3 νέες επενδύσεις σε ξενοδοχεία βρίσκονται «στα σκαριά» στα Δωδεκάνησα

1
6563

Της Κατερίνας Παναγέα
στο bizness.gr

Τρεις σημαντικές νέες επενδύσεις σε ξενοδοχεία σε Ρόδο και Κάρπαθο φέρνουν την τουριστική σεζόν ένα βήμα πιο κοντά στα Δωδεκάνησα.

Συγκεκριμένα:
Δόθηκε «πράσινο φως» για τη μεγάλη επένδυση για νέο ξενοδοχείο στη Ρόδο. Το έργο, για το οποίο έχει ήδη εκδοθεί η σχετική οικοδομική άδεια από την ΥΔΟΜ του δήμου Ρόδου, αφορά στη δημιουργία 5άστερου ξενοδοχείου, δυναμικότητας 730 κλινών. Το νέο ξενοδοχείο θα γίνει σε ακίνητο 73 περίπου στρεμμάτων που βρίσκεται στο Γεννάδι της Νότιας Ρόδου. Σύμφωνα με την άδεια, φορέας της επένδυσης είναι η εταιρεία ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ-ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΕΔΙΕΥΣ Α.Ε.

Επιπλεόν, προχωρά νέα επένδυση επέκτασης ξενοδοχείου στην Κάρπαθο. Το έργο αφορά στην προσθήκη δύο (2) νέων διωρόφων οικοδομών (ξενοδοχείο επιπλωμένων διαμερισμάτων 3 αστέρων) σε υφιστάμενο ξενοδοχείο επιπλωμένων διαμερισμάτων και δωματίων.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε ακίνητο επιφάνειας 10 περίπου στρεμμάτων στην περιοχή Μενεττών, στην Κάρπαθο. Για το έργο έχει ήδη εκδοθεί η σχετική οικοδομική άδεια από την αρμόδια Υπηρεσία Δόμησης του δήμου Καρπάθου.

Τέλος, εγκρίθηκε και μία ακόμα επένδυση για νέο ξενοδοχείο στη Ρόδο. Το έργο αφορά στην ανέγερση ξενοδοχείου 4 αστέρων, αποτελούμενο από δύο (2) διώροφες οικοδομές, με εσωτερικό εξώστη (πατάρι), υπόγειο, κολυμβητικές δεξαμενές και υφιστάμενο κτίσμα (το οποίο θα επισκευασθεί).

Το νέο ξενοδοχείο θα γίνει σε ακίνητο που βρίσκεται σε έκταση 2,2 περίπου στρεμμάτων, επί της οδού Ι. Καποδιστρίου 30-32 & Στρ. Ζήση 76, στη Ρόδο. Για το έργο έχει ήδη εκδοθεί η σχετική οικοδομική άδεια από την αρμόδια Υπηρεσία Δόμησης του δήμου Ρόδου. Σύμφωνα με την άδεια, φορέας της επένδυσης είναι η εταιρεία SGS – ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. η μύκονος των φτώχων… σε 10 χρόνια απο τώρα η Κως ρο χειμώνα θα έχει κάτω των 15.000 κατοίκων και αυτοί όχι όλοι Ελληνες και το καλοκαίρι θα έρχονται 1,5 ίσως και 2 εκατομμύρια τουρίστες.
    Μην πείτε οτι δεν το είπα…. Φύγετε όσο είναι καιρός

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ