, ενώ το ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ είναι αυτό που ανθεί στο Νησί, παρασέρνει τον τόπο στον πάτο, διευρύνει τις ανισότητες και λεκιάζει την Δημοκρατία.
      Το που βρίσκεται τέτοια ποσότητα χιλιάδων φιαλών με μπόμπες που ικανοποιούν τους ποιοτικούς επισκέπτες μας,είναι άλλο θέμα.

  8. θέλω να σχολιάσω σε αυτό που λέγεται οτι «το κοριτσάκι εφυγε τζαμπα γιατι ήταν ανικανος ο αστυνομικός που βρίσκονταν 20 μετρα παρακατω», οτι 5 μαχαιριες κυριολεκτικα μπορούν να γίνουν απανωτα μέσα σε 5 δευτερολεπτα. Και κανενας φιλότιμος, πιστός στο καθήκον, με αίσθημα αυτοθυσίας να ταν, πάλι δεν θα προλάβαινε. Όπως και το να γινόταν το περιπολικό «ταξί».. πάλι την ίδια κατάληξη θα είχε. Δυστυχώς. Αυτό που θέλω να πω είναι οτι βλέπουμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος… έφυγε τζάμπα γιατί βρέθηκε στη ζωή της ένας ψυχάκιας -πρεζάκι. Έφυγε τζάμπα γιατί κάθε σύστημα -οικογενειακό, κοινωνικό, πολιτικό – ήταν ανίκανο να την προστατέψει.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ