Χ. Ναβροζίδης: Το 75% του τέλους ανθεκτικότητας να επιστρέφει στον τόπο που παράγεται ζητάει το Περιφερειακό Συμβούλιο Ν. Αιγαίου

0
3813
Το 75% του τέλους ανθεκτικότητας (πρώην τέλος διανυκτέρευσης) να επιστρέφει στον τόπο που παράγεται ζητάει σήμερα από την Σύρο, με ομόφωνη απόφαση το Περιφερειακό Συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου.
Χρήματα τα οποία ζητάμε για την αξιοποίησή τους σε σκοπούς βιώσιμης ανάπτυξης, που θα επιτρέψει τον ταχύτερο μετασχηματισμό της Περιφέρειας Νοτίου  Αιγαίου σε πρότυπο παγκόσμιο βιώσιμο προορισμό και θα ανταποδώσει στις τοπικές κοινωνίες και οικονομίες τα οφέλη από την συγκέντρωση των εσόδων από τα Τέλη.
Σε οτι αφορά αποκλειστικά την Κω 150.000€ εντάσσονται στον Προϋπολογισμό (με προσωπική πρωτοβουλία-παρέμβαση του Περιφερειάρχη κ.Γιώργου Χατζημάρκου) από την Οικονομική Διεύθυνση Δωδεκανήσου για την προμήθεια εξοπλισμού που να επιτρέπει την εκτέλεση επεμβάσεων καταρράκτη στο νοσοκομείο της Κω.
Ξεπερνάμε για άλλη μια φορά το στενό πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μας και παράλληλα ζητάμε με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο το αυτονόητο,  τα χρήματα που παράγονται στον τόπο μας να επιστρέφουν σε αυτόν.
Ναβροζίδης Χαράλαμπος
Αντιπεριφερειάρχης Ψηφιακής Ανάπτυξης Ν.Αιγαίου

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ